Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

SELECTED HOMME

Selected Homme er en del af unisexbrandet Selected, som besidder en stærk skandinavisk designæstetik, hvilket i særdeleshed kommer til udtryk i deres enkle og stilrene kreationer. Selected Homme er en gren af unisexbrandet og henvender sig til mænd. Brandet er indbegrebet af god smag i moderne menswear, og de præsenterer unikke fortolkninger af den moderne mand, som har en selvsikker og individuel stil. Hos Miinto.dk finder du et skarpt udvalg af styles og items fra Selected Homme, og vi sørger løbende for at tilføje nye design til udvalget, således du altid kan få fingrene i sæsonens nyheder.


Skandinavisk æstetik med et moderne twist


Selected Homme skaber menswear med et moderne twist, hvilket kommer til udtryk i design og pasform. Selvom brandets rødder er dybt forankret i den jyske muld og skandinaviske designæstetik, skæver det også til den internationale modescene for at få inspiration. Når det så er sagt, er Selected Homme også kendt for at skabe trends og tendenser i modebilledet, og de har været med til at sikre dansk modedesign en stærk position uden for landets grænser. Selected Homme skaber klassiske og trendy design til den modebevidste mand, der ønsker at blande sin eksisterende garderobe bestående af tidløse styles med sæsonernes nyheder for dermed at skabe et både karakteristisk og spændende udtryk. Derudover har brandet fokus på detaljer og kvalitetsmaterialer, således du får styles, der forhåbentligt bliver en fast del af garderoben mange år frem. Med brandet kan du skabe en basisgarderobe bestående af jeans, enkle T-shirts og skjorter, men omvendt kan du også give din garderobe et løft med en iøjnefaldende skjorte i farver og mønstre eller med en farverig polo.


Selected Homme er en del af noget større


Brandet er sammen med Selected Femme en del af Bestseller, som er en danskejet virksomhed grundlagt i 1975. I dag har Bestseller et væld af brands under sig, herunder ONLY, Vero Moda, Jack & Jones, Selected Homme og mange flere, og de skaber hver især modetøj til mænd og kvinder. Selv så Selected Homme dagens lys i 1997 med deres første kollektion, og de fik hurtig succes med deres modetøj til mænd, som er karakteriseret ved kreativitet, attitude og moderigtige design. Brandet er leveringsdygtige i elegante og klassiske design med et twist til den moderne mand, der både vil have et modent og nutidigt look – uden det bliver for sprudlende og larmende. Selected Homme er synonym med et stort udvalg af herremode i høj kvalitet, og brandets kollektioner består af alt fra jakkesæt og jakker til jeans, bukser, skjorter, sko, T-shirts, accessories og meget mere. Uanset om du er på udkig efter en Selected Homme skjorte eller et par jeans, kan du finde et væld af styles inden for de to kategorier. Der er ganske enkelt noget for enhver smag, anledning og behov.


Find dine Selected Homme styles hos Miinto.dk


Hos Miinto.dk tilbyder vi et bredt sortiment af styles fra Selected Homme, og vi opdaterer løbende udvalget. På den måde er du sikret nye og spændende kreationer fra det danske brand, der sæson efter sæson leverer skarpe styles, som på fineste vis forener klassisk elegance med en mere preppy stil med attitude. Find dine nye Selected Homme skjorte, jakke, jeans og T-shirt hos os, og giv din garderobe et skandinavisk islæt med et twist.

Ryd alle filtre

Selected Homme

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.