Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

See by Chloé (10)

See by Chloé er et fransk brand, der er lanceret af det kendte franske modehus Chloé, som har betaget modeelskere i Paris i mange år. Chloé hører til blandt sværvægterne i modebranchen, og See by Chloé er beriget med mange af de samme karakteristika, der har gjort Chloé til et populært modehus over store dele af verden. See by Chloé sendte den første kollektion af modetøj, sko og accessories på gaden i 2001.

Siden har brandet været synonym med trendy modetøj til unge fashionistaer, som ikke vil gå på kompromis med mode eller kvalitet. See by Chloé er, med andre ord, et brand med en unik evne til at designe og producere modetøj med international appeal, og brandets sortiment af modetøj og accessories er udført i lækre materialer og resultatet af fremragende håndværk – kvalitet er en selvfølge hos See by Chloé.

Designteamet hos See by Chloé er sammensat af talentfulde designere, og designstilen er præget af et råt og casual look, der er beriget med en lethed og femininitet, som er sjældent set. Resultatet er et moderne look, der formår at fremhæve feminine silhuetter og linjer på bedste vis, og brandet appellerer til unge fashionistaer med en forkærlighed for eksklusivt modetøj, accessories og sko med smarte detaljer. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

10 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands