Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SAND

SAND Copenhagen er et af de brands, det er meget svært at komme udenom, når vi taler om dansk designsucces, og det er ingen tilfældighed. SAND er nemlig indbegrebet af coolness, høj kvalitet, stilrent design og lækre, afstemte farver og nuancer, og derfor er det danske brand elsket over hele verden.

Elsker du også SAND Copenhagen? Det gør vi hos Miinto, og derfor finder du også et stort udvalg af items fra det populære, danske brand her hos os. Scroll vores udvalg af styles fra SAND Copenhagen til både mænd og kvinder igennem, og find dine favoritter allerede nu.

SAND er et af de førende danske modemærker med stor international succes, og det henvender sig i særdeleshed til verdensborgeren, der værdsætter de fineste materialer og detaljer, perfekte snit og moderne premium mode. SAND skaber både modetøj til kvinder og mænd, og i deres kollektioner finder du alt fra stilrene og klassiske styles til de mere vovede og iøjnefaldende design. Således er det altid muligt at finde styles, der på bedste vis kan understøtte din stil og personlighed. Hos Miinto.dk finder du et stort sortiment af design fra det populære brand, og uanset om du er på udkig efter en SAND bluse, skjorte eller jakke, kan du finde det her på siden.


Skandinaviske design med et italiensk islæt


Fortællingen om SAND Copenhagen er ikke kun fortællingen om et af de absolut mest succesrige og udbredte danske modebrands nogensinde. Det er derimod også fortællingen om ægte kreativitet, en passion for håndværk og et skarpt øje for smukke produkter. Grundlagt i Danmark, men dybt forankret i fin italiensk mode, gifter SAND Copenhagen sig med det bedste af to designtraditioner: Skandinavisk sans for design og stil og lidenskab for stoffer samt tryk i kvaliteter på højt niveau. Da Søren og Lene Sand grundlagde SAND Copenhagen i 1981, havde de en vision om at kombinere det bedste fra nord og syd for at skabe et moderne og eksklusivt look ved kun at bruge de fineste stoffer fra italienske vævere. Fra begyndelsen havde de idéen om at skabe ready-to-wear mode dybt forankret i den skandinaviske designtradition og forfinet gennem sans for stil, der kommer fra en eminent forståelse af kvalitet. Deres kollektioner til både mænd og kvinder er nemme at kombinere på tværs af årstider og modetrends for at opnå dit eget personlige udtryk.


Østjysk designhistorie: SAND Copenhagen med rødder i den østjyske muld


Selvom SAND Copenhagen øjeblikkeligt henleder tankerne på den danske hovedstad, så er SAND Copenhagen et vaskeægte iværksættereventyr fra Østjylland. Søren og Lene Sand, der startede SAND, er nemlig oprindeligt fra Randers. Historien om SAND er derfor også historien om et østjysk ægtepar, der turde tænke både stort, kreativt og internationalt i deres designvirksomhed.

I dag er SAND et stort internationalt og anerkendt brand, og det er nok meget få, der skænker den østjyske muld, Gudenåens rindende vand og den danske regnskov en tanke, når de shopper lækre items fra SAND.


Bemærkelsesværdige designsamarbejder og ikke mindst design


Siden SAND så dagens lys i 1981, har de skabt et væld af skønne kreationer og leveret kollektioner, hvor jakkesæt, skjorter, bluser, kjoler, bukser, toppe, sko og accessories er en direkte afspejling af deres kærlighed for kunst og kvalitet. Har du set dig varm på en SAND bluse, skjorte, jakke eller noget helt fjerde, er du garanteret en skøn kombination af bløde tekstiler, godt håndværk og delikate snit. I årenes løb har SAND haft bemærkelsesværdige designsamarbejder og kampagner, hvor den legendariske fotograf Helmut Newton har været inde over og også den berømte rockstjerne Bryan Adams. Derudover er SAND Copenhagen også kendt for at inkludere topmodeller som Matt Duffy, Nadi Auermann, Alek Wek, Matthew Avedon, Sophie Dahl og mange flere. I takt med at SoMe i højere grad også bliver et vindue for store modehuse, arbejder SAND også med nogle af de største influencers på verdensplan såsom Emili Sindlex, Aloe Blacc, Erik Forsgren, Janka Polliani og Darja Barannik. SAND har i den grad en finger på pulsen og ved, hvad der rør sig på den internationale modescene – både på scenen og backstage.


Sådan styler du items fra SAND Copenhagen med din nuværende garderobe


Måske har du allerede garderoben fuld af lækre items fra SAND Copenhagen, eller måske står du over for at stifte bekendtskab med brandet for første gang. Uanset om din garderobe bugner af SAND-styles, eller om du klikker dine første items fra det danske brand hjem, så tør vi godt garantere, at du ikke kommer til at fortryde det.

SAND Copenhagens styles er nemlig ikke kun stilrene items af høj kvalitet men også items, der let og elegant blender ind i enhver garderobe.

Hos SAND Copenhagen formår de nemlig at designe styles, der på én gang både er minimalistiske og nedtonede og sexede, iøjnefaldende og gennemført god stil. Derfor kan du også let implementere bukser, jakker, skjorter og andre items fra SAND Copenhagen i din nuværende garderobe. SAND goes with everything.

Modebilledet, som det ser ud i dag, tillader, at vi mikser og matcher items fra forskellige stilarter i et og samme outfit. Det er på mange måde kontrasternes tid, og derfor kan du sagtens style SAND Copenhagens elegante styles med mønstrede, larmende og farverige items.

Samtidig kan du selvfølgelig skabe et gennemført, stilrent og ensartet look med styles fra SAND Copenhagen. Match for eksempel en skjorte, en jakke og et par bukser fra brandet for et gennemført lækkert, stilrent og sexet look på den sofistikerede og underspillede måde.


Shop SAND Copenhagen til mænd og kvinder


SAND er for alle, og uanset om du skal shoppe items fra SAND til mænd, kvinder eller dem midt imellem, finder du et stort udvalg hos Miinto. Hos Miinto finder du styles fra det danske brand, uanset om du er til det ensfarvede og minimalistiske, eller om du er vild med farver, prints og mønstre. SAND kan det hele, og vi tør godt love, at du kan forelske dig i SAND på ny, når du scroller igennem vores udvalg af items fra det populære, danske brand med stor international succes.


Find SAND styles og items hos Miinto.dk


Hos Miinto.dk finder du et væld af SAND styles og items, og hvis du er vild med det danske brand, vil Tiger of Sweden og HUGO med garanti også falde i din smag. Med SAND kan du med sandsynlighed finde inspiration i deres tre forskellige kollektioner: Black Label, Pink Label og Red Carpet. De tre kollektioner har hver deres karakteristika, hvor Black Label er den banebrydende, unikke og eksperimenterende kollektion, som konstant flytter grænserne for moderne design. Pink Label er den tidssvarende og moderne kollektion, som på fineste vis gengiver dominerende trends og tendenser gennem SANDs signaturdesign, der gør sig bemærket ved brugen af kvalitetsmaterialer, stærke farver og print. Red Carpet er, som navnet også antyder, en eksklusiv kollektion, der forfører både mænd og kvinder med luksuriøse design.

Ryd alle filtre

SAND

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.