EKSTRAORDINÆRT UDSALG FORTSÆTTER - SPAR 20-60% PÅ NÆSTEN ALT | Shop direkte fra lokale butikker 

UDSALG | SPAR 20-60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Stetson (9)

Stetson er et amerikansk brand med et stort og spændende sortiment af hatte, kasketter, støvler og bælter, men det unikke brand er også leveringsdygtig i modetøj, parfumer og solbriller. Det amerikanske brand har hentet inspiration til mange af brandets kollektioner fra den populære westernkultur, men Stetson er også garant for hatte, kasketter og andre accessories, der er inspireret af de nyeste trends i modebranchen.

Det amerikanske brand er, med andre ord, præget af stor mangfoldighed, men i Danmark nyder brandet den største popularitet for et unikt udvalg af hatte og kasketter med et moderigtigt touch, herunder sixpence hatte og andre unikke kasketter. Stetson er også et brand, der appellerer til både mænd og kvinder, og designteamet hos det amerikanske brand har designet accessories, som matcher enhver stil.

Derfor bør accessories fra Stetson stå øverst på ønskelisten, når du er på jagt efter en ny hat, et bælte eller et par lækre støvler. Prisniveauet hos det amerikanske brand er også et perfekt match til modeartiklernes store kvalitet og flotte look, hvorfor accessories fra Stetson altid er synonym med ´value for money´ - de unikke hatte fra Stetson kan bruges til ethvert formål, og de tilfører et unikt touch til enhver garderobe.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

9 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands