Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Rains
Back

Rains

Sikr dig selv en funktionel og smart regnjakke eller taske, der oser af skandinavisk minimalisme. Hos Rains er de nordiske rene linjer og silhuetter nemlig kernen i deres design til både mænd og kvinder.

Rains så første gang dagens lys i 2012, og i løbet af kort tid spredte deres moderne nyfortolkninger af den klassiske regnjakke sig i hele Danmark. De er et livsstilsbrand, som har sået sine frø og dannet sine rødder i Aarhus, hvor de skaber vandtæt overtøj og tasker til stilbevidste mænd og kvinder. Deres kollektioner oser af skandinavisk designtradition, hvor ”Simplicity is the key”, og det simple og elegante udtryk taler for sig selv. Hos Rains går de hverken på kompromis med funktionalitet eller design, og det er lykkes dem at gøre noget så trivielt som regnjakken til et populært stykke modetøj. Ofte er regnjakken et stykke overtøj, som kvinder og mænd nødigt vil iklæde sig, da det oser af friluftsliv og pædagog, men denne indstilling har Rains gjort godt og grundigt op med. De har bevist, at funktionalitet ikke er lig med kikset og praktisk design. Det populære brand har skabt regnjakker og meget andet, der reflekterer tidens trend og tendenser funderet i skandinavisk minimalisme, og som kan modstå alle former for nedbør.

Få funktionelt modetøj uden dikkedarer med Rains

Bedre kan Rains vel faktisk ikke beskrives. De formår nemlig på moderigtig vis at skabe funktionelle regnjakker og tasker i den allerbedste kvalitet, som holder fugt og vand på afstand. Når du iklæder dig Rains, kommer din regnjakke ikke længere til at hænge bagerst i skabet. Du er nemlig garanteret stilrene og klassiske styles, du nemt kan kombinere med din nuværende garderobe. Det er altså slut med at gå på kompromis med din personlige stil, når du skal klæde dig praktisk på. Siden brandet lancerede deres første kollektion, har de udfordret den gængse opfattelse af regntøj, og det, må vi sige, er lykkedes. Den skandinaviske simplicitet med rene linjer er indbegrebet af deres æstetik, og uanset om du har brændt dig lun på en regnjakke eller taske, er du sikret kvalitet og moderigtigt tøj og tilbehør. Deres moderne, rene og lette univers er blevet en væsentlig signatur for alt, hvad det populære brand kommer i nærheden af.

Dansk design, der tager kegler i udlandet

Det var ikke kun Danmark, der blev taget med storm af Rains unikke og funktionelle design. Siden 2016 har de nemlig åbnet en række konceptbutikker i flere storbyer som blandt andet Paris, New York og London. At det danske brand er at finde i netop disse tre storbyer, vidner om deres succes i et internationalt perspektiv. På mange områder har den skandinaviske minimalisme gjort sig bemærket i det internationale modebillede.

Brandet er endnu et godt eksempel på, at de udenlandske markeder er vilde med vores fine og enkle designtraditioner – også i noget så traditionelt som regntøj. Uanset om du er på udkig efter en regnjakke eller taske, finder du et væld af forskellige modeller, design og farver til mænd og kvinder hos Rains. Fælles for alle deres styles er, at de er skabt i åndbare og lette materialer, der både er behagelige at have på i tørvejr og regnvejr. Vigtigst af alt er dog deres unikke tilgang til design, som skinner igennem alle deres kollektioner. De skaber simple regnjakker og tasker i rene snit, men med en snert af nutidens trends og tendenser, som kommer til udtryk i valget af farver fra sæson til sæson.

Filter

379 resultater

  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4

Næste
  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4