Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

RAINS

Sikr dig selv en funktionel og smart regnjakke eller taske, der oser af skandinavisk minimalisme. Hos Rains er de nordiske rene linjer og silhuetter nemlig kernen i deres design til både mænd og kvinder. Her handler det ikke bare om at finde en regnfrakke. Her handler det om, at regnfrakken skal være mere end bare beskyttende mod vand og kulde. Det er outdoor-overtøj, som er produceret med henblik på at kunne holde til lidt mere end en almindelig regnfrakke kan. Hos Miinto har vi samlet et voksende udvalg af overtøj, sko og tasker fra Rains, der alt sammen er garanteret at holde dig tør i løbet af de mange regnvejrsdage, det danske vejr finder på at byde på. Du finder overtøj til både mænd og kvinder, men langt de fleste design fra Rains er faktisk til unisex.

Rains så første gang dagens lys i 2012, og i løbet af kort tid spredte deres moderne nyfortolkninger af den klassiske regnjakke sig i hele Danmark. De er et livsstilsbrand, som har sået sine frø og dannet sine rødder i Aarhus, hvor de skaber vandtæt overtøj og tasker til stilbevidste mænd og kvinder. Deres kollektioner oser af skandinavisk designtradition, hvor ”simplicity is the key”, og det simple og elegante udtryk taler for sig selv. Hos Rains går de hverken på kompromis med funktionalitet eller design, og det er lykkedes dem at gøre noget så trivielt som regnjakken til et populært stykke modetøj. Ofte er regnjakken et stykke overtøj, som kvinder og mænd nødigt vil iklæde sig, da det oser af friluftsliv og pædagog, men denne indstilling har Rains gjort godt og grundigt op med. De har bevist, at funktionalitet ikke er lig med kikset og praktisk design. Det populære brand har skabt regnjakker og meget andet, der reflekterer tidens trend og tendenser funderet i skandinavisk minimalisme, og som kan modstå alle former for nedbør.


Få funktionelt modetøj uden dikkedarer fra Rains


Bedre kan Rains vel faktisk ikke beskrives. De formår nemlig på moderigtig vis at skabe funktionelle regnjakker og tasker i den allerbedste kvalitet, som holder fugt og vand på afstand. Når du iklæder dig Rains, kommer din regnjakke ikke længere til at hænge bagerst i skabet. Du er nemlig garanteret stilrene og klassiske styles, du nemt kan kombinere med din nuværende garderobe. Det er altså slut med at gå på kompromis med din personlige stil, når du skal klæde dig praktisk på. Siden brandet lancerede deres første kollektion, har de udfordret den gængse opfattelse af regntøj, og det, må vi sige, er lykkedes. Den skandinaviske simplicitet med rene linjer er indbegrebet af deres æstetik, og uanset om du har brændt dig lun på en regnjakke eller taske, er du sikret kvalitet og moderigtigt tøj og tilbehør. Deres moderne, rene og lette univers er blevet en væsentlig signatur for alt, hvad det populære brand kommer i nærheden af.

De fleste kan huske deres regnfrakker, fra da de var børn, og hvor ubehagelige disse kunne være at have på i længere tid. Når fugten begyndte at sætte sig i klimaet, kunne en regnfrakke blive noget omklamrende at have på, og for nogle mennesker var det svært at ånde i en regnfrakke. Dette er ikke tilfældet med en hvilken som helst regnfrakke fra Rains. Der er skarpt fokus på valget af materialer i alt overtøj og tilbehør fra Rains netop for at undgå disse faldgrupper. Som udgangspunkt bestræber Rains sig på at benytte lette polyestermaterialer, som får en fleksibel overfladebehandling af polyuretan. Dette gør overtøjet let at bevæge sig i, uden det bliver tungt, når det bliver vådt. Desuden er alle syninger, lynlåse og andre detaljer lavet i materialer, som nemt kan modstå regn og fugt.


Dansk design, der tager kegler i udlandet


Det var ikke kun Danmark, der blev taget med storm af Rains unikke og funktionelle design. Siden 2016 har de nemlig åbnet en række konceptbutikker i flere storbyer som blandt andet Paris, New York og London. At det danske brand er at finde i netop disse tre storbyer vidner om deres succes i et internationalt perspektiv. På mange områder har den skandinaviske minimalisme gjort sig bemærket i det internationale modebillede.

Brandet er endnu et godt eksempel på, at de udenlandske markeder er vilde med vores fine og enkle designtraditioner – også i noget så traditionelt som regntøj. Uanset om du er på udkig efter en regnjakke eller taske, finder du et væld af forskellige modeller, design og farver til mænd og kvinder hos Rains. Fælles for alle deres styles er, at de er skabt i åndbare og lette materialer, der både er behagelige at have på i tørvejr og regnvejr. Vigtigst af alt er dog deres unikke tilgang til design, som skinner igennem alle deres kollektioner. De skaber simple regnjakker og tasker i rene snit, men med en snert af nutidens trends og tendenser, som kommer til udtryk i valget af farver fra sæson til sæson.


