Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands SAND
Back

SAND

SAND er et af de førende danske modemærker med stor international succes, og det henvender sig i særdeleshed til verdensborgeren, der værdsætter de fineste materialer og detaljer, perfekte snit og moderne premium mode. SAND skaber både modetøj til kvinder og mænd, og i deres kollektioner finder du alt fra stilrene og klassiske styles til de mere vovede og iøjnefaldende design. Således er det altid muligt at finde styles, der på bedste vis kan understøtte din stil og personlighed. Hos Miinto.dk finder du et stort sortiment af design fra det populære brand, og uanset om du er på udkig efter en SAND bluse, skjorte eller jakke, kan du finde det her på siden.

Skandinaviske design med et italiensk islæt

Fortællingen om SAND Copenhagen er ikke kun fortællingen om et af de absolut mest succesrige og udbredte danske modebrands nogensinde. Det er derimod også fortællingen om ægte kreativitet, en passion for håndværk og et skarpt øje for smukke produkter. Grundlagt i Danmark, men dybt forankret i fin italiensk mode, gifter SAND Copenhagen sig med det bedste af to designtraditioner: Skandinavisk sans for design og stil og lidenskab for stoffer samt tryk i kvaliteter på højt niveau. Da Søren og Lene Sand grundlagde SAND Copenhagen i 1981, havde de en vision om at kombinere det bedste fra nord og syd for at skabe et moderne og eksklusivt look ved kun at bruge de fineste stoffer fra italienske vævere. Fra begyndelsen havde de idéen om at skabe ready-to-wear mode dybt forankret i den skandinaviske designtradition og forfinet gennem sans for stil, der kommer fra en eminent forståelse af kvalitet. Deres kollektioner til både mænd og kvinder er nemme at kombinere på tværs af årstider og modetrends for at opnå dit eget personlige udtryk.

Bemærkelsesværdige designsamarbejder og ikke mindst design

Siden SAND så dagens lys i 1981, har de skabt et væld af skønne kreationer og leveret kollektioner, hvor jakkesæt, skjorter, bluser, kjoler, bukser, toppe, sko og accessories er en direkte afspejling af deres kærlighed for kunst og kvalitet. Har du altså set dig lun på en SAND bluse, skjorte, jakke eller noget helt fjerde, er du garanteret en skøn kombination af bløde tekstiler, godt håndværk og delikate snit. I årenes løb har SAND haft bemærkelsesværdige designsamarbejder og kampagner, hvor den legendariske fotograf Helmut Newton har været inde over og også den berømte rockstjerne Bryan Adams. Derudover er SAND Copenhagen også kendt for at inkludere topmodeller som Matt Duffy, Nadi Auermann, Alek Wek, Matthew Avedon, Sophie Dahl og mange flere. I takt med at SoMe i højere grad også bliver et vindue for store modehuse, arbejder SAND også med nogle af de største influencers på verdensplan såsom Emili Sindlex, Aloe Blacc, Erik Forsgren, Janka Polliani og Darja Barannik. SAND har i den grad en finger på pulsen og ved, hvad der rør sig på den internationale modescene – både på scenen og backstage.

Find SAND styles og items hos Miinto.dk

Hos Miinto.dk finder du et væld af SAND styles og items, og hvis du er vild med det danske brand, vil Tiger of Sweden og HUGO med garanti også falde i din smag. Med SAND kan du med sandsynlighed finde inspiration i deres tre forskellige kollektioner: Black Label, Pink Label og Red Carpet. De tre kollektioner har hver deres karakteristika, hvor Black Label er den banebrydende, unikke og eksperimenterende kollektion, som konstant flytter grænserne for moderne design. Pink Label er den tidssvarende og moderne kollektion, som på fineste vis gengiver dominerende trends og tendenser gennem SANDs signaturdesign, der gør sig bemærket ved brugen af kvalitetsmaterialer, stærke farver og print. Red Carpet er, som navnet også antyder, en eksklusiv kollektion, der forfører både mænd og kvinder med luksuriøse design.

Filter

214 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3