Spar 10% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL10

-10% på udsalg | Kode: FESTIVAL10

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Stella Nova

Lad dig inspirere af Stella Novas finurlige og smukke univers, der oser af luksuriøse, anvendelige og moderigtige designs til den moderne kvinde. Der er kræset for detaljer, materialer og kontraster, hvilket er essensen af det danske brand.

Stella Nova så dagens lys tilbage i 2002, og det er designer og kreativ direktør, Trine Skoller, som står bag. Visionen bag brandet er at skabe stemningsfyldte, luksuriøse og anvendelige styles til den stilsikre kvinde. Hendes øje for kontraster og detaljer er netop, hvad der gør brandet særegnet og genkendeligt. Trine Skoller er ikke bange for at udfordre de gængse designtraditioner og hendes eksperimenterede tilgang til design er skøn. Årligt lancerer det populære brand fire forskellige kollektioner, der alle bevæger sig inden for et franskinspireret og nordisk univers. Der arbejdes med chice silhuetter, feminine detaljer og lækre materialer, som alle tilsættes et strejf af skandinavisk minimalisme.

Byd kontrasterne velkommen i din garderobe

Når du investerer i Stella Nova, er du sikret feminine styles med kant. Designeren balancerer mellem farver, detaljer, materialer og prints, så det allerbedste fra alle verdener kommer frem. Der er eksempelvis stor forskel på, hvordan et blomsterprint i pastelfarver fremstår på en bluse i bomuld og en bluse i silke. For Stella Nova handler det om at skabe den perfekte garderobe, der består af klassikere i eminent kvalitet, som kan bruges mange år frem. Uanset om du er på udkig efter en kjole til formelle anledninger eller en nederdel til arbejde, er du altså garanteret høj kvalitet og kontraster. Foruden kvalitet er kontraster nemlig også et bærende element i det skønne univers, og Trine Skoller formår på fineste vis at kombinere det fine med det grove, det stringente med det uformelle og det rå med det delikate.

Med sine fire årlige kollektioner skaber Stella Nova forskellige fortællinger med deres modetøj, og det skyldes især arbejdet med kontraster. Der er tale om modsætninger, der mødes og danner nye og anderledes fortællinger. Det betyder også, at det er muligt for dig at udtrykke din personlighed med modetøj fra Stella nova. Du finder nemlig både sprudlende og mere afdæmpede designs, hvilket gør det muligt for dig at finde netop de styles, der passer til din stil.

Stella Nova er indbegrebet af stilsikre og tidløse designs

Brandet er meget mere end et forførende univers af unikke kreationer som bluser, kjoler, nederdele, bukser og meget mere. Stella Nova er synonym med en stilsikker kvinde, der ønsker tidløse og unikke klassikere i garderoben. Derfor skaber brandet modetøj, som kvinder har brug for. Det betyder ikke, at de kun fokuserer på funktionalitet. Tværtimod. Brandet skaber eksperimenterede og sprudlende modetøj, som kan sammensættes på kryds og tværs. Der er ingen grænser for, hvordan de forskellige styles kan kombineres, og det er netop det skønne ved Stella Nova. Brandet oser af Trine Skollers kreative sjæl og hjerte og hendes fantastiske sans for at kreere styles, kvinder har lyst til at gå med igen og igen – uanset anledning. Kollektionerne bærer præg af stor detaljerigdom, og hendes kombination af fransk finesse og skandinavisk minimalisme har gjort Stella Nova til et internationalt anerkendt brand med en stærk profil.

Filter

23 resultater

  • 1
  • 1