Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Scotch & Soda (39)

Scotch & Soda
Scotch & Soda er et hollandsk brand, som sendte den første kollektion af modetøj på gaden tilbage i 1980´erne. Siden forsvandt brandet fra radaren, men i 2002 relancerede Marieke Meulendijks og tre af hendes kolleger brandet med stor succes – siden har Scotch & Soda nydt stor popularitet over store dele af verden. Derfor sælges brandets modetøj også i mere 7.000 butikker.

Derudover har Scotch & Soda åbnet 30 konceptbutikker, som er fordelt på flere kontinenter – en stor bedrift for et unikt brand med base i charmerende omgivelser i hjertet af Amsterdam. De mange inspirationskilder i Amsterdam har også betydet, at Scotch & Soda er synonym med herretøj, der kombinerer de nyeste trends med et casual og klassisk look.

Scotch & Soda sender flere kollektioner på gaden hvert år, og alle har de en unik evne til at berige trendsættere med et moderne, casual look, der appellerer til kvalitets- og modebevidste mænd. Derudover kan modetøj fra Scotch & Soda anskaffes til en fordelagtig pris, hvorfor alle har råd til modetøj fra det hollandske brand.

Produktsortimentet består af et stort udvalg af herretøj og accessories – herunder t-shirts, poloer, strikvarer, jakker, jeans, skjorter, sweatshirts, tørklæder og huer. Scotch & Soda er, med andre ord, synonym med et unikt produktudvalg, der imponerer med et moderne og casual look.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

39 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands