Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Scotch & Soda (138)

Scotch & Soda
Scotch & Soda er et hollandsk brand, som sendte den første kollektion af modetøj på gaden tilbage i 1980´erne. Siden forsvandt brandet fra radaren, men i 2002 relancerede Marieke Meulendijks og tre af hendes kolleger brandet med stor succes – siden har Scotch & Soda nydt stor popularitet over store dele af verden. Derfor sælges brandets modetøj også i mere 7.000 butikker.

Derudover har Scotch & Soda åbnet 30 konceptbutikker, som er fordelt på flere kontinenter – en stor bedrift for et unikt brand med base i charmerende omgivelser i hjertet af Amsterdam. De mange inspirationskilder i Amsterdam har også betydet, at Scotch & Soda er synonym med herretøj, der kombinerer de nyeste trends med et casual og klassisk look.

Scotch & Soda sender flere kollektioner på gaden hvert år, og alle har de en unik evne til at berige trendsættere med et moderne, casual look, der appellerer til kvalitets- og modebevidste mænd. Derudover kan modetøj fra Scotch & Soda anskaffes til en fordelagtig pris, hvorfor alle har råd til modetøj fra det hollandske brand.

Produktsortimentet består af et stort udvalg af herretøj og accessories – herunder t-shirts, poloer, strikvarer, jakker, jeans, skjorter, sweatshirts, tørklæder og huer. Scotch & Soda er, med andre ord, synonym med et unikt produktudvalg, der imponerer med et moderne og casual look.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

138 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands