Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SKECHERS

Er du på udkig efter et par komfortable og smarte sko, hvor der både er kræset for funktionalitet og design? Så er der inspiration at hente hos Skechers. De seneste år har Skechers langsomt indtaget Europa, og det er med god grund. De skaber nemlig både funktionelle og fede sko til både børn og voksne. Men det stopper ikke der, for Skechers har udnyttet momentum, og derfor finder du også både sandaler, støvler og sportssko fra dem.

Deres vision er at skabe fodtøj til hele familien, som hverken går på kompromis med komfort eller funktionalitet. Dine fødder tilbringer mange timer i fodtøj hver dag, og af den grund skal der også være styr på kvaliteten og ergonomien. Brandet stiller store krav til både pasform og kvalitet, og det bør du også gøre, når du er på udkig efter sko.


Sikr dig selv kvalitet og lækkert skodesign med Skechers


Uanset om du er på udkig efter en sko i et sporty og smart look eller en mere enkel og elegant sko, er du garanteret kvalitet og komfort med Skechers. Fælles for alt deres fodtøj er, at det giver eminent støtte, og af den grund er du sikret fodtøj, du kan gå i flere timer om dagen.

Du kan fx købe et par lækre og sporty Skechers til dit hverdagsoutfit, eller når du mangler en fed kontrast til dit festlige outfit. Et par sporty Skechers kan nemlig sagtens fungere til den feminine kjole og derved give en fed kontrast til dit outfit.

En anden mulighed er at koble et par godt forede vintersko med varme leggings eller skinny jeans for et cool og ubesværet look. Du kan også matche et klassisk sort outfit med et par farverige Skechers for et markant outfit, der skiller sig ud fra mængden.


Skechers sporty begyndelse giver komfortable og alsidige sko


I begyndelsen skabte brandet primært skatersko til det urbane miljø i Californien, der var sultne efter holdbare og slidstærke sko, som kunne holde til de mange ture på boardet. Skechers udså sig straks dette hul i markedet og besluttede sig for, at de ville mætte efterspørgslen med innovative og behagelige skatersko. Det blev begyndelsen på en lang rejse op til i dag, hvor de har formået at opbygge et imperie inden for fodtøj. Alle deres støvler, sandaler og sko er skånsomme for dine fødder og pæne at se på, og du er garanteret kvalitetssko, der holder i mange år frem.

Fordi Skechers laves i et kæmpe udvalg af design, er du garanteret, at der altid er en sko fra Skechers, som passer din unikke stil. Du kan vælge alt fra klassiske, enkle sko uden de vilde detaljer til sko med fede farvedetaljer.

Vinterens sko kommer selvfølgelig med lækker, blød foring, som holder dine fødder varme og tørre gennem hele vinteren. Her får du også sko med fede detaljer i pels, når dit outfit lige skal piftes lidt ekstra op i de mørke vintermåneder.


Sko, der støtter alle sportslige aktiviteter


Skechers skaber sko til forskellige typer sportsgrene, og hvad end du dyrker sport på amatør- eller eliteplan, finder du med garanti en model, der matcher dine behov. Visionen bag brandet er at klæde dine fødder ordentligt på til alle typer aktiviteter, og derfor finder du både Skechers-sportssko med støddæmpende teknologi samt løbesko med fleksible og absorberende stød, 5GEN polstring eller flere lag såler. Med det populære brand får du en slidstærk og komfortabel partner inden for sportssko, der støtter dig hele vejen mod mål.

Brandet Skechers er et, som vælges af berømte atleter i alt fra håndbold og fodbold til ishockey og golf. Det er din garanti for en sko, som er testet af de professionelle, og som samtidig fungerer på gaden. De super stilede sko er optimale til hverdagens ærinder, men skulle du blive budt til en fodboldkamp med vennerne, er de også klar til det.

Skoenes solide mønster sørger for, at du står fast uanset vejret. Derfor kan du trygt rende afsted uden at frygte glatte veje. De bøjelige materialer, som skoene fra Skechers er lavet af, sørger for en super komfortabel sko, som man kan gå og løbe i hele dagen uden at få vabler – selv fra første dag.


Pas på dine sko, og sikr dem et langt liv


Skechers er lavet med funktionaliteten i tankerne, og de er derfor utrolig slidstærke. Alle skoene er lavet af testet og slidstærkt materiale, som kan holde til at blive brugt hver dag. Det sikrer dig, at dine Skechers kan holde i flere sæsoner.

Sko fra Skechers har dog ligesom alle andre sko brug for at tørre ud mellem brug. Man kan desværre ikke undgå, at ens sko vil blive fugtige af sved, og det slider på skoene. Derfor er det en rigtig god idé altid at tørre dine sko ud mellem hver brug. Det kan du gøre meget simpelt ved at lade skoene lufttørre, når du kommer hjem.

Du bør ikke bruge din tørretumbler eller et eventuelt varmeskab, når dine sko skal tørres efter brug eller rengøring. Lad dem i stedet lufttørre. Du kan dog sagtens gøre skoene rene ved at smide dem i vaskemaskinen.

Et andet godt råd til at forlænge dine skos levetid er at imprægnere dine sko, så snart du har pakket dem ud af kassen, de kommer i. Det sørger for, at skoene bliver smuds- og vandafvisende, og du kan sagtens genopfriske denne smuds- og vandafvisende overflade på skoene jævnligt.


Forkæl dine fødder hele året


Når du investerer i et par Skechers, får din krop og dine fødder en trofast følgesvend, der tilfører sublim komfort, unikt design og funktionalitet alt afhængigt af modellerne. Du kan vælge at forkæle dine fødder med lækre sko året rundt ved både at anskaffe et par fede hverdagssko, en let sandal til sommer og et par vandtætte og lune støvler til de koldere måneder. Uanset hvad dine behov og krav er, kan du finde fodtøj, der passer til dem.

Det unikke ved Skechers er, at de skaber sko med udgangspunkt i funktionalitet og komfort, og de lader sig ikke diktere af trends og tendenser. De har nemlig deres helt eget, genkendelige udtryk og design, som de holder fast i. Det betyder dog ikke, at de ikke fornyer sig, for når det kommer til innovative løsninger i forbindelse med fodtøj, er de faktisk blandt de førende på markedet.

Ryd alle filtre

Skechers

Side 1 Af 16

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.