Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

STENSTRÖMS

Stenströms er et svensk brand, og brandet bærer den fine titel som leverandør til det kongelige hof i Sverige. Stenströms har mange års erfaring med design og produktion af modetøj, da brandet sendte den første kollektion af skjorter på gaden i 1899. Det svenske brand er lanceret af den dygtige skrædder August Stenström, og brandet har hjemme i charmerende omgivelser i Helsingborg. I 1912 blev Stenströms den største producent af skjorter i Skandinavien, og succesen er fortsat lige siden, hvorfor den moderne version af brandet nyder stor succes her hundrede år senere.

Den store succes er ingen tilfældighed, og Stenströms er et svensk brand med stor fokus på kvalitet – modetøj fra Stenströms er resultatet af fremragende håndværk såvel som eksklusive kvalitetsmaterialer.


Moderigtig, elegant og eksklusivt design


Produktsortimentet hos Stenströms består hovedsageligt af et stort udvalg af skjorter, men brandet er også garant for strikvarer og andet modetøj såvel som slips og tørklæder – uanset produktet er fremragende kvalitet og en god pasform en selvfølge hos Stenströms. Fra et designmæssigt perspektiv hører Stenströms også til eliten, og det svenske brand er kendt for at byde på moderigtigt, elegant og eksklusivt design. Stenströms er det rette brand for trendsættere og fashionistas, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og design.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af modetøj til mænd fra Stenströms. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Stenströms

Side 1 Af 2