Kombiner regnfrakken og tasken fra Rains


Rains laver som sagt ikke kun overtøj, de har også udvidet deres kollektioner med rigtig mange tasker, der også er vandtætte. Du kan derfor nemt kombinere din regnfrakke med en taske, der matcher. Her på siden finder du et lækkert udvalg af begge dele. Og ligesom mange af frakkerne er til unisex, er det heller ikke mange tasker, der er udelukkende til mænd eller kvinder. Langt de fleste tasker er både til mænd og kvinder, der har behov for ekstra vandtæt beskyttelse, når de er på farten.

Du kan frit vælge mellem laptop-tasker, duffel-tasker, rygsække, rejsetasker og mange andre typer. En ting har de dog alle til fælles; en solid PU-coating, der sikrer en uovertruffen vandtæthed. Det er ikke nok, at Rains producerer overlegent overtøj, de gør det også med tanke på miljøet. Den PU-coating, de har valgt at bruge i deres produkter, er langt mere miljøvenlig end andre alternativer som DWR eller PVC, som mange andre gængse regnfrakker bliver lavet med. Denne miljøvenlige coating er med til at sikre både tasker og overtøj en højere vandtæthed, og det forlænger også levetiden på frakken eller tasken.


Når bæredygtighed går hånd i hånd med kvalitet og funktionalitet


Når det handler om regnfrakker og tasker, der laves af forholdsvis syntetiske materialer, er det ingen hemmelighed, at spørgsmålet om bæredygtighed kommer til overfladen. For Rains lægger de ikke skjul på, at deres mål, når de vælger materialer, handler om at påvirke miljøet minimalt, samtidig med at holdbarheden i sidste ende er den bedste på det færdige produkt. Derfor bliver mange af Rains’ nyeste regnfrakker lavet af polyester, som er fremstillet af genanvendelige plastflasker. Når polyesteren kombineres med PU-overfladen, giver det ikke bare en stærk kombination, men den holder også pasformen uden at være for generende. Og selvfølgelig holder den dig tør i regnen.

Rains arbejder hårdt for at anvende materialer, som også er dyrevenlige. Derfor anvender de en syntetisk isolering i deres Thermal-kollektioner. Denne syntetiske isolering vejer næsten ingenting, men minder meget om en naturlig dunisolering. Forskellen er bare, at denne syntetiske isolering faktisk holder bedre på varmen, når først regnen og kulden viser sig fra sin værste side. Med deres valg og brug af materialer har Rains bevist, at bæredygtighed sagtens kan sættes i fokus, og at man stadig kan producere kvalitetsovertøj, der beskytter bedre end meget andet. Hvis du først investerer i en regnfrakke fra Rains, vil du hurtigt opdage, at andre regnfrakker virker elendige til sammenligning. Heldigvis betyder valget af disse kvalitetsmaterialer også, at enhver regnfrakke fra Rains er garanteret en ekstra lang levetid og holdbarhed.


Forlæng levetiden på din Rains-regnfrakke med god vedligeholdelse


Som ethvert andet outdoor-produkt er det en god ide, at du bruger lidt tid på at vedligeholde dit overtøj fra Rains. God vedligeholdelse har også indflydelse på miljøpåvirkningen, eftersom du ikke får brug for at investere i en ny regnfrakke hvert år. Jo bedre du vedligeholder den, desto længere tid holder den for dig. Langt de fleste regnfrakker og tasker fra Rains skal blot skylles godt i et solidt regnskyl, før det er næsten så godt som nyt igen. Men det er også altid en god ide at hænge dit regntøj til udluftning, eftersom et regnskyl ikke kan vaske lugten væk.

Det anbefales også, at du overfladebehandler din Rains-regnfrakke efter behov. En overfladebehandling er med til at forlænge levetiden som helhed, og det sørger for, at åndbarheden i frakken ikke forsvinder. En overfladebehandling kan også hjælpe med at sikre farven på din regnfrakke. Hos Miinto er vi sikre på, at en regnfrakke fra Rains kommer til at blive i dit skab i mange år, så længe du også selv passer på den. Her på siden finder du altid et stort udvalg af regnfrakker i forskellige design og farver, som er simple, men alligevel bemærkelsesværdige. Regntøj behøver ikke kun at blive brugt af børnehavepædagoger. Det har Rains bevist med deres innovative design og slidstærke regnfrakker, som både mænd og kvinder er vilde med.

En regnfrakke fra Rains er lige så meget en investering, som det er et stykke overtøj. Hos Miinto tør vi godt sige, at hvis du først prøver en Rains-regnfrakke, kommer du ikke til at ville gå med andet. Det samme kan siges for deres praktiske tasker, der holder vandet ude. Det smarte ved Rains-overtøj er også, at du selv bestemmer, hvor figurfremhævende det skal være. De har regnfrakker til kvinder, som absolut fremhæver kvindens naturlige kurver, men de har også regnfrakker til mænd og unisex, som ikke er lavet for at fremhæve former, men blot lavet for at beskytte mod regn og kulde. Valget er helt op til dig, og hvis du ikke synes, den valgte regnfrakke sidder korrekt på dig, kan Miinto også hjælpe med at returnere varen igen, for at du kan få den rigtige sendt hjem til dig i stedet for.

Ryd alle filtre

Rains

Side 1 Af 11

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.