JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70% | Fri fragt ved køb over 499,-
JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70%
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Pieces (221)

Er du på udkig efter modetøj og accessories, der afspejler tidens trends og tendenser, er Pieces et brand, du bør kigge nærmere på. De har hele tiden blikket stift rettet mod danske og internationale modetrends, og derfor er du sikret absolutte nyheder hos dette brand. Pieces er karakteriseret ved deres ungdommelige og friske energi, hvilket især kommer til udtryk gennem deres valg af farver, mønstre og prints. Derfor har deres modetøj og accessories i høj grad vundet popularitet blandt det yngre segment af kvinder, der er på udkig efter stilsikre designs. Deres kollektioner dækker en bred vifte af styles, og du finder både bukser, kjoler, bluser, T-shirts, sko, sandaler, øreringe og meget andet. Du er garanteret et brand, som har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på de internationale modescener. De går dog ikke på kompromis med deres skandinaviske minimalisme, som ydmygt sniger sig frem i deres brug af snit, former og silhuetter.

Giv din garderobe kant og attitude

Uanset om du er på udkig efter en kjole, en T-shirt eller et par øreringe, er du både sikret kvalitet og sprudlende designs. Pieces kreerer feminine designs med kant, og de ikke er bange for at eksperimentere med skæve og til tider uventede farve- og mønstersammensætninger. Deres mange styles oser af girlpower og selvtillid, og med dette brand kan du både skabe et trendy, casual eller glamourøst look. Kort sagt er Pieces dét mærke, som du bør kigge efter, når du er på udkig efter styles til forskellige anledninger. Selvom de primært skaber styles, hvor de eksperimenterer med materialer, snit og farver, finder du også mere afdæmpede designs i form af T-shirts, sweatere og bukser i simple snit og helfarver. Pieces kan vel bedst sammenlignes med en overdådig slikbutik, hvor du bliver overvældet af farver, former og mønstre, lige så snart du træder ind ad døren. Men når du så kigger nærmere, finder du ud af, at der er kræset for detaljer, materialer og udtryk i hver eneste style.

Pieces er et alsidigt modebrand

Du får med Pieces et alsidigt brand, der med garanti leverer nyeste trends og tendenser i alle deres kollektioner sæson efter sæson. Pieces har deres rødder plantet solidt i den danske muld og designtradition, men det betyder ikke, de ikke fornyr sig. Tværtimod. De formår på fineste vis at fusionere dansk minimalisme med mere sprudlende designs, farver og mønstre, som vi kender det fra Sydeuropa. Det skaber et både unikt og anderledes udtryk, som falder i smag hos rigtigt mange yngre kvinder. Pieces skaber feminine styles med kant uden at gå på kompromis med deres ophav.

Hvis du vil, kan du være iklædt det populære brand fra inderst til yderst, da deres kollektioner består af alt fra undertøj til bukser, kjoler, jakker, tørklæder, tasker og smykker. Dette er især med til at bidrage til alsidigheden i brandet. Som brandets navn antyder, er der tale om ”stykker” af modetøj og accessories, som du helt selv kan mikse, matche og sammensætte, som du ønsker. Pieces lever i den grad både op til deres navn, kvalitet og designs, og de henvender sig til kvinder, der er på udkig efter alt det bedste inden for mode.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

221 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 400 tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands