Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

POM AMSTERDAM

Lad dig forføre af det farverige Pom Amsterdam-univers, der oser af prints, mønstre og positiv energi. Det hollandske brand henvender sig til dig, der er vild med pompøse styles, der er alt andet end kedelige.

Siden 2011 har de to hollandske søstre, Liesbeth og Violet Lotgering, stået bag det populære brand. De startede ud med at skabe farverige og sprudlende tørklæder, som havde til formål at sprede glæde og godt humør. Kort sagt, give et ekstra pift til dit look. I dag finder du dog også kjoler, shorts og bluser i deres forunderlige univers. Søstrene har en kreativ og legende tilgang til design, hvilket ses i deres valg af materialer, prints og farver. De har øje for detaljer og kontraster, og de ved præcis, hvilke nuancer og materialer, der vil komplimentere hinanden, så det allerbedste kommer frem i deres designs. De er med i designprocessen fra start til slut, og fælles for alle deres styles er, at de selv designer dem. Alle prints er fuldstændigt unikke og fortæller hver sin historie, eftersom de er håndmalede af Violet i det farverige studie i Amsterdam.


Skab liv i din garderobe med unikke styles fra Pom Amsterdam


Da Pom Amsterdam i sin tid begyndte at skabe unikke og farverige tørklæder, var de nok ikke forberedte på, at de ville opnå succes så hurtigt. Ikke desto mindre var det præcis, hvad der skete. Derfor udvidede de i 2018 deres sortiment til også at indeholde feminine kjoler, bluser, shorts og meget mere. Deres kollektioner består af elegante og feminine modestykker, som er karakteriseret ved deres sprudlende farver, dristige prints med farverige historier, uventede og spændende detaljer samt brugen af fine materialer. De mange forskellige styles fra Pom Amsterdam er designet på en sådan måde, at hver kvinde føler sig både smuk og behageligt til mode.


Designs i udsøgte kvaliteter


Fælles for alle de fine designs fra Pom Amsterdam er, at de er udarbejdet i udsøgte materialer. Størstedelen af deres styles er vævede, så du kan bruge dem på begge sider, og deres cupro og silkekollektioner er altid printede, hvilket gør det muligt at arbejde med kraftige farver. Farverne er nemlig meget mere intense og synlige på materialer som silke og cupro frem for eksempelvis bomuld og akryl. Desuden vil du også se en lysere udgave af printet, når du vender et tørklæde i silke eller cupro om. Visionen bag Pom Amsterdam er at skabe unikt modetøj og accessoires, som emmer af historie. Hver style føles nemlig anderledes og adskiller sig fra de andre, da søstrene benytter en række forskellige materialer som uld, bomuld, viskose, silke og akryl.

Med Pom Amsterdam er du sikret unikke styles, som ikke går ubemærket hen i gadebilledet. Når du tager et kig i deres finurlige univers, vil det føles som at træde ind i en overdådig slikbutik, hvor man bliver overvældet af farver, former og prints. Karakteristisk for deres brand er, at de på fineste vis formår at kombinere rene linjer og snit med eksotiske farver og prints, hvilket sikrer dig feminine styles med kant. Deres kollektioner oser af mangfoldighed, og deres styles tager i den grad højde for, at kvinder er forskellige og ser forskellige ud. I stedet for at lade moden diktere, hvad kvinder skal gå i, opfordrer Pom Amsterdam kvinder til at udtrykke deres unikke personligheder gennem moden.

Ryd alle filtre

Pom Amsterdam

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.