Fri fragt ved køb over 499,- | Udvidet retturret t.o.m. 15.01.2021
Udvidet retturret t.o.m. 15.01.2021
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG GRATIS RETUR FREM TIL 15/01-2021
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Pom Pom

Pom Pom er en dansk producent af fodtøj til børn, som har et stort og mangfoldigt udvalg af sandaler, sko og støvler til drenge og piger. Derudover er Pom Pom et succesfuldt brand med stor succes i Danmark, hvor danske forældre har taget brandets lækre produktsortiment til sig. Den store succes er et resultat af, at Pom Pom er garant for sandaler, støvler og sko til børn, som er udført med en god pasform. Derudover er børnesko fra Pom Pom produceret i lækre materialer såsom skind, læder og rågummi, hvorfor Pom Pom er garant for kvalitetsfodtøj til børn, som ikke koster en formue. Så mangler dit barn et par komfortable sko, så er Pom Pom mærket du leder efter.

Komfortable og slidstærke sko til dit barn

Pom Pom er primært kendt for brandets store udvalg af skindfutter, som er karakteriseret ved et lækkert design og god kvalitet, hvormed børn kan fare omkring og udfolde sig – uden at fodtøjet tager skade. Med andre ord – Pom Pom er et ideelt match til trendy og aktive børn. Med andre ord – sko fra Pom Pom er et must-have i dit barns skoskab.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af kvalitetssko til børn fra Pom Pom. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt. Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.