Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Soyaconcept

Med Soyaconcept får du afslappet mode baseret på de nordiske designtraditioner. Kombinationen af elegance og unikke prints er noget af dét, der kendetegner deres mange styles. De designer tøj til moderne kvinder i alle aldre og med vidt forskellige personligheder.

Soyaconcept er et dansk brand, der har en international tilgang til den nordiske stil. De lader sig inspirere af tidens største trends, men har altid afsæt i den minimalisme, der kendetegner designstilen i Norden. Det resulterer i moderne styles, der kan inkorporeres i din garderobe på mange forskellige måder, og som på én gang er både moderne og tidløse. En af grundtankerne er, at de gerne vil kombinere enkle snit og rene linjer med unikke prints og spændende mønstre.

Fyld din garderobe med afslappet kvindemode

Noget af det vigtige for Soyaconcept er at skabe afslappet og behagelig kvindemode. Det vil sige, at du hos dem kan finde en bred vifte af design, der føles skønne at have på. Samtidig går de naturligvis ikke på kompromis med det designmæssige. Det betyder, at du her finder tøj, du vil elske at have på både til hverdag og til fest.

Kombiner eksempelvis en af deres mange fine kjoler med lækre sko og smykker til de store fester, eller brug den sammen med en striktrøje og sneakers for et cool hverdagslook. De mange styles kan kombineres på et væld af forskellige måder for at matche din personlige stil og den pågældende situation.

Unikke prints, dekorative mønstre og fine farver

Hos Soyaconcept er især de mange lækre mønstre i højsædet. De indarbejder gerne et væld af kreative prints i deres mange kreationer, og dermed er der rig mulighed for at skabe et unikt look med tøj fra dette brand. Samtidig holder de sig til de rene linjer, du kender fra nordisk design. Kombinationen af farverige mønstre og enkle silhuetter giver kontrastfyldt tøj, der er nemt at gøre brug af.

Invester eksempelvis i en jakke i et klassisk snit, men i et særpræget mønster, hvis du vil have noget lidt anderledes ind i garderoben. Du kan ligeledes finde massevis af bluser og toppe i tidløse snit, men med trendbaserede mønstre og print på. Bruger du flere mønstre sammen, får du et yderst iøjnefaldende look, men du kan naturligvis også vælge at bruge en enkelt mønstret genstand som statement piece.

Modetøj i høj kvalitet til mange forskellige kvinder

Hos dette danske brand har de et klart mål om at kunne tilbyde modetøj til mange forskellige kvinder. Det vil sige, at uanset din personlige stil, alder, kropstype og lignende, kan du finde tøj fra Soyaconcept, som er helt perfekt.

Tøjet er altid i høj kvalitet, således at du kan få glæde af de mange styles igen og igen. Samtidig har Soyaconcept en klar mission om at kunne tilbyde modetøj til den moderne kvinde til en god pris. Det skal være nemt at iklæde sig lækkert tøj hver eneste dag, og det bliver det på denne måde. Vil du have afslappet tøj, der tager udgangspunkt i de nordiske designidealer, men som samtidig er fyldt med farver, print og mønstre? Så er Soyaconcept et brand, du i særdeleshed bør kigge nærmere på.

Filter

3 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1