Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

SCANDINAVIAN EDITION

Den skandinaviske tradition inden for modebranchen er noget, som hele verden kigger mod i dag, når de skal inspireres. Det startede tilbage i 1950’erne, hvor særligt idéen om at forene design og funktionalitet var noget, som den skandinaviske designtradition lykkedes med. Netop dette har Scandinavian Edition haft for øje at bringe frem i nutidens modebillede, hvor de skaber funktionalitet i hverdagens produkter, men uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller designfilosofi.

Scandinavian Edition designer fantastiske jakker og frakker, der baserer sig på grundige undersøgelser og dedikeret arbejde. De værner om hver enkelt detalje, og siden 2010 har verden kunnet nyde hvert øjeblik i en Scandinavian Edition-jakke. De er designet som alternativer til en traditionel uldfrakke i de mere urbane miljøer, hvor de har formået at skabe den perfekte balance mellem simpel stil og praktisk funktion.

Hos Miinto har vi sørget for, at du kan shoppe løs blandt de smukke og stilfulde jakker. Du finder både korte og lange, og så er der noget for mænd og kvinder. Fællesnævneren er, foruden den høje kvalitet, de milde farvenuancer, der passer til naturens farvepalet, og som gør det nemt at bruge din jakke til næsten alt i garderoben.


Historien bag Scandinavian Edition


Scandinavian Edition startede tilbage i 2010 med en klar vision. De ville forene form og funktion i designet, og jakkerne er designet til at holde i mange år, så modebranchen samtidig kan undgå at belaste verden mere end højest nødvendigt. I stedet værner de om, at vi køber færre produkter og prioriterer kvalitet og holdbarhed. Det betyder også, at Scandinavian Editions designfilosofi ikke kun tager udgangspunkt i den skandinaviske livsstil. Den er samtidig tidløs og klassisk, så jakkerne kan gå igen i mange sæsoner.

Alle jakker fra Scandinavian Edition er udstyret med en lang række af fantastiske kvaliteter, der giver dig den ultimative jakke, som du kommer til at elske. Først og fremmest er materialet vindtæt og samtidig åndbart, så du nemt kan holde varmen og komme af med den overskydende fugt. Samtidig har en række af jakkerne en vandtæt membran eller coating, så du altid kan holde dig tør i det skandinaviske vejr.


Kunsten at skabe en jakke, der holder på varmen


Vi er nok mange, der har oplevet at købe en jakke, som ikke helt er varm nok til den skandinaviske vinter. For Scandinavian Edition har det været en klar mission at sørge for, at du kan erhverve dig en jakke, der sikrer dig de bedste betingelser i al slags vejr i løbet af efteråret og vinteren. Derfor arbejder de med isolationsmaterialer fra producenter som DuPont, 3M Thinsulate og Thermore® for at sikre varme, holdbare og bæredygtige jakker.

Thermore® er blandt andet kendt for deres bæredygtige alternativ til dun og fjer. I dag har de taget næste skridt på en bæredygtig rejse med Ecodown®, der består af materiale produceret fra PET-vandflasker. 3M Thinsulate arbejder med fine mikrofibre, der hjælper med at fange luft og på den måde isolere varmen. Derudover anvender Scandinavian Edition også RDS-certificeret dun i deres jakker, som består af 90 % dun og 10 % fjer.


Den perfekte jakke til mænd


At finde den perfekte jakke er ikke altid nogen nem opgave, men Scandinavian Edition har gjort det langt nemmere, når du skal på jagt. Foruden deres bæredygtige profil og evne til at forene form og funktion, får du også stilrene design, som vi godt tør garantere dig for aldrig går af mode.

Vores sortiment byder blandt andet på jakker til mænd. Her kan du først og fremmest finde den korte letvægtsjakke, som er genial til overgangsæsonen eller som et varmt inderlag under din frakke. Du finder også korte dunjakker til vinteren, som tapper direkte ind i den sofistikerede og cool stil, hvor brune og blålige nuancer gør dem til klassikere.

Med en jakke fra Scandinavian Edition kan du style dit outfit på den måde, som du elsker. De neutrale jakker gør det nemmere end nogensinde før at bære en praktisk jakke, hvor det ikke går ud over dit outfit. Du kan finde både korte og lange modeller alt efter dine præferencer, så du kan få en jakke, der bliver en succes hver gang.


Den helt rigtige pasform hos Scandinavian Edition


Det er ikke kun mænd, der kan få glæde af de smukke jakker fra Scandinavian Edition. Der er selvfølgelig også et stort udvalg til kvinder, og her går de samme farvenuancer igen. Vores sortiment byder på brune, blålige og sorte jakker, som er farver, der aldrig slår fejl. Til kvinder har brandet designet både korte og lange dunjakker, hvor små detaljer får lov til at definere hver enkelt jakkes udtryk. Du kan eksempelvis vælge en lang, brun jakke, der sørger for at holde dig godt varm, eller du kan gå med en kort puffer-jakke.

Er du til lidt ekstra detaljer, finder du også dunjakker med eksempelvis høj krave og et bindebånd i taljen, som passer særdeles godt til både hverdagsbrug, og når du skal være lidt ekstra stilet.


Shop jakker fra Scandinavian Edition hos Miinto


En god jakke er uundværlig i garderoben. Særligt i det skandinaviske klima er vi nødt til at være godt forberedte på koldt og vådt vejr, og med den rette påklædning slipper du for at fryse. Med Scandinavian Edition får du muligheden for at finde smukke jakker, der samtidig rummer innovative tiltag og teknologiske detaljer. Det giver dig et mesterværk inden for funktionalitet og hverdagsbrug at have en jakke, som du kan have i mange år fremover.

Hos Miinto har vi sørget for, at du kan blive godt klædt på i de skønne jakker. Hvad enten du er til en stor vinterjakke eller en god overgangsjakke, finder du begge dele i vores sortiment. Vi sørger altid for at have de nyeste modeller her på siden, så du kan shoppe alt til garderoben på ét og samme sted. Vi forhandler de største brands i modebilledet lige nu lige så vel som små, upcoming designere, som du ikke må gå glip af. Så gå på jagt i vores udvalg her på siden, og udforsk resten af vores sortiment, inden du bestiller din nye jakke.

Ryd alle filtre

Scandinavian Edition

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.