Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Sorel
Back

Sorel

Sorel er en amerikansk producent af støvler og sko, som sendte den første kollektion af vinterstøvler på gaden i 1962. Siden har brandet designet og produceret moderigtige støvler og sko i alskens farver og design til mænd, kvinder og børn over hele verden. Sorel er dog primært karakteriset ved støvler og sko i mørke nuancer, men til tider er produktsortimentet beriget med spændende og farverige detaljer, som er i stil med de dominerende trends. Derudover er Sorel inspireret af den vilde natur og formår på bedste vis at omdanne inspirationskilderne til trendy fodtøj, som appellerer til kvalitets- og modebevidste mænd og kvinder i storbyen.

Skab et cool og trendy look med Sorel

Produktkvaliteten hos Sorel har ikke lidt under brandets evne til at producere støvler og sko med et cool og trendy look, idet brandet også er garant for et stort udvalg af støvler, som er resultatet af unikt håndværk og kvalitetsmaterialer. Derudover er støvler og sko fra Sorel foret med uld og produceret fra naturgummi, hvorfor fødder forbliver tørre og varme – samtidig med at brandets udvalg af fodtøj er garant for stor komfort.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af kvalitetssko til mænd, kvinder og børn fra Sorel. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

26 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1