SUMMER SALE - SPAR OP TIL 60% | Fri fragt ved køb over 499,-

SUMMER SALE - SPAR OP TIL 60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Pretty Ballerinas (9)

Pretty Ballerinas er en spansk producent af modesko, som er lanceret af den spanske skoproducent Jamie Mascaro. Jamie Mascaro har produceret ballerinaer siden 1918, og brandet har hjemme på ferieøen Menorca i Middelhavet.

I tråd med brandets navn er Pretty Ballerinas garant for et unikt og trendy sortiment af ballerinaer, som produceres i alskens farver og design. Derfor er damesko fra Pretty Ballerinas synonym med et stort og mangfoldigt udvalg af farver, mønstre, materialer og detaljer, som tilfører brandet et unikt og eksklusivt look.

Derudover er ballerinaer fra Pretty Ballerinas produceret i lækkert skind og læder, hvorfor brandet er karakteriseret ved modesko med stor komfort. Med andre ord – Pretty Ballerinas er synonym med spansk design, når det er bedst, og brandet har en enestående evne til at lancere modesko, som er en afspejling af de nyeste modetrends.

Derfor er Pretty Ballerinas et populært brand hos fashionistaer over hele verden, og brandet har lanceret utallige konceptbutikker i verdens storbyer. Derudover er ballerinaer fra Pretty Ballerinas populære hos store stjerner, og brudepigerne til Kate Moss´ bryllup var alle iført ballerinaer fra Pretty Ballerinas.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

9 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 30 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands