Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Rabens Saloner

Træd ind i et nyt og underfundigt designunivers med Rabens Saloner. Her bliver der gerne eksperimenteret med nuancer, mønstre og teksturer, og østens fascinerende farveunivers bliver kombineret med den vestlige designmentalitet på absolut fineste vis. Desuden er tøjet ofte håndlavet.

Rabens Saloner er en smuk kærlighedsromance mellem østens smukke farvepaletter og mønstre og den vestlige verdens elegance og rene linjer. En stor del af inspirationen til kollektionerne hentes i Asien og i hele det farve- og mønsterunivers, der findes her. Samtidig er det et dansk brand, der naturligvis gerne inkorporerer den skandinaviske tankegang i sine kreationer. Samspillet mellem østens varme, mystik og mønstre og den danske minimalisme resulterer i spændende og anderledes items, der kan gøre din stil til noget helt særligt.

Få en lille bid af Asien ind i din garderobe med Rabens Saloner

Kvinden bag Rabens Saloner, Birgitte Raben Olrik, er stærkt inspireret af Asien. Hun har en brændende kærlighed til netop denne verdensdel, og det er tydeligt at se i de mange fine kreationer, som dette danske mærke disker op med. Farverne er varme, krydrede og indbydende, og der bliver gerne gjort brug af spændende mønstre. En stor del af tøjet bliver endda både håndfarvet og håndsyet af dygtige håndværkere i Asien. Det er håndværkere, der ifølge Raben Olrik kan noget helt særligt, når det kommer til at finde frem til nye spændende nuancer og farvekombinationer. Du får således tøj, der er noget langt ud over det sædvanlige, når du vælger Rabens Saloner, og du får mulighed for at få en lille bid af Asien ind i din garderobe.

Den danske elegance går igen i kollektionerne

Selvom Birgitte Raben Olrik tydeligvis er meget begejstret for østen, har hun naturligvis ikke glemt den danske designmentalitet. Derfor kan du også finde mange items i udvalget fra dette brand, som fortsat har de rene linjer, du kender fra skandinavisk mode. Det vil sige, at du får elegante snit og smukke silhuetter, som bliver spicet op med et lækkert, varmt touch af Asien, når du shopper Rabens Saloner. Du finder således kreationer, der på én gang er både enkle og helt unikke i deres udtryk i udvalget fra dette brand. Det giver dig mulighed for at implementere dem i din garderobe, som det giver mening for netop dig.

Opnå et personligt look med tøj i højeste kvalitet

For kvinden bag Rabens Saloner er målet at skabe tøj, som giver andre kvinder mulighed for at udtrykke sig gennem deres stil. Det skal være muligt at skabe sit helt eget tøjunivers med eksempelvis kjoler, kimonoer og T-shirts fra netop dette mærke. Personlighed er i højsædet hos Rabens Saloner, og det ligger dybt i brandets DNA at henvende sig til kvinder med masser af karakter. Kvinder, der tør skille sig ud, og som har stærke profiler. Derudover er det essentielt for Rabens Saloner, at kvaliteten på deres produkter er i top. Derfor benytter de også kun de allerbedste og mest delikate materialer i deres kollektioner, og en stor del af tøjet bliver produceret i hånden. Raben Olrik nyder at arbejde sammen med dygtige håndværkere i østen, og det kommer der spændende og fængslende design ud af.

Filter

122 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2