Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SEE BY CHLOÉ

See by Chloé er et fransk brand, der er lanceret af det kendte franske modehus Chloé, som har betaget modeelskere i Paris i mange år. Chloé hører til blandt sværvægterne i modebranchen, og See by Chloé er beriget med mange af de samme karakteristika, der har gjort Chloé til et populært modehus over store dele af verden. See by Chloé sendte den første kollektion af modetøj, sko og accessories på gaden i 2001.

Siden har brandet været synonym med trendy modetøj til unge fashionistaer, som ikke vil gå på kompromis med mode eller kvalitet. See by Chloé er, med andre ord, et brand med en unik evne til at designe og producere modetøj med international appeal, og brandets sortiment af modetøj og accessories er udført i lækre materialer og resultatet af fremragende håndværk – kvalitet er en selvfølge hos See by Chloé.

Designteamet hos See by Chloé er sammensat af talentfulde designere, og designstilen er præget af et råt og casual look, der er beriget med en lethed og femininitet, som er sjældent set. Resultatet er et moderne look, der formår at fremhæve feminine silhuetter og linjer på bedste vis, og brandet appellerer til unge fashionistaer med en forkærlighed for eksklusivt modetøj, accessories og sko med smarte detaljer.

Ryd alle filtre

See by Chloé

Side 1 Af 7