Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Stine Goya

Print, farver og finurlige former. Det er nogle af de fantastiske kendetegn, som vi finder ved Stine Goya. Siden 2006 har den danske designer taget verden med storm, hvor der er plads til diversitet og udfoldelse. Her kombinerer hun den skandinaviske æstetik med unikke print og farver, der skaber et drømmende og legende univers, der er lige til at forelske sig i.

Hvis du endnu ikke har noget fra Stine Goya i din garderobe, er du heldigvis landet det helt rigtige sted. Vi har et stort udvalg af alle de bedste kollektioner fra den danske designer, så du nemt kan shoppe løs hos én af tidens hotteste brands. Du finder fantastiske kjoler, et farverigt sæt, skønne bukser og meget andet.

Historien om Stine Goya

Vi skal ikke mange år tilbage for at finde frem til begyndelsen på Stine Goyas eventyr. Tilbage i 2006 lancerede designer Stine Goya sit eget brand i selvsamme navn. Det startede som en eksplosion af print, farver og mønstre, som vi stadigvæk ser det i dag, og hurtigt tog eventyret fart for den danske designer. I dag er Stine Goya hos mere end 450 forhandlere på tværs af hele 30 forskellige lande, der vidner om den store succes, som hun har i dag.

Samtidig har Stine Goya en bæredygtig agenda, der er en vigtig del af designerens DNA. Her fokuserer hun på bæredygtige materialer, et mindsket forbrug af plastik, gennemsigtighed og en lidt grønnere produktion. Men det er ikke det eneste. Stine Goya fokuserer også på diversitet, hvor kollektioner skal inkludere alle kvinder, der gerne vil bære de smukke design.

Hvis du har en forkærlighed for farver og prints, kan du bringe mere liv i din garderobe med danske Stine Goya. Den anerkendte designer skaber unikke og ekstravagante styles, som alle stilsikre kvinder falder i svime over. Det er ikke uden grund, at Stine Goya har opnået stor popularitet i både ind- og udland.

Hendes unikke tilgang til design vækker nemlig stor interesse, da den er både legende og eksperimenterende. Hun er kompromisløs, når det kommer til spidsfindige og nye sammensætninger af etniske prints med en nordisk farvepalette. Stine Goya bryder med designkonventionerne, og hun er ikke bange for at udfordre de eksisterende stilarter inden for high-end fashion. Stine Goya er nemlig fascineret af farver, da de fortæller mange forskellige historier – alt fra grandiose og dramatiske fortællinger til mere intim poesi. Hun ser farver som en uudtømmelig inspirationskilde og et næsten råt materiale, hvorudfra man hele tiden kan skabe nye nuancer. Netop dette er karakteristisk for hendes mange skønne kreationer.

Pryd din garderobe med modebranchens svar på kunst

Stine Goya repræsenterer dansk design, når det er allerbedst, og hendes mange kollektioner er gået verden rundt. Hun kaster al sin kærlighed på farver og prints i både bluser, kjoler og bukser, og det er netop det unikke ved Stine Goya. Når du iklæder dig Stine Goya, går du ikke ubemærket hen i gadebilledet, og hendes mange styles kan ses som enestående kunstværker. Hun ønsker at hylde individualiteten, og det handler især om at hylde vores forskelligheder gennem mode.

Der er dog ikke blot tale om unikke og ekstravagante design, for hun arbejder også kun med de absolut bedste materialer. Hvis man ønsker at få det allerbedste frem i et design, kræver det ikke blot unikke prints og skønne farver, men derimod også lækre materialer. Stine Goya har en eminent forståelse for materialer, og hun ved, hvilke materialer der får det bedste frem i forskellige prints og farver. Hun er utrolig detaljeorienteret, og allerede i begyndelsen af designprocessen eksperimenterer hun med forskellige overflader, materialer, prints og farver.

Stine Goyas kjoler tog Danmark med storm

Det var de færreste fashionistaer, der ikke bemærkede, hvordan Stine Goya lagde Danmark ned med sine mange skønne kjoler. Uanset om du åbnede et modemagasin, klikkede dig ind på Instagram eller tændte for TV’et i primetime, kunne du ikke undgå at se hendes både elegante og finurlige kjoler.

Både kendte stjerner og influencers iklædte sig hendes fantastiske design, og Stine Goya var hurtigt på alles læber herhjemme. Der gik dog heller ikke lang tid, før hendes kjoler og andre skønne design bredte sig som en steppebrand i det internationale modebillede. Hun har blandt andet skræddersyet et feminint, rosa jakkesæt til Michelle Obama. Stine Goya henter inspiration fra de allerstørste modehuse i Europa, heriblandt Chanel. Det er dog heller ikke uden grund, eftersom Stine Goya selv har en fortid som model for netop Chanel. Det er tydeligt at se, at hun stiler efter at ramme high-end fashion-segmentet, og det formår hun på fineste vis. Hun skaber skønne, eksklusive design, der tiltaler den modne og stilbevidste kvinde, der ikke går på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Køb Stine Goya hos Miinto

Stine Goya er blevet en sand darling herhjemme og i resten af verden. Med sin legende tilgang til design, der skaber nogle unikke kreationer, der er elskværdige i alle garderober, er der ingen tvivl om, at Stine Goya er kommet for at blive. Der er plads til udfoldelse, hvor du kan finde helt ind til kernen af din stil og forelske dig i hele farvepaletten.

Vi har sørget for, at du kan få alle de smukke styles fra den danske designer her på vores side. Du finder de farverige kjoler, smukke sko og alt det andet. Du kan også finde et væld af andre brands, hvor du kan lede blandt mere end 3.000 forskellige af slagsen. Så kan du klare al shopping direkte fra sofaen hos Miinto.

Filter

110 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2