Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Peak Performance

Er du på udkig efter smart og holdbart outdoor-tøj i høj kvalitet? I så fald er du endt det helt rigtige sted. Peak Performance er eksperter i at kombinere nyeste trends og tendenser med innovative teknologier samt komfort. Du er altså garanteret moderigtigt outdoor-tøj, som du i den grad får lyst til at iklæde dig, når du skal ud ad døren. Outdoor-tøj er ikke nødvendigvis lig med ensformige og praktiske design. Tværtimod. Dette har netop Peak Performance været med til at bevise med især deres flotte og funktionelle jakker til kvinder og mænd. Hos Miinto.dk finder du et væld af styles fra det populære svenske brand, og uanset om du søger en Peak Performance jakke, sweater eller T-shirt, finder du det her på siden.

Peak Performance har et skarpt øje for kvalitet og design

Det svenske outdoor brand blev grundlagt tilbage i 1986 af to skiløbere fra Sverige, som var på jagt efter stilrent design og kompromisløs kvalitet. De søgte design, som ikke blot holdt dem varm og tør på løjpen, men som også klædte dem moderigtigt og smart på. Efter en tur til Idaho i 1986, besluttede de sig for at lancere et brand med tøj og udstyr til skiløb, og siden har Peak Performance gennemgået en rivende udvikling. I dag er de ét af de absolut største brands i Skandinavien, og deres skarpe øje for design og kvalitet har især været med til at gøre dem store. Peak Performance skaber, ligesom Helly Hansen og Hummel, ganske enkelt produkter, som er designet specielt til dig, der lever aktivt – uanset om det er i byen eller i den fri natur.

Find din ny Peak Performance jakke online hos Miinto

Brandet skaber trendy tøj, overtøj og udstyr til alt fra skiløb til træning og golf til mænd såvel som kvinder verden over. Især deres jakker har vundet indpas hos rigtigt mange, og det skyldes, at de formår at skabe moderigtige jakker uden at gå på kompromis med kvaliteten. Søger du en ny vinter- eller overgangsjakke, vil en Peak Performance jakke med sandsynlighed falde i din smag. Du behøver hverken være en haj på løjperne eller trekke hver weekend for at iklæde dig en Peak Performance jakke. De er ganske enkelt skabt til dig, som ønsker overtøj, der holder dig varm og tør på moderigtig vis.

Peak Performance skaber mere end sporty outdoor-tøj

Udover at skabe Peak Performance jakker, som iklæder mænd og kvinder komfortabelt og med stil, skaber det svenske brand også en række andre populære styles. I takt med at athleisure-trenden voksede sig større og større, formåede Peak Performance også at ramme denne opadgående kurve til perfektion med deres enkle og behagelige sweatshirts, T-shirts og bukser i smarte design. Nøgleord i deres forskellige design er enkelthed og komfort med en twist af urbane vibes. Du finder nemlig T-shirts og sweatshirts med cool logo eller skrift, der tilfører lidt ekstra kant til de ellers simple design. Hos Miinto tilbyder vi et stort udvalg af Peak Performance styles samt accessories, således du kan klæde dig funktionelt og smart på i efteråret og vinterhalvåret.

Filter

150 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2