Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

PRIMIGI

Primigi er et italiensk brand, som sendte deres første kollektion af børnesko på gaden i 1976. Primigi er etableret af skoproducenten IGI, som blev dannet i starten af 1960´erne, men brandet havde ikke haft den store succes, før Primigi blev lanceret. Primigi er garant for børnesko til drenge og piger i alderen 0-10 år, og brandet er karakteriseret ved mangfoldige kollektioner af børnesko. Derfor er Primigi altid synonym med pige- og drengesko, som henvender sig specifikt til den valgte aldersgruppe. Med andre ord – Primigi er et must-have brand i enhver børne garderobe.

Forkæl dit barn med Primigi

Primigi burde være den foretrukne leverandør af drenge- og pigesko, uanset hvor gamle ens børn er, idet brandet altid er klar med moderne børnesko, som er udført i årstidens farver samt produceret i lækre materialer såsom kanvas, læder og ruskind. Derfor er Primigi karakteriseret ved børnesko med en god pasform, stor fleksibilitet og en unik komfort. Primigi er en fremragende producent af sko og støvler til børn i alderen 0-10 år. Så forkæl dit barn med sko fra Primigi – det er et køb du ikke vil fortryde.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af kvalitetssko til børn fra Primigi. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Primigi

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.