Spar 15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Petit Bateau

Petit Bateau er et fransk brand med speciale i design og produktion af modetøj til store såvel som små, og brandet er garant for et bredt udvalg af modetøj, overtøj og accessories – såvel som sko, sandaler og støvler. Petit Bateau er, med andre ord, synonym med modetøj til drenge og piger i alle aldre samt mænd og kvinder med en forkærlighed for et moderne look, der er inspireret af den maritime stil og kultur.

Derfor er udvalget af mode- og børnetøj hos Petit Bateau udført i en elegant, klassisk fransk stil, hvor unikke mønstre, detaljer og farvekombinationer bryder de klassiske linjer – det er et unikt look med masser af personlighed og karisma. Petit Bateau nyder stor succes i og uden for Frankrig, og den store succes er et resultat af designteamets evne til at kombinere et klassisk fransk look med lækre, bløde kvalitetsmaterialer.

Petit Bateau sender nye kollektioner af accessories, sko, børne- og modetøj på gaden flere gange årligt, og alle kollektioner er udført i tråd med brandets karakteristiske look såvel som kombineret med enkelte, nye trends. Petit Bateau hører ikke til de mest kendte franske brands, men brandet er garant for et spændende produktsortiment, der byder på stor kvalitet og fremragende design – det rette valg til dig og dine børn. 

Filter

25 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1