Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

RAF SIMONS

Raf Simons er en belgisk modedesigner, der gennem sin karriere har opnået stor international anerkendelse i modebranchen. Han lancerede sin egen herrekollektion for første gang i 1995 under eget navn og har siden været et etableret navn i den internationale modeverden. I 2014 lavede han et samarbejde med det danske firma Kvadrat, hvor han var med-designer på en række produkter.

Raf Simons har gennem årene arbejdet sammen med mange store designere og modehuse. Han har blandt andet arbejdet sammen med sportsmærker som Fred Perry, Asics og adidas, hvor han har været inde over forskellige design. Han trækker dermed en stor viden med sig i sin egen udvikling af kollektioner, og det er tydeligt at se, at han har arbejdet med mange forskellige brands igennem sin karriere.

Vi har samlet et stort udvalg af Raf Simons egne design, som du kan gå på opdagelse i her på siden. Vi er ret vilde med hans måde, hvorpå han formår at forene det sporty look med det klassiske.


Raf Simons – en veletableret designer


Raf Simons er en utrolig anerkendt og stor modedesigner, der blandt andet har været kreativ direktør for både Christian Dior og Calvin Klein. I dag arbejder han som med-designer for Prada, og vi kan hurtigt blive enige om, at han er en mand med et godt CV.

Det viser sig også tydeligt i hans egne design, hvor han ikke er bange for at udfordre de almindelige modetendenser og dermed skabe sine egne. Raf Simons er ikke bange for at gå forrest, når det kommer til at skabe morgendagens mode, hvorfor det netop er spændende at følge med i hans fremtidige design.

Store, kendte personligheder som Rihanna, Future, Kendrick Lamar og Travis Scott har alle det tilfælles, at de enten har italesat hans design eller selv haft det på ved officielle lejligheder.


Et mix mellem sports- og modeverdenen


Raf Simons’ tøj er præget af et sporty twist, hvor han finder inspiration i ungdommen. Ud over at designe bukser, bluser, skjorter og T-shirts indeholder hans kollektioner også accessories. Det er blandt andet tasker, handsker, sko, smykker og støvler. De karakteristiske træk ved hans design er, at den sorte farve ofte går igen, og at han udfordrer det voksne udtryk i tøjet gennem hans ungdommelige udtryk. Valget af materialer er heller ikke tilfældigt i hans design, hvor det er tydeligt at se, at han har arbejdet med mange forskellige modehuse i sin tid som designer.

Raf Simons’ sneakers er heller ikke nogen, der ses i gadebilledet hver dag, hvilket gør dem specielle og får dig til at skille dig ud fra mængden. De har et sporty look, der gør dem lette at sætte sammen med jeans, en læderjakker eller en sweater på en helt almindelig søndag.

Hvorfor ikke gå på oplevelse i et univers, du ikke altid støder ind i? Vi har samlet nogle af Raf Simons egne design, som viser, hvem han er som designer, og som måske kan friste dig til at klikke et af hans design i indkøbskurven.

Ryd alle filtre

Raf Simons

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.