Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

PETER KAISER

Peter Kaiser er den ældste producent af modesko i Tyskland såvel som i Europa, og brandet sendte den første kollektion af eksklusive damesko på gaden i 1938. Succesen indtraf fra start, og Peter Kaiser blev hurtigt et populært brand i Tyskland såvel som store dele af verden, hvorfor brandet nogle få år efter grundlæggelsen eksporterede modesko til lande såsom Australien. Siden har Peter Kaiser fortsat succesen, og den moderne version af brandet er populært over hele verden, hvor brandets lækre sortiment af damesko har høstet stor anerkendelse. Succesen er et resultat af, at Peter Kaiser er synonym med luksuriøse, elegante, eksklusive og trendy modesko, som er karakteriseret ved et unikt design såvel som godt håndværk.

Få et elegant og eksklusivt look

Produktsortimentet bugner af modesko, stiletter, støvler og tasker produceret i det fineste læder og skind, som fremhæver brandets elegante og eksklusive look. Derfor er Peter Kaiser defineret ved fire kerneværdier – kvalitet, mode, international og unikt – som gennemsyrer brandets produktsortiment. Med andre ord – Peter Kaiser er garant for et lækkert udvalg af modesko, som appellerer til mode-og kvalitetsbevidste kvinder med en forkærlighed for elegant, eksklusivt og unikt design.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modesko til kvinder fra Peter Kaiser. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Peter Kaiser

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.