Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

RODEBJER

Rodebjer er dedikeret til at designe brugbart og holdbart tøj, der både med hensyn til kvalitet og design kan bruges i mange år frem. Vil du have stables, som du kan få glæde af igen og igen, er Rodebjer altså et mærke, der er værd at kigge nærmere på.

Brandet blev etableret i New York i 2000 og designer tøj til den moderne kvinde, der nægter at lade sig begrænse. Der er derfor altid fokus på komfort og funktionalitet, så du kan være sikker på at få fingrene i tøj, som du rent faktisk kan leve i. Tøjet skal ikke lægge en dæmper på dig, men derimod gøre dig til en bedre og sejere version af dig selv.

Søger du tøj, der er designet til den hektiske hverdag og det skønne byliv, hvor der altid sker noget, er Rodebjer et mærke for dig. Tag et kig på det store sortiment her på siden, og find dine nye garderobefavoritter.


Fokus på bæredygtighed – på flere måder


Det er nemt at sige, at man tænker bæredygtigt, men hos Rodebjer er der faktisk noget om snakken. Siden brandets start har de nemlig haft et ønske om at skabe fashion på en mere skånsom måde. Derfor er det vigtigt for dem, at deres items kan bruges i mange år frem. Det er ikke meningen, at deres produkter skal skiftes ud ved hvert sæsonskift, men at du derimod kan få glæde af dem i mange år frem.

Af denne grund finder du mange tidløse, klassiske items i udvalget fra Rodebjer. Brandet følger selvfølgelig med tiden og kigger mod diverse trends, men de gør det altid på en måde, der sikrer, at deres produkter ikke går af mode igen om et halvt år. Når du shopper tøj fra dette mærke, kan du altså være helt sikker på, at der er tale om styles, der bliver ved med at være et hit.

Ud over at produkterne designmæssigt skal være sikret mod de hurtigt skiftende trendbølger, er der fokus på den høje kvalitet. Med produkter fremstillet i slidstærke materialer kan du være sikker på, at de holder. Modsat produkter fra nogle af de store high street-mærker, går tøj fra Rodebjer altså ikke bare lige i stykker. Du kan ligeledes være sikker på, at det holder bedre på både farve og form end hos mange andre brands.

På flere forskellige parametre er Rodebjer altså et brand, der gør noget aktivt for at være bæredygtigt.


Feministiske værdier, så du ikke skal holde dig tilbage


Rodebjer er grundlagt af Carin Rodebjer, som alle dage har været optaget af bæredygtighed og feminisme. Vi har allerede været inde på bæredygtigheden, men også feminismen er værd at fremhæve.

Når du kigger på kollektionerne fra Rodebjer, er det nemlig let at se, at de er skabt med fokus på komfort og confidence. Produkterne skal få dig til at føle dig godt tilpas og klar til at indtage verden, og de må for alt i verden ikke begrænse dig. Derfor bliver der arbejdet med behagelige pasformer og bekvemmelighed hos Rodebjer.

Når du vælger tøj fra dette mærke, får du altså produkter, der er skabt til livet, og som du vil elske at have på – gang på gang. Det er ikke meningen, at tøjet skal være ubehageligt stramt eller så kort, at du ikke kan bevæge dig. Det er derimod meningen, at det skal empower dig til at være den sejeste, gladeste og mest frie udgave af dig selv.

Tøjet fra Rodebjer skal naturligvis få dig til at se godt ud, men det skal aldrig være på bekostning af din komfort, fordi du eksempelvis ønsker at leve op til specifikke skønhedsidealer. Derimod skal det få dig til at se godt ud, fordi du føler dig godt tilpas i de smukke farver, snit og materialer, som pryder kollektionerne.


Fyld hele garderoben med Rodebjer


Hvad end du står og mangler, kan du helt sikkert finde det i udvalget her på siden. Rodebjer står bag alverdens former for både tøj, sko, tilbehør og overtøj, så gå blot på opdagelse.

I udvalget fra Rodebjer finder du blandt andet smukke suits og skøn strik. De er også kendte for deres kaftankjoler, som fås i mange forskellige farver og print. Disse føles fantastiske at have på og kan styles på mange forskellige måder. Brug for eksempel din kaftankjole over et par bukser for et casual look, eller brug den med stiletter og fine smykker til sommerfesten. Smykker, sko og andre former for accessories finder du selvfølgelig også i udvalget fra Rodebjer.

Mange af produkterne fra det gennemførte mærke er holdt i afdæmpede, elegante farver. Det er med til at gøre, at du kan få glæde af produkterne mange gange, og at du nemt kan kombinere dem på kryds og tværs med andre items i din garderobe. I udvalget af occasion wear fra Rodebjer finder du desuden mere unikke pieces, som blandt andet kan bruges til fester. Også her er der dog fokus på at skabe bæredygtige design, som du kan få glæde af mange gange. Det bliver altså aldrig så vildt, at produkterne kun kan bruges til én særlig begivenhed.


Shop hos Miinto, og hjælp med at bekæmpe overproduktion


Når du shopper her hos Miinto, er du med til at bekæmpe overproduktion i modeindustrien. Vi har nemlig ikke selv noget varelager, så der bliver ikke produceret produkter specifikt til os. Derimod sætter vi dig i forbindelse med de forhandlere, der allerede har en masse produkter fra eksempelvis Rodebjer på lager.

Det er naturligvis en fordel for butikkerne, at de får solgt deres produkter, men det er også en fordel for miljøet, når du handler på denne måde. Det minimerer nemlig risikoen for, at en masse forhandlere ender med et varelager, som de ikke kan komme af med, og derved kan det bidrage til at minimere overproduktion.

Samtidig har denne forretningsmodel den fordel, at du får adgang til et virkelig stort udvalg af produkter. Ved at samle produkter fra mange forskellige forhandlere får du flere valgmuligheder og dermed større chance for, at du finder lige præcis dét item, der vil følge dig det næste årti og blive dit evige værn mod tøjkriser.

Ryd alle filtre

Rodebjer

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.