Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Reebok

Er du på udkig efter komfortable og smarte sneakers fra én af de absolut største skabere af moderigtige sneakers? I så fald er du endt det helt rigtige sted. Reebok er et amerikansk-inspireret brand, som skaber sports- og livsstilsprodukter bygget på en stærk arv og viden inden for sport, fitness og athleisure. Brandet skaber styles og items, der reflekterer kreativitet, innovative teknologier og et konstant ønske om at udfordre status quo. Hos Miinto.dk finder du et stort sortiment af Reebok sneakers til både mænd og kvinder, og uanset om du er på udkig efter den klassiske hvide Reebok sko eller en mere iøjnefaldende og farverig model, finder du det her på siden.

Et brand som udfordrer status quo med funktionelle og innovative design

Reebok er dedikeret efter at skabe sneakers til hver eneste atlet – fra professionelle atleter til fritidsløbere og børn på legepladsen. De ønsker at udvikle og producere sko og andet tilbehør, som gør dig i stand til at opnå netop dét, du er i stand til. Vi har alle potentialet til at gøre store ting, og som brand vil Reebok gerne hjælpe os et skridt videre og være med på sidelinjen, når der skal løbes maraton, steppes i fitnesscenteret eller danses natten lang i byen. Uanset hvor og hvornår du ønsker at hoppe i et par komfortable og smarte Reebok sko, hjælper brandet dig med at opfylde dit sande potentiale og nå højder, du måske havde tænkt var utilgængelige. Hos Reebok anskuer de ganske enkelt verden anderledes, og fordi de ønsker at bryde status quo, skaber de også produkter, som afspejler brandets kreative muligheder og tilgange.

Reebok – et brand med store planer

Reebok er et amerikansk brand, som producerer sportstøj, athleisure wear, sko og tilbehør til børn, kvinder og mænd, og siden deres spæde start i 1895 i den engelske by Bolton, har der altid været kreative og nysgerrige iværksættere bag brandet. Joseph William Foster er grundlæggeren af brandet, som i begyndelsen gik under navnet J.W. Foster and Spikes of Fire. Dette navn var ikke tilfældigt, for brandets mission var dengang at få atleter til at løbe hurtigere. Knap 70 år senere overtog Fosters børnebørn virksomheden og omdøbte den Reebok, som er navnet på en hurtig afrikansk gazelle, og i 2005 blev det et datterselskab af tyske Adidas. Til trods for at brandet har skiftet navn og ejer, er visionen forblevet den samme op til i dag, og du kan stadig forvente samme kreative og innovative tilgang til teknologi og design af Reebok sko.

Find dine nye Reebok sneakers hos Miinto.dk

Hos Miinto.dk finder du et væld af Reebok sko til mænd og kvinder, og uanset om du er på jagt efter et par klassiske ”Club C 85” eller ”Freestyle” eller måske i stedet ønsker et par mere hippe og moderne ”Daytona”, finder du det her på siden. Vi sørger løbende for at tilføje nye Reebok sneakers til vores udvalg, således du altid kan få fingrene i nyeste styles fra det populære brand. Udover Reebok tilbyder vi også skønne sneakers fra Nike, New Balance og Puma. Hvis der er én ting, vi kan sige om Reebok, er det, de forstår, mennesker er unikke, hvilket deres produkter i den grad afspejler. De fejrer diversitet, unikke synspunkter, individuelle stile samt bemærkelsesværdige talenter og præstationer. Nogle vil måske beskrive Reebok som værende excentriske og skøre, men vi anser dem derimod som værende visionære og originale.

Filter

471 resultater

  • 1
  • 2
  • 5

Side 1 af 5

Næste
  • 1
  • 2
  • 5

Side 1 af 5