Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Shepherd

Shepherd er et svensk brand med et unikt koncept, hvor den store fokus er på at berige store såvel som små med produkter i fremragende kvalitet – hos Shepherd er målet ikke at levere trendy design; i stedet skal alle produkter udstråle stor kvalitet og komfort. Derfor er produktsortimentet hos Shepherd også kendetegnet ved fremragende håndværk og skandinaviske designdyder, hvorfor stor kvalitet er en garanti. Den store kvalitet er også et resultat af, at fodtøj, sutsko og handsker fra Shepherd er produceret i ægte fåreskind og -uld, hvorfor brandets produktsortiment byder på stor komfort – samtidig med at brandets udvalg af handsker og fodtøj formår at holde på varmen i løbet af de kolde vintermåneder.

Shepherd er også et brand, der benytter miljøvenlige metoder, hvorfor børn trygt kan benytte fodtøj fra Shepherd.

Fodtøj i fåreskind og uld

Shepherd sendte den første kollektion af fodtøj i fåreskind og -uld på markedet i 1982, og siden har brandet høstet stor ros i store dele af Europa – Shepherd’s unikke produktudvalg har en stor fanskare hos store såvel som små, der elsker fodtøj og handsker, der byder på stor komfort og kvalitet. Brandets unikke fodtøj, sutsko og handsker kan anskaffes i et væld af farver og til priser, som alle har råd til at betale.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af sko til mænd og kvinder fra Shepherd. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

12 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1