Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Repeat

Repeat er et dansk brand med stor appeal, og brandet trådte ind på den danske modescene i 1992. Den moderne version af brandet er ejet af den danske modevirksomhed Drys Denmark, der også står i spidsen for brands såsom Replace og Drys – alle brands hos Drys Denmark er synonym med et spændende sortiment af dametøj til mode- og kvalitetsbevidste kvinder i alle aldre, som elsker prisvenligt modetøj.

Repeat er, med andre ord, beriget med en unik evne til at kombinere mode, kvalitet og pris på bedste vis, og brandet sender nye kollektioner af modetøj på gaden flere gange i løbet af året. Derfor har Repeat altid fingeren på pulsen, når det gælder moderne dametøj, og brandets designteam har en forkærlighed for et feminint og romantisk look med moderne undertoner, der kan løfte enhver garderobe til nye højder.

Derudover er modetøj fra Repeat synonym med et væld af detaljer, der er inspireret af en svunden tid – herunder smukke knapper, feminine blonder og unikke broderier. Farvevalget er afdæmpet og følger tidens trends, og brandets store fokus på kvalitet og en god pasform fremhæver tøjets feminine og romantiske look på fornem vis. Repeat appellerer til kvinder med sans for detaljer, der har en hang til et æstetisk look.

Filter

13 resultater

  • 1
  • 1