Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

PEAK PERFORMANCE

Er du på udkig efter smart og holdbart outdoor-tøj i høj kvalitet? I så fald er du endt det helt rigtige sted. Peak Performance er eksperter i at kombinere nyeste trends og tendenser med innovative teknologier samt komfort. Du er altså garanteret moderigtigt outdoor-tøj, som du i den grad får lyst til at iklæde dig, når du skal ud ad døren.

Outdoor-tøj er ikke nødvendigvis lig med ensformige og praktiske design. Tværtimod. Dette har netop Peak Performance været med til at bevise med især deres flotte og funktionelle jakker til kvinder og mænd. Hos Miinto.dk finder du et væld af styles fra det populære svenske brand, og uanset om du søger en Peak Performance jakke, sweater eller T-shirt, finder du det her på siden. Selv de små kan være med på moden med vores Peak Performance-overtøj til børn. Igennem årene har mange søgt hen imod komfort med undertoner af enkelhed med et urbant tvist.


Peak Performance har et skarpt øje for kvalitet og design


Det svenske outdoor brand blev grundlagt tilbage i 1986 af to skiløbere fra Sverige, som var på jagt efter stilrent design og kompromisløs kvalitet. De søgte design, som ikke blot holdt dem varm og tør på løjpen, men som også klædte dem moderigtigt og smart på. Efter en tur til Idaho i 1986, besluttede de sig for at lancere et brand med tøj og udstyr til skiløb, og siden har Peak Performance gennemgået en rivende udvikling.

I dag er de ét af de absolut største brands i Skandinavien, og deres skarpe øje for design og kvalitet har især været med til at gøre dem store. Peak Performance skaber, ligesom Helly Hansen og Hummel, ganske enkelt produkter, som er designet specielt til dig, der lever aktivt – uanset om det er i byen eller i den fri natur.


Find din ny Peak Performance jakke online hos Miinto


Brandet skaber trendy tøj, overtøj og udstyr til alt fra skiløb til træning og golf til mænd såvel som kvinder verden over. Især deres jakker har vundet indpas hos rigtigt mange, og det skyldes, at de formår at skabe moderigtige jakker uden at gå på kompromis med kvaliteten. Søger du en ny vinter- eller overgangsjakke, vil en Peak Performance jakke med sandsynlighed falde i din smag. Du behøver hverken være en haj på løjperne eller trekke hver weekend for at iklæde dig en Peak Performance jakke. De er ganske enkelt skabt til dig, som ønsker overtøj, der holder dig varm og tør på moderigtig vis.


Nu kan dit barn også være med på moden


Står dit barn og mangler en vinterjakke, er Peak Performance et rigtig godt bud. Der får du en vinterjakke til en overkommelig pris, så du ikke skal bekymre dig om, at dit barn fryser. Den er nem at gøre ren, skulle uheldet være ude, og den blev beskidt. Alle jakkerne er mørke i stoffet og er vind- og vandtætte, så de er dit barns bedste ven til de kolde måneder, hvor regn, slud og sne er uundgåeligt. Skal man bruge den til det lidt mere heftige vejr, er der også skijakker, som er din perfekte rejsemakker ned ad bakken. Jakkerne kan fås fra 10 år og opefter, men vi prøver hele tiden hos Miinto at udvide vores sortiment.


Peak Performance skaber mere end sporty outdoor-tøj


Udover at skabe Peak Performance jakker, som iklæder mænd og kvinder komfortabelt og med stil, skaber det svenske brand også en række andre populære styles. I takt med at athleisure-trenden voksede sig større og større, formåede Peak Performance også at ramme denne opadgående kurve til perfektion med deres enkle og behagelige sweatshirts, T-shirts og bukser i smarte design. Nøgleord i deres forskellige design er enkelthed og komfort med en twist af urbane vibes. Du finder nemlig T-shirts og sweatshirts med cool logo eller skrift, der tilfører lidt ekstra kant til de ellers simple design.


Forbliv varm med Peak Performances sortiment til kvinder


Er du en kvinde, der ønsker at holde dig varm i de koldere måneder, er Peak Performance helt perfekt til dig. Hos Miinto har vi samlet deres bestsellere til kvinder. Her kan du finde hoodies, overtøj, bukser, skjorter og sweatshirts.

Ønsker du et lækkert joggingsæt, har Peak Performance lige netop dette, og de er bestemt ikke gået ned på kvalitet. Du kan med deres mange muligheder mixe og matche med farver og forskellige pasformer. Du kan f.eks. købe et par grå joggingbukser og matche med en hættetrøje med lynlås. Derved får du to sæt i et, da du både kan bruge det til en søndag hjemme på sofaen eller til lige at hoppe i på en kold aften på vej ned til træningscentret. Trøjen kan også bruges til at tage på en kølig sommermorgen.

Har du rigeligt med joggingtøj og er mere interesseret i nogle basic items til din garderobe, kan du også være med. Du kan f.eks. sammensætte et par af deres sorte bukser med en af deres farverige skjorter. Derved får du mere end et par bukser og en skjorte, da de både kan fungere som en overgangsjakke eller som en fin skjorte til hverdagsbrug, når du ønsker at inkorporere nogle lækre, afdæmpede farver.


Tøj, der passer ind i ethvert mandligt klædeskab


Hos Peak Performance har du som mand mulighed for at gå på opdagelse i deres herresortiment. Her kan du bl.a. få alt inden for jakker, poloer, shorts, skjorter, trøjer og hættetrøjer. Du kan både finde noget enkelt til hverdagsbrug eller opnå et sporty look med deres sportssektion. Du kan f.eks. købe et par af deres shorts fra sportssektionen og sætte sammen med en af deres sweatshirts, så du kan holde dig varm, når du er ude at løbe. De kan også bruges sammen med en af deres poloer, så du kan holde kroppen kølig.

Står du og mangler et afslappet fit at hoppe i efter en lang dag eller efter en træning, har Peak Performance et stort sortiment at vælge mellem. Du kan bl.a. sammensætte et par joggingbukser med en matchende hættetrøje. På den måde er du altid med på moden. Også når det bare skal være nemt eller det er en søndag på langs.

Synes du, at hættetrøjen til tider kan blive for varm, så fortvivl ej. Peak Performance har også T-shirts, som du kan have på under din hættetrøje. Så kan du nemt smide trøjen uden at skulle blive kølet helt ned. T-shirtene kan fås i forskellige farver med forskellig tekst. Derved kan du både skrue op og ned for farverne, og hvem ved? Måske finder du noget nyt at prøve.

Ryd alle filtre

Peak Performance

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.