Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

SCOTCH & SODA

Scotch & Soda
Scotch & Soda er et hollandsk brand, som sendte den første kollektion af modetøj på gaden tilbage i 1980´erne. Siden forsvandt brandet fra radaren, men i 2002 relancerede Marieke Meulendijks og tre af hendes kolleger brandet med stor succes – siden har Scotch & Soda nydt stor popularitet over store dele af verden. Derfor sælges brandets modetøj også i mere 7.000 butikker.

Derudover har Scotch & Soda åbnet 30 konceptbutikker, som er fordelt på flere kontinenter – en stor bedrift for et unikt brand med base i charmerende omgivelser i hjertet af Amsterdam. De mange inspirationskilder i Amsterdam har også betydet, at Scotch & Soda er synonym med herretøj, der kombinerer de nyeste trends med et casual og klassisk look.

Scotch & Soda sender flere kollektioner på gaden hvert år, og alle har de en unik evne til at berige trendsættere med et moderne, casual look, der appellerer til kvalitets- og modebevidste mænd. Derudover kan modetøj fra Scotch & Soda anskaffes til en fordelagtig pris, hvorfor alle har råd til modetøj fra det hollandske brand.

Produktsortimentet består af et stort udvalg af herretøj og accessories – herunder t-shirts, poloer, strikvarer, jakker, jeans, skjorter, sweatshirts, tørklæder og huer. Scotch & Soda er, med andre ord, synonym med et unikt produktudvalg, der imponerer med et moderne og casual look.

Ryd alle filtre

Scotch & Soda

Side 1 Af 4

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.