Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SAINT LAURENT

Hvis du er til ultimativ klasse og elegance ud over det sædvanlige, skal du kigge med her. For Saint Laurent er nemlig et modehus, de fleste kender. Her får du klasse og kant i feminine design, hvor detaljerne får lov til at fuldende hvert enkelt design.

Tilbage i 1961 i Paris blev et modebrand stiftet, og det har lige siden leveret smukke kollektioner på den globale modescene. Saint Laurent leverer i dag både tøj, accessories, sko og makeupprodukter, der gør det til det ultimative brand at forelske sig i. Du kan nemlig få det hele hos det franske brand, og du kan være sikker på, at der er tænkt over enhver detalje.

Sammen med blandt andet Isabel Marant er Saint Laurent ét af vores franske brands her på siden. Derfor får du også de klassiske snit og styles fra de franske gader, som man ikke kan andet end at holde af. Gå på jagt i vores store sortiment, hvor du finder kollektioner til både mænd, kvinder og børn.


Smuk siden 1961


Saint Laurent er ikke et navn, der er kommet af ingenting. Stifteren var nemlig Yves Saint Laurent, der, sammen med sin partner, stiftede det franske modehus. Siden tilblivelsen i 1961 er Saint Laurent blevet kendt som ét af verdens mest magtfulde og afgørende modehuse på verdensplan, og det er særligt kendt for sine moderne og ikoniske dele, såsom sine tuxedo-jakker til kvinder.

I løbet af 1960’erne og 1970’erne eksperimenterede Saint Laurent med blandt andet safarijakker til mænd og kvinder, høje støvler og Le Smoking-suit, der i 1966 blev verdenskendt. Op gennem 80’erne voksede det franske modehus sig kun større, og i begyndelsen af 90’erne kunne de præsentere verden for en række forskellige dufte til både mænd og kvinder. Dette kom i kølvandet på deres lancering af kosmetik i 1978.

I dag har Saint Laurent været med til at definere designhistorien, som vi kender den i dag. Du finder skarpe snit, smukke stilletter og helt fantastiske kollektioner, der er lige til at forelske sig i. Saint Laurent har bevaret deres identitet med en stil, der er både smuk, elegant og minimalistisk, og som giver plads til alle mænd og kvinder, der vil være helt sin egen. Derfor byder sortimentet også på kollektioner til hele familien, og det gælder selvfølgelig også børnene.


Kend din stil med Saint Laurent


Det franske modehus har en stil, der er kendt over hele verden for sit smukke og minimalistiske udtryk. Særligt Le Smoking-suit og andre eksperimenter har sat sine spor, og i dag dominerer brandet med sin sans for de franske detaljer og ekstraordinære design. I dag leverer de en lang række forskellige styles, som du kan springe i med det samme. Derudover finder du også sko, lædervarer og smykker, og vi har selvfølgelig sørget for at samle det hele her på siden.

Saint Laurent er kendt for diversiteten i deres kollektioner. Og her taler vi ikke om, at de bevæger sig i forskellige retninger. I stedet finder du den røde tråd i den franske og klassiske stil, hvor de smukke key items er åben for fortolkning.

Vores udvalg rummer et væld af forskellige produkter med det ikoniske logo. Det gælder især taskerne men du finder også logoet på stilethæle og bæltespænder. For logoet genkendes af alle modeentusiaster og er lig med høj kvalitet og god stil.


Giv hele familien fornøjelsen af Saint Laurent


Saint Laurent er ofte kendt for sine smukke kollektioner, tasker og solbriller til kvinder. Her finder du de fineste stiletter, klassiske kjoler og minimalisme, når det er bedst. Det finder du selvfølgelig også i det store udvalg hos os, hvor der er gjort plads til alle kvinder, der gerne vil definere sig selv med en personlig og elegant garderobe.

Men Saint Laurent er også for resten af familien. Kollektionerne byder også på sko, tøj og accessories til mændene, der er vild med den franske stil. Her er der ingen tvivl om, at det er detaljerne, der får mændene til at elske brandets støvler, sneakers, jakker og meget andet.

Også børnene kan være med, når der skal stil og klasse i garderoben. Du kan vælge at købe sæt, der matcher, eller du kan gå efter den gode kvalitet og dte franske look. Alt er tænkt til ende, og det hersker der ingen tvivl om, når vi ser de smukke kollektioner, der gang på gang imponerer både os og resten af verden.


Køb modetøj fra Saint Laurent hos Miinto


Saint Laurent fortjener en plads i enhver garderobe. Du finder alt til hverdag og fest, og der er plads til at lade din personlige stil blomstre. Du kan selv bestemme, om Saint Laurent skal stå for dine basics eller give dig mulighed for at skille dig ud med et elegant og unikt outfit, som med garanti vil vække opsigt.

Hvis du gerne vil shoppe løs af udvalget fra Saint Laurent her på siden, er du mere end velkommen. Vi vil altid gerne hjælpe dig godt på vej, hvis du har spørgsmål, og du kan nemt søge rundt blandt mange andre brands. Er du vild med det sofistikerede og stilrene look, kan du også kigge nærmere på brands som Balenciaga og Celine, som vi ligeledes har et væld af forskellige produkter fra. Når du bestiller hos os, leverer vi det typisk inden for 1-3 hverdage. Du kan få det leveret direkte hjem til dig, hvis du gerne vil slippe for at skulle hente pakken et sted, men i stedet vil have den lige til døren.

Ryd alle filtre

Saint Laurent

Side 1 Af 36