GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK

Stetson (11)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

11 Produkter fundet

Stetson

Stetson er et amerikansk brand med et stort og spændende sortiment af hatte, kasketter, støvler og bælter, men det unikke brand er også leveringsdygtig i modetøj, parfumer og solbriller. Det amerikanske brand har hentet inspiration til mange af brandets kollektioner fra den populære westernkultur, men Stetson er også garant for hatte, kasketter og andre accessories, der er inspireret af de nyeste trends i modebranchen.

Det amerikanske brand er, med andre ord, præget af stor mangfoldighed, men i Danmark nyder brandet den største popularitet for et unikt udvalg af hatte og kasketter med et moderigtigt touch, herunder sixpence hatte og andre unikke kasketter. Stetson er også et brand, der appellerer til både mænd og kvinder, og designteamet hos det amerikanske brand har designet accessories, som matcher enhver stil.

Derfor bør accessories fra Stetson stå øverst på ønskelisten, når du er på jagt efter en ny hat, et bælte eller et par lækre støvler. Prisniveauet hos det amerikanske brand er også et perfekt match til modeartiklernes store kvalitet og flotte look, hvorfor accessories fra Stetson altid er synonym med ´value for money´ - de unikke hatte fra Stetson kan bruges til ethvert formål, og de tilfører et unikt touch til enhver garderobe.

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands