Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

ROSEMUNDE

Med tøj fra danske Rosemunde får du luksus til hverdag. Det er et brand, der har fokus på at skabe brugbare og behagelige items i fine design. Kvaliteten er altid i top, og der benyttes udelukkende veludvalgte materialer i designprocessen.

Vil du gerne have en eksklusiv feeling hver eneste dag, er Rosemunde det oplagte valg. Deres hovedmål er at skabe luksusprodukter, du kan få glæde af både til hverdag og til fest. Det er items, du kan style på mange forskellige måder, og som du derfor kan tilpasse til netop din personlige stil. Med tøj fra dette mærke får du altså tøj, du virkelig kan leve i, og som kan give dig et lille strejf af luksus hver eneste dag.


Den ikoniske silketop er en sikker vinder


Rosemunde har designet en rundstrikket silketop med blondekanter. Den er blevet intet mindre end ikonisk, og derfor findes den i dag i alverdens forskellige farver. Dens popularitet skyldes, at den kan bruges i et væld af forskellige sammenhænge, at dens pasform er lige i skabet, og at den er simpel, men har et feminint touch. Derudover er dens silkekvalitet helt igennem skøn.

Du kan naturligvis også finde mange andre produkter fra Rosemunde, men er du på udkig efter en lækker basistop i god kvalitet, er silketoppen værd at overveje. Sortimentet indeholder desuden alt lige fra kjoler til bluser, tasker, bukser og jakker. Alt sammen produceret med sans for den gode kvalitet, der giver dig en luksuriøs feeling.


Et feminint og elegant univers


Den klassiske silketop fra Rosemunde indfanger i høj grad hele brandets designfilosofi. De har nemlig et ønske om altid at skabe feminine styles, der samtidig er klassiske i deres udtryk. Elegant enkelhed er i højsædet, og samtidig vil de gerne skabe et romantisk og drømmefyldt univers.

Du kan finde mange produkter, som balancerer mellem det enkle og det pyntede i udvalget fra dette danske mærke. Dét giver dig mulighed for enten at fremhæve eller nedtone det romantiske og feminine efter smag og behag. Kombinerer du eksempelvis en kjole i blonder med fine stilletter og yndige smykker, får du et udpræget feminint look. Bruger du den i stedet sammen med moderne sneakers og en striktrøje, får du et afslappet og cool udtryk.


Skandinavisk mode i høj kvalitet


Det er tydeligt at se, at Rosemunde er et skandinavisk brand. Farvepaletten er udpræget afdæmpet, og deres snit er også gerne klassiske og enkle. Du kan derfor finde mange stilrene styles, du kan få glæde af igen og igen i deres sortiment. De gør dog også gerne brug af blonder, perler, mønstre og andre detaljer for at opnå deres romantiske vibe, og dette er med til at gøre tøjet til noget for sig.

Materialerne er altid en topprioritet for Rosemunde. De benytter gerne silke i ikke blot deres klassiske silketop, men også i mange andre af deres kreationer. Derudover bruges der blandt andet udsøgt bomuld og uld i deres mange styles. De gode materialer er med til at give tøjet et eksklusivt udtryk, og de hjælper Rosemunde i retningen af deres mål: at give dig luksus hver eneste dag.

Ryd alle filtre

Rosemunde

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.