Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

PAUL SMITH

”Classic with a twist.” Så nemt kan Paul Smith beskrives. Det britiske mærke balancerer mellem det afslappede og det formelle og henter gerne inspiration fra både klassisk formal wear og det helt casual. Allerede fra brandets spæde start i 1976 så man, hvordan designer Paul Smith formåede at gøre den traditionelle, britiske herremode moderne, anderledes og utraditionel uden at gå på kompromis med den elegance og den stilrenhed, der kendetegner den klassiske, britiske herremode.

I dag betegnes Paul Smith typisk med ord som excentrisk, humoristisk og levende, og det er i sig selv et kæmpe skulderklap til brandet, der ville bryde med det traditionelle uden at bevæge sig helt væk fra det.

Paul Smith er indbegrebet af britisk mode og har altid et islæt af tør, britisk humor. Brandet tager ikke sig selv for seriøst og eksperimenterer gerne, men er samtidig dybt forankret i den klassiske og enkle stil. Du får altså det bedste fra begge verdener med kreationerne fra Paul Smith. Find vores udvalg af items til både mænd og kvinder her på siden.

Netop derfor er Paul Smith kendt og elsket over hele verden. Hos Miinto elsker vi det også, og derfor finder du et stort udvalg af styles fra det britiske brand til både børn, kvinder, mænd og sportswear hos os. Scroll igennem vores udvalg af styles fra Paul Smith nu, og shop dine favoritter.


Paul Smith passer til enhver anledning


I sortimentet fra Paul Smith finder du tøj til både hverdag og fest – og alt derimellem. Brandet kombinerer det formelle og det afslappede på fineste vis, og dét gør det muligt for dig at finde kreationer, du kan få glæde af igen og igen. Uanset anledningen kan du dresse dit tøj fra Paul Smith op og ned, som det passer dig bedst. Dét betyder også, at du kan få glæde af tøjet fra det nytænkende mærke igen og igen.

I udvalget fra det geniale britiske mærke finder du naturligvis ikke blot alverdens former for tøj. Gå også på opdagelse i deres sortiment af sko, tasker og andre accessories, som kan være med til at gøre dit look til noget helt særligt. Som bekendt er det som regel tilbehøret, der sætter prikken over i’et på dit look, så tag et kig på udvalget her på siden, og forelsk dig.


Lad det moderne og det enkle gå hånd i hånd


Klassisk britisk mode er kendt for at være stilrent, elegant og enkelt. Dette er en fast del af DNA’en hos Paul Smith. Samtidig er det et moderne brand, der har øje for de nyeste trends, og som ikke er bange for at eksperimentere og gå nye, ukendte veje. Derfor bliver Paul Smith også ved med at overraske.

Netop fordi Paul Smith arbejder i krydsfeltet mellem det topmoderne og det klassiske, har du gode muligheder for selv at trække dit outfit i den ønskede retning, når du iklæder dig kreationer fra det britiske brand.

Kombinerer du nogle af deres mere unikke og anderledes items med andre spidsfindige fund, får du et helt særligt look, der afspejler din personlige stil. Går du derimod efter nogle af deres mere klassiske kreationer og sætter disse sammen med andre enkle design, opnår du et elegant udtryk. Dog vil der altid, altid, altid være en form for twist, når du shopper tøj, sko og accessories fra Paul Smith.


Uhøjtidelig britisk mode: Paul Smith tager ikke sig selv så højtideligt


Selvom der ikke kan sås tvivl om Paul Smiths store succes, så er selvhøjtideligheden ikke steget det britiske brand til hovedet. Hos Paul Smith har de nemlig en uhøjtidelig og humoristisk tilgang til design, og det er netop det, der skaber den vibe, mennesker over hele verden kender og elsker Paul Smith for.

Hos Paul Smith tør de blandt andet lege med farver, finurlige prints og ikoner, samtidig med at de formår at bevare et stilrent og sofistikeret udtryk. Det er der ikke mange brands, der formår, og det er nok det, der kan tilskrives en stor del af Paul Smiths succes. Hos brandet finder du nemlig de items, du ikke finder ret mange andre steder.


Mere end 50 års erfaring: Paul Smith ved, hvad de laver


Når du shopper styles og items fra Paul Smith, shopper du mere end 50 års erfaring, og det ses tydeligt, når du står med en af Paul Smiths varer i hånden. Paul Smith rammer sjældent forbi, og selvom det går stærkt i modebranchen, og tendenser kommer og går, så formår det britiske modehus hele tiden at bevare sit oprindelige DNA.

Derfor ved du også, hvad du skal forvente, når du shopper Paul Smith hos Miinto, og det er på ingen måde så kedeligt, som det måske kan lyde. Paul Smith formår nemlig at blive ved med at overraske, når det kommer til design og mode, mens både det stilrene look og kvaliteten er på samme høje niveau hver eneste gang.

Det er denne balancegang mellem kvalitet og humor, mod og rutine, de mestrer hos Paul Smith, og det gør brandet til et fast go to fashion-brand for mange designelskere verden over.


Paul Smith til alle


Da brandet første gang så dagens lys tilbage i 1970, var det primært herretøj og herremode, det beskæftigede sig med, men heldigvis har brandet siden da udvidet sit designunivers, så det inkluderer tøj til både kvinder og børn, boliginteriør og også sportswear.

Hvis du slet ikke kan få nok af Paul Smith, har du derfor masser af muligheder for at omgive dig med styles fra det britiske brand i mange forskellige sammenhænge. Du kan også have Paul Smith med i boligindretningen og i sportstasken, ligesom du kan klæde børn og familiemedlemmer i lækre, stilrene og excentriske styles.


Shop Paul Smith her hos Miinto, og få hurtig levering


Her på siden finder du vores samlede udvalg af items fra det quirky, engelske mærke. Der er masser af lækkert tøj at kaste sig over. Derudover finder du i deres sortiment både sko, bælter, tasker, manchetknapper og mange andre former for accessories. Du kan altså finde alt, hvad du har brug for, for at skabe et gennemført look lige her på siden.

Shopper du her hos Miinto, sørger vi naturligvis for hurtig levering. Du modtager som regel din pakke i løbet af 1-3 hverdage, så du i en fart kan komme til at nyde godt af dine nye fund. Vi leverer både til pakkebokse og privatadresser, så det er helt op til dig, hvordan du foretrækker at få tilsendt dine nye, skønne sager.

Ryd alle filtre

Paul Smith

Side 1 Af 13

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.