Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

RAIINE

Raiine er et dansk mærke som blev etableret i 2013. Brandet er baseret på tanken om favoritterne i vores garderobe. Raiine tilbyder tøj der er minimalistisk og underspillet blandet med rock and roll. Brandet er skabt af Maria Leonhardt som har mange års erfaring i modebranchen. Mærket udtrykker, med hendes ord, følelsen af ikke at høre til et sted, men er fri til at vælge og føle sig hjemme mange steder over hele verden. Raiine er baseret i Købehavn, men distribueres internationalt til high-end multibrand butikker. Så find dine favoritter fra Raiine lige her!

Mode til enhver sæson

Kollektionerne fra Raiine er mange, og er ofte dynamiske samt moderne og baseret på ideen om tidsløse garderobe favoritter, som er sæsonbaseret og derfor kan bruges hele året rundt. Raiine kendetegnes ofte ved mødet mellem selvsikker minimalisme og underspillet attitude. Brandet afspejler et liv inspireret af rejser, byliv samt følelsen af ikke at høre til et sted, men derimod friheden til at vælge – at føle dig hjemme, mange steder verden over. Så forkæl dig selv med lækkerier til garderoben fra Raiine.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj til kvinder fra Raiine. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

11 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1