Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Scotch & Soda

Scotch & Soda
Scotch & Soda er et hollandsk brand, som sendte den første kollektion af modetøj på gaden tilbage i 1980´erne. Siden forsvandt brandet fra radaren, men i 2002 relancerede Marieke Meulendijks og tre af hendes kolleger brandet med stor succes – siden har Scotch & Soda nydt stor popularitet over store dele af verden. Derfor sælges brandets modetøj også i mere 7.000 butikker.

Derudover har Scotch & Soda åbnet 30 konceptbutikker, som er fordelt på flere kontinenter – en stor bedrift for et unikt brand med base i charmerende omgivelser i hjertet af Amsterdam. De mange inspirationskilder i Amsterdam har også betydet, at Scotch & Soda er synonym med herretøj, der kombinerer de nyeste trends med et casual og klassisk look.

Scotch & Soda sender flere kollektioner på gaden hvert år, og alle har de en unik evne til at berige trendsættere med et moderne, casual look, der appellerer til kvalitets- og modebevidste mænd. Derudover kan modetøj fra Scotch & Soda anskaffes til en fordelagtig pris, hvorfor alle har råd til modetøj fra det hollandske brand.

Produktsortimentet består af et stort udvalg af herretøj og accessories – herunder t-shirts, poloer, strikvarer, jakker, jeans, skjorter, sweatshirts, tørklæder og huer. Scotch & Soda er, med andre ord, synonym med et unikt produktudvalg, der imponerer med et moderne og casual look.

Filter

383 resultater

  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4

Næste
  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4