Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Rieker

Søger du lækre kvalitetssko i moderigtige design, bør du tage et nærmere kig på tyske Rieker. Med sine over 100 år i branchen har de skabt et utal af komfortsko i klassiske design til mænd og kvinder i hele verden.

Rieker så dagens lys i Schwarzwald, også kaldet Sorte Skoven, i det sydlige Tyskland tilbage i 1874. I begyndelsen designede det tyske brand sko for de velhavende indbyggere i Norditalien, men i løbet af kort tid spredte rygtet sig om deres lækre kvalitetssko, og langsomt steg efterspørgslen. Rieker har i dag et stort renommé grundet deres udsøgte kvalitet, komfort og design, og de tiltaler kvinder og mænd i alle aldre. Brandet har været familieejet i fem generationer nu, og forpligtelsen i forhold til at skabe kvalitet og stil har de opfyldt til punkt og prikke, hvilket også har sikret deres stigende vækst de seneste 30 år.

Fokus på kvalitet og komfort

Der er kort sagt tale om tysk kvalitet, når samtalen falder på det anerkendte brand. De laver nemlig sko i eminent kvalitet og med fokus på både pasform og velvære. Det betyder, at uanset om du har set dig lun på et par Rieker støvler eller andet i deres skønne univers af sko, kan du vide dig sikker på, at især pasform og komfort er prioriteret. De laver sko, som forkæler dine fødder og klæder dig på med stil. Du finder altså alt fra enkle støvler i læder til farverige sandaler med bred hæl og herresko i ruskind. Fælles for dem alle er, at de former sig efter dine fødder, og desuden har de et unikt og eftertragtet anti-stress system, der løbende giver den optimale stødabsorbering. Det gavner ikke blot dine fødder, men det er også en fordel for din ryg, knæ og hofter. Brandets anti-stress system er unikt og for at bevare dette og fremtidige innovative løsninger, har Rieker valgt at producere alting selv. Det betyder, at du med Rieker er garanteret ergonomiske modesko i sublim kvalitet, som du kan bruge mange år frem i tiden.

Få elegance og kant med Rieker

Ud over at få komfortable sko med god pasform er du altid sikret de sidste nye styles med Rieker. Brandet har nemlig altid et skarpt øje rettet mod de internationale modescener, og derfor finder du altid sko, der oser af sidste nye trends og tendenser. Deres kollektioner balancerer på fineste vis mellem det rå og feminine samt det klassiske og moderne. Hvad enten du er til sprudlende sandaler og ballerinaer, der ikke går ubemærket hen i gadebilledet, eller mere afdæmpede modeller, finder du det med sikkerhed i Riekers univers af modesko. Det betyder også, at både mænd og kvinder finder sko til festlige og specielle anledninger foruden hverdagssko til arbejde eller skole. Vigtigst er, at dine fødder og din krop oplever velvære, når du ifører dig Rieker. Vi befinder os i sko flere timer ad gangen hver dag, og det sætter også krav til komfort. Netop dette har brandet med sine over 100 år inden for branchen formået at indfri gang på gang.

Filter

497 resultater

  • 1
  • 2
  • 5

Side 1 af 5

Næste
  • 1
  • 2
  • 5

Side 1 af 5