Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

PRETTY BALLERINAS

Pretty Ballerinas er en spansk producent af modesko, som er lanceret af den spanske skoproducent Jamie Mascaro. Jamie Mascaro har produceret ballerinaer siden 1918, og brandet har hjemme på ferieøen Menorca i Middelhavet.

I tråd med brandets navn er Pretty Ballerinas garant for et unikt og trendy sortiment af ballerinaer, som produceres i alskens farver og design. Derfor er damesko fra Pretty Ballerinas synonym med et stort og mangfoldigt udvalg af farver, mønstre, materialer og detaljer, som tilfører brandet et unikt og eksklusivt look.

Derudover er ballerinaer fra Pretty Ballerinas produceret i lækkert skind og læder, hvorfor brandet er karakteriseret ved modesko med stor komfort. Med andre ord – Pretty Ballerinas er synonym med spansk design, når det er bedst, og brandet har en enestående evne til at lancere modesko, som er en afspejling af de nyeste modetrends.

Derfor er Pretty Ballerinas et populært brand hos fashionistaer over hele verden, og brandet har lanceret utallige konceptbutikker i verdens storbyer. Derudover er ballerinaer fra Pretty Ballerinas populære hos store stjerner, og brudepigerne til Kate Moss´ bryllup var alle iført ballerinaer fra Pretty Ballerinas.

Ryd alle filtre

Pretty Ballerinas

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.