Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

RAIINE

Raiine er et dansk mærke som blev etableret i 2013. Brandet er baseret på tanken om favoritterne i vores garderobe. Raiine tilbyder tøj der er minimalistisk og underspillet blandet med rock and roll. Brandet er skabt af Maria Leonhardt som har mange års erfaring i modebranchen. Mærket udtrykker, med hendes ord, følelsen af ikke at høre til et sted, men er fri til at vælge og føle sig hjemme mange steder over hele verden. Raiine er baseret i Købehavn, men distribueres internationalt til high-end multibrand butikker. Så find dine favoritter fra Raiine lige her!

Mode til enhver sæson

Kollektionerne fra Raiine er mange, og er ofte dynamiske samt moderne og baseret på ideen om tidsløse garderobe favoritter, som er sæsonbaseret og derfor kan bruges hele året rundt. Raiine kendetegnes ofte ved mødet mellem selvsikker minimalisme og underspillet attitude. Brandet afspejler et liv inspireret af rejser, byliv samt følelsen af ikke at høre til et sted, men derimod friheden til at vælge – at føle dig hjemme, mange steder verden over. Så forkæl dig selv med lækkerier til garderoben fra Raiine.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj til kvinder fra Raiine. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

RAIINE

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.