Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ROLEX VINTAGE

Rolex er noget nær det ultimative, når det kommer til ure. Gennem mange år har Rolex-ure været et varemærke og kendetegn for eliten, og den eminente kvalitet er ikke til at misse. Samtidig er der tale om samleobjekter og unikke ure, der med tiden får større værdi og derfor er en fantastisk investering for mange.

Men hvad er så Rolex Vintage? Ganske enkelt er det pre-owned-Rolex-ure, der er blevet certificeret og dermed også undersøgt for, om det er den ægte vare. For urene bliver langt fra masseproduceret, men i stedet er der ofte få eksemplarer af modellerne. Ved at få muligheden for at købe ure, der har en historie bag sig, kan du finde endnu flere smukke Rolex Vintage-ure, hvor du virkelig kan se, at urene er bygget til at holde.

Her på siden har vi samlet vores sortiment af ure fra Rolex Vintage. Du finder en lang række af forskellige modeller, der også ligger inden for forskellige priskategorier. Der er noget for både mænd og kvinder, og ved at købe et ur, der allerede er blevet brugt, kan du finde nogle af de gamle modeller, der kan noget helt særligt.


Historien om Rolex


Rolex er et af verdens mest eksklusive brands, når det kommer til accessories, og der er også noget om snakken. Rolex designer nemlig unikke og langtidsholdbare ure, der er baseret på knivskarp teknologi og smukke designs. Rolex sponsorerer også nogle af de mest prestigefyldte sportsgrene i dag såsom tennis og racerløb, og vi har set urene i verdenskendte film gennem mange år.

Det hele startede med Hans Wilsdorf, der havde en særlig evne til at innovere og stræbe efter det bedste hele tiden. I mere end 100 år har Rolex været på markedet, og de arbejder ud fra selv samme filosofi, som grundlæggeren havde, nemlig at skabe unikke og innovative ure, der skulle revolutionere branchen og være af den højeste kvalitet overhovedet.

Rolex startede i 1908, og allerede fra begyndelsen af præsenterede Hans magiske ure. Her blev det første vandtætte armbåndsur produceret, som i dag stadig anses som et stærkt varemærke for den kvalitet og prestige, som brandet rummer. Siden da blev der udviklet forskellige kollektioner, der hver eneste gang rummede nye teknologier og viden inden for området, hvor både ingeniører, designere og urmagere arbejdede tæt for at producere urene.


Pre-owned Rolex holder ved


Et Rolex-ur er ikke noget, du bare lige kan få fingrene i. Og særligt når det kommer til de ældre modeller, har de en stor værdi i dag. Derfor er Rolex Vintage blevet et stort varemærke over hele verden, og alle urene bliver certificeret, så du kan være helt sikker på, at urene er ægte.

Rolex Vintage rummer den helt samme kvalitet, som hvis du køber et nyt ur. De bliver testet og undersøgt nøje, og de skal ligeledes overholde en række kvalitetskriterier, for at de kan blive certificeret og godkendt til videresalg gennem en retailer som Miinto. For Rolex er det ikke noget nyt fænomen, at urene sælges videre. De er designet til at holde i mange år, og faktisk skifter de fleste ure hænder op til flere gange i deres levetid.

Rolex Vintage er også den ideelle mulighed, hvis du gerne vil investere i samleobjekter. Særligt urene fra perioden 1953 til 1980’erne er populære blandt samlere, og her er der mulighed for ikke bare at få fingrene i et unikt ur men samtidig opleve markante stigninger i urets værdi over tid.


Et Rolex Vintage sætter stilen


Ure har i mange år været en vigtig accessorie for mange, og det ultimative af slagsen er selvfølgelig en model fra Rolex. Det betyder også, at du her får et ur, som du kan bruge til hele garderoben, og hvor uret i sig selv er med til at definere din stil, og hvem du er. Derfor behøver du ikke købe mange ure, men i stedet kan du nøjes med ét ur i den bedste kvalitet, som har et klassisk og tidløst design, der vil blive anerkendt af alle, der ser det.

Vores sortiment byder på mange forskellige ure. Du finder den klassiske model med lænker i sølv, som har både enkle urskiver og de mere avancerede. Derudover rummer det også mere feminine ure og mere bombastiske designs, der skiller sig ud fra mængden og gør uret til sit helt eget.

Med et Rolex-ur behøver du ikke bekymre dig om, at du kun kan bruge dit ur til særlige anledninger. Du kan nemlig bruge det sammen med det hele, fordi der er tale om en vaskeægte klassiker. Brug det sammen med dit jakkesæt for virkelig af fuldende dit look, eller tag det på sammen med en T-shirt og et par jeans, hvis du ønsker et mere casual look.


Find nogle af de mest populære modeller


Vores sortiment inden for Rolex Vintage er lidt særligt. Her er der ofte kun ét eksemplar af den givne model, fordi der netop er tale om pre-owned items. Derfor vil der også løbende være udskiftning i de ure, som vi har på siden, og måske du kan være heldig, at vi allerede har det ur, du går og drømmer om, eller at vi måske får det i fremtiden.

Rolex har produceret mange populære modeller gennem tiden, men ser vi på nogle af de mest populære, kommer vi ikke uden om Rolex Submariner. Uret blev lanceret i 1953, og det er ofte det ur, vi ser herhjemme. Der typisk en venteliste på op mod 10 år, hvis du skal købe det fra ny, og her er et Rolex Vintage altså en fantastisk mulighed for at erhverve dig det mest populære ur.

Derudover er Rolex Cosmograph Daytona også et populært valg, og det har eksisteret siden 1958. Uret har et mere sporty look og fantastiske egenskaber, når vi ser på dets mekanik. Også Rolex Day Date er en anerkendt model, der rummer en funktion, som kan vise dig, hvilken dag på ugen det er, og det er måske også årsagen til, at uret blev båret af de mest magtfulde mænd tilbage i det 20. århundrede.


Shop Rolex Vintage hos Miinto


Rolex er selvfølgelig en del af vores sortiment, og vi sætter en stor ære i at få lov til at sælge pre-owned ure med masser af historie. Derfor finder du et stort udvalg her på siden, hvor du kan være heldig at finde lige præcis det Rolex Vintage-ur, du er på udkig efter.

Ryd alle filtre

Rolex Vintage

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.