Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

SEIKO

Siden 1881 har verden været beriget med Seiko-ure, der emmer af kvalitet og stilbevidsthed. Her er intet overladt til tilfældighederne, og Seiko har siden brandets begyndelse været en del af den luksuriøse elite, som værner om hver enkelt detalje. De lancerede også verdens første quartz-ur i 1969, der leverede en præcision, som aldrig var set før.

I dag designer Seiko ure til både mænd og kvinder. Sortimentet rummer både mekaniske og digitale ure samt GPS-features, der er styret af solens bevægelser. Dermed leverer brandet imponerende teknologi til ure, som, du kan være sikker på, vil holde i mange år fremover. Vi har derfor samlet et stort sortiment af ure fra det japanske brand her på siden, så du nemt og enkelt kan finde dit favoritur.


Historien bag Seiko


Seiko er et japansk brand med en lang tradition for at forkæle stil- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder med et imponerende sortiment af luksuriøse ure. Lanceringen af det japanske brand fandt sted helt tilbage i 1881 med Kintarou Hattori som den kreative mand bag lanceringen af det populære brand. Kintarou Hattori var klar med den første kollektion af kvalitetsure i 1892 og det første lommeur fra Seiko kom først på markedet i 1895.

Siden har Seiko tilhørt eliten inden for design og produktion af kvalitetsure, og nye ure fra det japanske brand er et studie i stor kvalitet, innovative funktioner og flot design. Resultatet er eksklusive ure, der kommer i et væld af farver og designs og appellerer til mænd og kvinder med en kærlighed for kvalitetsure. Brandets ure har også været til at finde i populære spillefilm såsom ”James Bond” og ”Tilbage til Fremtiden”.

Seiko har også lanceret flere spændende produktserier, herunder Astron, Ananta, Sportura, Velatura og Premier, der alle retter sig mod forskellige målgrupper. Derfor tilbyder Seiko alle stil- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder, som har en passion for kvalitetsure, en unik mulighed for at tilføre samlingen af ure en ekstra dimension – det japanske brand har været en førende aktør i mange år, og det ser ud til at fortsætte.


Et innovativt brand


Det der kan være hemmeligheden bag Seiko’s uendelig succes, er det at de tænker kreativt og innovativt. Det kreative og teknologiske team bag Seiko ved altså godt, at man bliver nødt til hele tiden at tænke nyt og innovativt, hvis man gerne vil nå toppen og blive der. Det bevises også gennem de mange priser Seiko har modtaget gennem tiderne. Disse priser varierer i alt fra design til teknologi og prisregnen begyndte i 1968 og er altså stadig ikke sluttet i og med de igen modtog en pris i 2014. Seiko ved altså hvad de laver og derfor er det et stensikkert valg at købe et Seiko ur, da man ved at kvaliteten er mere end bare i top.

Det innovative ses i både teknologi og design. Der er næsten ingen grænser for, hvor mange forskellige dele, Seiko har designet, der blot har gjort deres ure bedre og bedre for hvert år. Urene har en række unikke dele, der tilsammen skaber et stykke kunst, der er designet til at blive brugt dagligt og kan holde til langt det meste.

Derudover er hver enkelt Seiko-ur designet ud fra en vision om at inkorporere stilrene detaljer og luksuriøs finesse i brandets tidløse og klassiske design. Brandet leger med funktioner og design på én og samme tid og forener form og funktion i vidunderlige urskiver, der både tæller klassiske versioner såvel som flere forskellige urskiver samlet i ét ur. Du kan være helt sikker på, at der ikke er noget, der er overladt til tilfældighederne her. Tværtimod bliver alt gennemtænkt og gennemtestet, inden urene sættes til salg.


Banebrydende teknologi har revolutioneret branchen


Gennem tiden er vi blevet præsenteret for nye teknologier, der har revolutioneret industrien. Det hele startede med mekanik, der trækkes op med en fjeder, som sikrer, at uret går. Herefter udviklede Seiko blandt andet de unikke teknologier TRIMATIC, der gør, at mekaniske ure kan vise tiden præcist over en længere periode, og som stadigvæk anvendes i dag. Derudover har Seiko udviklet Diashock, der er en bestemt struktur, som hjælper med at stabilisere det mekaniske ur for at gøre det mere modstandsdygtigt over for bevægelser.

