Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK

Soyaconcept (211)

Soyaconcept er et dansk brand med base i Sønderjylland, hvorfra brandet har formået at skabe en international modesucces, idet Soyaconcept sælges i hele Skandinavien, samt det meste af Europa.

Soyaconcept leverer kvalitet til en god pris

Succesen er et resultat af Soyaconcepts evne til at levere ´value for money´, samtidig med at dametøjskollektionerne formår at portrættere de dominerende strømninger i modebranchen, men også at rykke ved den moderne kvindes opfattelse af mode. Derfor er Soyaconcept garant for modetøj til voksne kvinder med en hang til at sammensætte et unikt look, som består af lækkert design i tidens farver kombineret med god kvalitet.

Soyaconept: innovation, identitet, personalitet, kvalitet og simplicitet

Kollektionerne kendetegnes ved den overordnede designstil hos Soyaconcept ved enkelt design, som tilføres et unikt præg gennem spændende og finurlige detaljer. Soyaconcept lancerer nye kollektioner af dametøj flere gange årligt, som inkluderer alt fra kjoler, nederdele og toppe til jeans og strikvarer, samt lækre accessories såsom huer og bælter. Soyaconcept har styles til alle anledninger, hvad enten du skal have en dag fuld af afslapning, til almindelig hverdagsbrug eller hvis du skal til fest, så er Soyaconcept det perfekte valg. Du kan pifte de enkelte styles op med lækre smykker eller gøre kjolen mere hverdagsagtig og tage et par sneakers på til. Med andre ord – tøj fra Soyaconcept er et must-have i din garderobe. Så mangler du en bluse, t-shirt, jakke, eller en kjole så er Soyaconcept et godt valg. Forkæl dig selv med lækkerier til garderoben fra Soyaconcept. På Miinto.dk har vi samlet et bredt udvalg af lækre styles fra Soyaconcept. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

211 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+100.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands