Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

PORSCHE DESIGN

Porsche Design er et luksusmærke med tyske rødder, kendt for sit målbevidste design, innovative teknologi og superior kvalitet. Dette livsstilsmærke, der begyndte med luksusbiler og nu ligeledes omfatter tøj, accessoires, lædervarer og elektronik, fortsætter med at flytte grænserne for funktionalitet og design som et af de mest indflydelsesrige mærker i den moderne modeverden.

Historiens vingesus bag Porsche Design


Der er ingen anden luksusbrand som Porsche Design, der har en så tæt og direkte forbindelse til bilindustrien og teknologiens progressive udvikling. Porsche Design blev grundlagt i 1972 af Ferdinand Alexander Porsche, designeren bag den berømte Porsche 911. Da han besluttede at fortsætte familietraditionen, skabte han sortimentet af livsstilsprodukter under brandet "Porsche Design".

Opdag Porsche Design: Et ikon af innovation


Når du vælger Porsche Design, får du mere end bare en accessory. Du får en del af et ikonisk mærke, der er dedikeret til innovation som dets passion. Porsche Design skaber lækre accessoirs, beklædningsgenstande og elektronik, der er designet med det samme omhu og præcision, der går ind i produktionen af de kjente Porsche biler.

Porsche Design's kendetegn


Som den ultimative luksusbrand inkarnerer Porsche Design en unik form for elegance. Konstant fokuseret på at skabe produkter med perfekte proportioner, upåklagelig funktionalitet og tidløs æstetik, er deres filosofi allestedsnærværende i deres rigelige udvalg af produkter. Fra skræddersyet tøj, sofistikerede accessoirs, til avancerede teknologiprodukter er immaterielle værdier som perfektion, præcision og hedonisme altid til stede.

Glem ikke uret!


Som en anerkendt pioner inden for urdesign og produktionsmetoder er Porsche Design kendt for at skabe slående og mindeværdige urkollektioner. De fortsætter med at imponere med kompromisløse standarder for kvalitet, innovation og æstetisk perfektion.

Køb Porsche Design på Miinto


Dyk ned i vores store udvalg af Porsche Design produkter på Miinto. Tøj, urkollektioner, lædervarer og meget mere er kun et klik væk på Miinto. Udover det er det nemt og hurtigt at bestille og få pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds. Så vær med i vores hastigt voksende community og oplev fordelene ved at købe fra Porsche Design på Miinto. Porsche Design leverer en kombination af ekstraordinær design og fremragende teknologi. Deres dedikerede tilgang til form og funktion som uadskillelige elementer viser, at de fortsat vil være en af nøglespillerne i den luksuriøse modebranche. Vi elsker Porsche Design på Miinto for deres evige bestræbelse på eksklusivitet og uforlignelige erfaring i at skabe smukt design.

Ryd alle filtre

Porsche Design

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.