Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

REEBOK

Er du på udkig efter komfortable og smarte sneakers eller et sporty outfit fra én af de absolut største skabere af moderigtigt activewear? Så er du endt det helt rigtige sted. Reebok er et amerikansk-inspireret brand, som skaber sports- og livsstilsprodukter bygget på en stærk arv og viden inden for sport, fitness og athleisure. Brandet skaber styles og items, der reflekterer kreativitet, innovative teknologier og et konstant ønske om at udfordre status quo. Hos Miinto.dk finder du et stort sortiment af Reebok-sneakers til både mænd og kvinder, og uanset om du er på udkig efter den klassiske hvide Reebok sko eller en mere iøjnefaldende og farverig model, finder du det her på siden.


Et brand, som udfordrer status quo med funktionelle og innovative design


Reebok er opsat på at skabe sneakers til hver eneste atlet – fra professionelle atleter til fritidsløbere og børn på legepladsen. De ønsker at udvikle og producere sko og andet tilbehør, som gør dig i stand til at opnå netop dét, du er i stand til. Vi har alle potentialet til at gøre store ting, og som brand vil Reebok gerne hjælpe os et skridt videre og være med på sidelinjen, når der skal løbes maraton, steppes i fitnesscenteret eller danses natten lang i byen. Uanset hvor og hvornår du ønsker at hoppe i et par komfortable og smarte Reebok-sko, hjælper brandet dig med at opfylde dit sande potentiale og nå højder, du måske havde tænkt var utilgængelige. Hos Reebok anskuer de ganske enkelt verden anderledes, og fordi de ønsker at bryde status quo, skaber de også produkter, som afspejler brandets kreative muligheder og tilgange.


Reebok – et brand med store planer


Reebok er et amerikansk brand, som producerer sportstøj, athleisure wear, sko og tilbehør til børn, kvinder og mænd, og siden deres spæde start i 1895 i den engelske by Bolton, har der altid været kreative og nysgerrige iværksættere bag brandet. Joseph William Foster er grundlæggeren af brandet, som i begyndelsen gik under navnet J.W. Foster and Spikes of Fire. Det navn var ikke tilfældigt, for brandets mission var dengang at få atleter til at løbe hurtigere. Knap 70 år senere overtog Fosters børnebørn virksomheden og omdøbte den Reebok, som er navnet på en hurtig, afrikansk gazelle, og i 2005 blev det et datterselskab af tyske adidas. Til trods for at brandet har skiftet navn og ejer, er visionen forblevet den samme op til i dag, og du kan stadig forvente samme kreative og innovative tilgang til teknologi og design af Reebok-sko.


Reebok er skabt til sport og bevægelse


Reeboks britiske rødder fornægter sig ikke. Brandet er garant for god kvalitet og innovative løsninger. Når du har haft Reeboks tøj på, er du ikke i tvivl om, at det er skabt til bevægelse. Det behagelige og lækre sportstøj og tilbehør hjælper dig med at være den bedste atlet, du kan være.

Selvom Reebok altid har været en af de store internationale sportsmærker, var det for alvor i 80’erne, at brandet gjorde sig bemærket med deres innovative sko Reebok Freestyle. Freestyle var en fitness-sko designet specielt til kvinder. Og lige siden dengang har brandet gjort sig bemærket på flere fronter inden for sportsverdenen, blandt andet som sponsor af nogle af de største sportsgrene og sportsligaer, som deres tidligere sponsorat af den amerikanske National Football League og fodboldstadionet i hjembyen Bolton, hvor de også har navnerettighederne.


Sneaker-kultur og Reebok


Reebok har sine rødder i sportens verden, men ligesom så mange andre sportsbrands lever de nu i krydsfeltet mellem sport og mode. Med den stigende fokus på for eksempel athleisure-tøj har modeinteresserede verden over har taget sneakers til sig som en del af deres daglige outfit, og her er Reebok absolut også en stor spiller. Med et imponerende bagkatalog af klassiske sneakers og et fokus på at udvikle og designe nye, smarte sneaks, er Reebok et af de foretrukne brands for streetwear-entusiaster verden over.


Til yoga, fitness, vandring, løb og meget mere


Hos Reebok har de en meget lang tradition for at udvikle og producere sportstøj til et hav af forskellige sportsgrene. Om du giver den gas med vægtene i fitnesscenteret, om du dyrker yoga eller tager en tur ud i naturen for at løbe trail-løb, har Reebok den perfekte løsning til dig.

Brandets evige fokus på at skabe det bedst mulige træningstøj skinner igennem i deres forståelse for det behov, man som idrætsudøver har i den enkelte sportsgren. Det betyder også, at deres sportstøj og -sko ikke er en ”one size fits all”-løsning. I stedet har de udviklet sportstøj specifikt til en række forskellige sportgrene, så tøjer imødekommer netop de behov man har. Det optimale basketballtøj og det ideelle yogatøj kræver nemlig vidt forskellige ting, og det er Reebok udmærket klar over.


Retro-styles med moderne komfort


Reebok er et brand, der altid innoverer, og du kan være sikker på, at de altid er med helt fremme, når det kommer til den nyeste sportstøjsteknologi. Men Reebok har også en lang historie at trække på, og det forstår de at gøre bedre end de fleste. Med god adgang til nogle af Reeboks klassiske sneakers får du nemlig mulighed for at opgradere din stil med et par rigtige retro-sneaks, uden at du skal gå ned på komforten.


Find dine nye Reebok-sneakers hos Miinto


Er du på udkig efter et par fede sneakers eller den nye hoodie til garderoben? Så er Reebok et rigtig godt bud. Med masser af fede styles fra Reebok er der både tøj til dagligdagen og til løbeturen. Med Reebok er du altid sikret et innovativt produkt, som giver dig den bedste komfort lige meget om du skal være den bedste på træningsbanen eller på arbejdspladsen.

Hos Miinto finder du et væld af Reebok-sko og -tøj til mænd, kvinder og børn, og uanset om du er på jagt efter et par klassiske ”Club C 85” eller ”Freestyle” eller måske i stedet ønsker et par mere hippe og moderne ”Daytona”, finder du det her på siden. Du finder naturligvis også et stort udvalg af alt det flotte activewear fra mærket. Vi sørger løbende for at tilføje nye Reebok-styles til vores udvalg, således du altid kan få fingrene i de nyeste design fra det populære brand. Hvis der er én ting, vi kan sige om Reebok, er det, at de forstår, at mennesker er unikke, hvilket deres produkter i den grad afspejler. De fejrer diversitet, unikke synspunkter, individuelle stile samt bemærkelsesværdige talenter og præstationer.

Ryd alle filtre

Reebok

Side 1 Af 5

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.