Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

STAUD

STAUD er et fremadstormende modehus med base i Los Angeles, USA, der er kendt for sin nyskabende tilgang til moderne fashion trends. Med en unik evne til at fange essensen af mode og et sandt øje for detaljer, har STAUD taget modeverdenen med storm.

Begyndelsen af STAUD


STAUD blev lanceret i 2015 af de enestående indretningsarkitekter Sarah Staudinger og George Augusto. Brandet blev hurtigt kendt for deres sindrige designpakker og blev kendt som et samlingspunkt for modeelskere over hele verden.

Dyk ned i STAUD's univers


Staud er yderst populær blandt modefluence, kendisser og modetidsskrifter, og dette med god grund. Brandets altid trendy kollektioner byder altid på friske farver, fantastiske silhouetter og nyskabende detaljer der altid formår , at tilføje noget ekstra til ethvert outfit.

Kenderkendetegn ved STAUD


Når man tænker på Staud, tænker man farverige tasker, kantede kjoler og moderne tilbehør. Men brandet har så meget mere at byde på. Et særligt kendetegn ved Staud er deres nytænke design, kvalitetsmaterialer og moderne skulpturelle former, der er virkelig blikfang.

Mest populære Favoritter fra STAUD


STAUDs skulpturelle tasker er et af brandets mest populære items. De er sømløst designet med opløftende farver og moderne former, der tilføjer en pop af energi til enhver outfit i din garderobe.

Staud finder du også på Miinto


Hos Miinto er vi stolte over at kunne tilbyde et bredt udvalg af STAUD's lækre kollektioner. Uanset om du er på jagt efter en af brandets eyecatching tasker, elegante kjoler eller trendy toppe, er du garanteret at finde den perfekte tilføjelse til din garderobe. Slutteligt kan man sige at når det kommer til trendy og moderne Pinterest-værdige mode, er det svært at slå STAUD. Brandet leverer konstant nyskabende design og friske trends inden for både tøj og tilbehør. Dets brede udvalg gør det nemt at sammensætte outfits for enhver lejlighed. At dets produkter også er tilgængelige via Miinto, gør det kun lettere at tilføje lidt STAUD glamour til din garderobe.

Ryd alle filtre

STAUD

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.