Spring Drive er også en anerkendt feature i Seikos ure, der sikrer høj præcision med maksimalt ét sekunds udsving dagligt. Teknologien blev revolutionerende for brandets ure, fordi kunderne kunne vide sig sikre på at få et ur, der altid viste den præcise tid. Samtidig indikerede det, at Seiko arbejdede for at levere de bedste kvalitetsure på markedet.


Klassiske design, der aldrig går af mode


Det helt særlige ved Seiko-ure er, at du her får muligheden for at købe et ur, du kan bruge hele livet igennem. Seiko mestrer kunsten at arbejde med både teknik og design, og med mere end 100 års erfaring har de optimeret urets funktion gennem tiden. Designet holder ved, og dermed har de år efter år skabt statement-ure, der forener klassisk minimalisme med lidt ekstra luksus.

Med et ur fra Seiko er du sikret en model, du kan bruge til det hele. Brandets ure er diskrete, men skaber samtidig blikfang. Du finder mange forskellige modeller med en lænke af rustfrit stål, som emmer af eksklusivitet. Urskiverne har hver især noget unikt over sig, hvad end du er til de mørke farver eller foretrækker en klassisk lys urskive. Derudover er der selvfølgelig også modeller med læderrem, farvede lænker eller noget helt tredje.

Størrelsen på uret varierer også. Seiko har nemlig ikke kun specialiseret sig i én type af ure. Derfor byder vores sortiment også på mindre ure, som er særdeles praktiske og har et mere feminint præg. Du finder også ure med et mere sporty udtryk, der rummer nogle fantastiske funktioner til den aktive livsstil, og som samtidig er endnu mere robuste.


Brug dit Seiko-ur til hele din garderobe


Accessories har altid spillet en vigtig rolle, når det kommer til at skabe personlig stil. Her ser vi store udsving alt efter, hvad der er på mode, men der er især én ting, der ikke ændrer sig. Når vi kigger på moden inden for ure, går klassikere igen år efter år. Her taler vi selvfølgelig også om ure fra Seiko, der bliver fremhævet som en fantastisk investering – netop fordi du aldrig bliver træt af uret.

Et Seiko-ur kan du også bruge til nærmest hele din garderobe. Køber du er herreur, kan du nemt have det på sammen med en hvid t-shirt og et par jeans til en stille og rolig hverdag på kontoret. Du kan også tage en skjorte på for et mere sofistikeret look eller bruge det sammen med et jakkesæt for at fuldende stilen.

Når det kommer til kvinder, har Seiko produceret en række smukke modeller med et mere feminint udtryk. Du kan vælge det klassiske af slagsen, som har godt med fylde og er særdeles stilfuldt til en langærmet bluse eller en blazer. De mindre modeller er mere lette i deres udtryk og går særlig godt med en t-shirt, en sommerkjole eller bare en let skjorte. Men om du er til den ene eller den anden model, har Seiko forstået præmissen i at købe få kvalitetsprodukter, som du kan bruge til netop det, du har lyst til.


Shop Seiko-ure hos Miinto


Vi mener, at det skal være nemt og enkelt at finde dine favoritter til hverdagen. Derfor har vi samlet markedets bedste brands på vores side, så du kan shoppe løs blandt anerkendte designere og high-end fashion på ét og samme sted. Vi har noget for alle og enhver, og vores priser spænder også bredt.

Du skal selvfølgelig ikke snydes for de smukke Seiko-ure. Her på siden kan du gå på jagt efter det design, du forelsker dig mest i. Vi tør godt garantere dig for, at du kommer til at elske det højt i mange år fremover. Vi har et bredt udvalg af massere af modeller, størrelser og farver, så du selv kan bestemme, hvilket ur der passer til dig. Vi tilbyder altid gratis returret, hvis uret ikke er noget for dig alligevel. På den måde kan du bestille en eller flere modeller hjem for at finde det ur, der passer dig bedst. Se det store udvalg nedenfor.

Ryd alle filtre

Seiko

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.