Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Petit Bateau (58)

Petit Bateau
Petit Bateau er et fransk brand med speciale i design og produktion af modetøj til store såvel som små, og brandet er garant for et bredt udvalg af modetøj, overtøj og accessories – såvel som sko, sandaler og støvler. Petit Bateau er, med andre ord, synonym med modetøj til drenge og piger i alle aldre samt mænd og kvinder med en forkærlighed for et moderne look, der er inspireret af den maritime stil og kultur.

Derfor er udvalget af mode- og børnetøj hos Petit Bateau udført i en elegant, klassisk fransk stil, hvor unikke mønstre, detaljer og farvekombinationer bryder de klassiske linjer – det er et unikt look med masser af personlighed og karisma. Petit Bateau nyder stor succes i og uden for Frankrig, og den store succes er et resultat af designteamets evne til at kombinere et klassisk fransk look med lækre, bløde kvalitetsmaterialer.

Petit Bateau sender nye kollektioner af accessories, sko, børne- og modetøj på gaden flere gange årligt, og alle kollektioner er udført i tråd med brandets karakteristiske look såvel som kombineret med enkelte, nye trends. Petit Bateau hører ikke til de mest kendte franske brands, men brandet er garant for et spændende produktsortiment, der byder på stor kvalitet og fremragende design – det rette valg til dig og dine børn. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

58 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands