Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Sergio Tacchini

Sergio Tacchini er en italiensk producent af modetøj med stærke bånd til den internationale sportsverden. Inden Sergio Tacchini lancerede brandet af samme navn var den talentfulde designer en dygtig tennisspiller, som vandt flere italienske titler – primært i double. Sergio Tacchini lagde dog sin aktive karriere som tennisspiler på hylden i 1968, men den ivrige designer havde allerede lanceret brandet, Sergio Tacchini, i 1966.

Den succesrige baggrund fra tennisverdenen gjorde, at Sergio Tacchini primært designede eksklusivt sportstøj og casualt modetøj til tennisentusiaster, men brandet skulle hurtigt udvide produktsortimentet til at inkludere tøj til golf- og skientusiaster såvel som ivrige sejlere. Sergio Tacchini var få år om at skabe et kendt brand, hvorfor brandet hurtigt steg i popularitet.

Derfor var og er Sergio Tacchini et populært brand hos førende sportsfolk såsom John McEnroe, Jimmy Connors, Pat Cash, Mats Wilander, Pete Sampras, Martina Navratilova, Martina Hingis og den nuværende verdensetter Novak Djokovic. Derudover er Sergio Tacchini et populært brand i Frankrig, Grækenland, Tyskland, Spanien, Sverige, Belgien og Kina såvel som i modens hjemland Italien.

Kendetegnende for design fra Sergio Tacchini er kreativitet, innovation og kvalitet, som kommer til udtryk i casualt modetøj med et elegant og stilfuldt look. Derfor er de årlige kollektioner af herre- og dametøj fra Sergio Tacchini synonym med elegant og eksklusivt modetøj med et unikt look, som er perfekt til den stilfulde unge mand og kvinde. 

Filter

69 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1