Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

RABENS SALONER

Træd ind i et nyt og underfundigt designunivers med Rabens Saloner. Her bliver der gerne eksperimenteret med nuancer, mønstre og teksturer, og østens fascinerende farveunivers bliver kombineret med den vestlige designmentalitet på absolut fineste vis. Desuden er tøjet ofte håndlavet.

Rabens Saloner er en smuk kærlighedsromance mellem østens smukke farvepaletter og mønstre og den vestlige verdens elegance og rene linjer. En stor del af inspirationen til kollektionerne hentes i Asien og i hele det farve- og mønsterunivers, der findes her. Samtidig er det et dansk brand, der naturligvis gerne inkorporerer den skandinaviske tankegang i sine kreationer. Samspillet mellem østens varme, mystik og mønstre og den danske minimalisme resulterer i spændende og anderledes items, der kan gøre din stil til noget helt særligt.


Få en lille bid af Asien ind i din garderobe med Rabens Saloner


Kvinden bag Rabens Saloner, Birgitte Raben Olrik, er stærkt inspireret af Asien. Hun har en brændende kærlighed til netop denne verdensdel, og det er tydeligt at se i de mange fine kreationer, som dette danske mærke disker op med. Farverne er varme, krydrede og indbydende, og der bliver gerne gjort brug af spændende mønstre. En stor del af tøjet bliver endda både håndfarvet og håndsyet af dygtige håndværkere i Asien. Det er håndværkere, der ifølge Raben Olrik kan noget helt særligt, når det kommer til at finde frem til nye spændende nuancer og farvekombinationer. Du får således tøj, der er noget langt ud over det sædvanlige, når du vælger Rabens Saloner, og du får mulighed for at få en lille bid af Asien ind i din garderobe.


Den danske elegance går igen i kollektionerne


Selvom Birgitte Raben Olrik tydeligvis er meget begejstret for østen, har hun naturligvis ikke glemt den danske designmentalitet. Derfor kan du også finde mange items i udvalget fra dette brand, som fortsat har de rene linjer, du kender fra skandinavisk mode. Det vil sige, at du får elegante snit og smukke silhuetter, som bliver spicet op med et lækkert, varmt touch af Asien, når du shopper Rabens Saloner. Du finder således kreationer, der på én gang er både enkle og helt unikke i deres udtryk i udvalget fra dette brand. Det giver dig mulighed for at implementere dem i din garderobe, som det giver mening for netop dig.


Opnå et personligt look med tøj i højeste kvalitet


For kvinden bag Rabens Saloner er målet at skabe tøj, som giver andre kvinder mulighed for at udtrykke sig gennem deres stil. Det skal være muligt at skabe sit helt eget tøjunivers med eksempelvis kjoler, kimonoer og T-shirts fra netop dette mærke. Personlighed er i højsædet hos Rabens Saloner, og det ligger dybt i brandets DNA at henvende sig til kvinder med masser af karakter. Kvinder, der tør skille sig ud, og som har stærke profiler. Derudover er det essentielt for Rabens Saloner, at kvaliteten på deres produkter er i top. Derfor benytter de også kun de allerbedste og mest delikate materialer i deres kollektioner, og en stor del af tøjet bliver produceret i hånden. Raben Olrik nyder at arbejde sammen med dygtige håndværkere i østen, og det kommer der spændende og fængslende design ud af.

Ryd alle filtre

Rabens Saloner

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.