Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

PONT NEUF

Pont Neuf er et dansk kvalitetsbrand, der byder på moderne tøj til både små og store kvinder (str. 36-56). Brandet er kendt for at lave feminint og festligt kvalitetstøj, der på bedste vis fremhæver de kvindelige kurver. Du finder alt fra det klassiske og elegante til det friske og farverige med spændende mønstre og snit. Dette brand er noget for dig, hvis du ønsker at se knaldgodt ud og samtidig har et krav om, at tøj skal være komfortabelt. De er især kendt for deres henrivende kjoler, toppe og tunikaer, hvor designet er helt fantastisk. Uanset om du er til det tætsiddende eller oversize look, pangfarver eller gråskalaen, har dette brand helt sikkert noget til dig. Hos Miinto har vi et stort udvalg af tøj fra Pont Neuf – og hold øje, for der kommer løbende nyt til.


Pont Neuf til små og store kvinder


Alle kollektionerne har et unikt design og er designet med fokus på pasform og komfort. Brandet formår at designe tøj, der er flatterende på kvindekroppen fra XS til XL. Tanken bag alle deres kollektioner er frihed: Frihed til at se fantastisk ud og samtidig have det fantastisk. Du vil opleve, at selv det figursyede tøj er lavet i et blødt og strækbart materiale og ofte har markeringer, der får taljen til at synes mindre, og barmen mere flatterende. Du finder smukke kjoler med iøjnefaldende mønstre og smukke farver. Fede lav- eller højtaljede bukser og nederdele, som du kan sætte sammen med en fin bluse eller en frisk top. Udvalget består også af cardigans, blazere og jakker – ja, du kan faktisk shoppe et helt nyt outfit fra et og samme brand. Overdelene kommer med forskellige flotte udskæringer, der både passer den lille og den store barm, samtidig med at underdelene både passer til den bredere og den smallere bag. Hos Miinto kan vi ikke få armene ned over de mange muligheder, dette brand kommer med. Når du fylder din garderobe med tøj fra Pont Neuf, vil du helt sikker opleve, at der bliver længere og længere mellem tøjkriserne.


Kvalitetsdesign til hverdag og fest


Når du ifører dig tøj fra Pont Neuf, vil du hurtigt opdage, hvor nemt det kan styles op fra hverdag til fest. De unikke design kan larme, når de står for sig selv, eller nedtones, præcis som du ønsker det. Brug for eksempel en blazer og et par sneakers til din kjole om dagen. Om aftenen smider du blazeren og tilføjer i stedet et par pumps, lidt læbestift og dine yndlingssmykker, og voila, så er du klar til fest. Der er generelt rig mulighed for at sætte kulør og lys på hverdagen og weekenden med det danske kvalitetsbrand. Tøjet bliver produceret i Europa, hvilket sikrer den gode kvalitet. De nye kollektioner bliver designet med kundernes feedback i baghovedet – for som folkene bag så smukt udtaler det, er det jo kunderne, der i sidste ende får glæde af tøjet. Dyk ned i brandet i vores shop, og lad dig inspirere af de mange muligheder. Når du shopper Pont Neuf, shopper du tidløst tøj i fantastisk kvalitet, hvilket betyder, at du får glæde af tøjet i mange år. Husk, at du hos os altid får hurtig levering og gratis fragt, når du handler for over 499 kr. Du kan bytte eller returnere din ordre gratis inden for 14 dage.

Ryd alle filtre

Pont Neuf

Side 1 Af 6