Spar 10% på ALT | Kode: MSS10
Spar 10% på ALT | Kode: MSS10
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Stine Goya

Hvis du har en forkærlighed for farver og prints, kan du bringe mere liv i din garderobe med danske Stine Goya. Den anerkendte designer skaber unikke og ekstravagante styles, som alle stilsikre kvinder falder i svime over. Det er ikke uden grund, at Stina Goya har opnået stor popularitet i både ind- og udland. Hendes unikke tilgang til design vækker nemlig stor interesse, da den er både legende og eksperimenterende. Hun er kompromisløs, når det kommer til spidsfindige og nye sammensætninger af etniske prints med en nordisk farvepalette. Stine Goya bryder med designkonventionerne, og hun er ikke bange for at udfordre de eksisterende stilarter inden for high-end fashion. Stine Goya er nemlig fascineret af farver, da de fortæller mange forskellige historier – alt fra grandiose og dramatiske fortællinger til mere intim poesi. Hun ser farver som en uudtømmelig inspirationskilde og et næsten råt materiale, hvorudfra man hele tiden kan skabe nye nuancer. Netop dette er karakteristisk for hendes mange skønne kreationer.

Pryd din garderobe med fin kunst

Stine Goya repræsenterer dansk design, når det er allerbedst, og hendes mange kollektioner er gået verden rundt. Hun kaster alt sin kærlighed på farver og prints i både bluser, kjoler og bukser, og det er netop det unikke ved Stina Goya. Når du iklæder dig Stine Goya, går du ikke ubemærket hen i gadebilledet, og hendes mange styles kan ses som enestående kunstværker. Hun ønsker at hylde individualiteten, og det handler især om at hylde vores forskelligheder gennem mode. Der er dog ikke blot tale om unikke og ekstravagante designs, for hun arbejder også kun med de absolut bedste materialer. Hvis man ønsker at få det allerbedste frem i et design, kræver det ikke blot unikke prints og skønne farver, men derimod også lækre materialer. Stine Goya har en eminent forståelse for materialer, og hun ved, hvilke materialer der får det bedste frem i forskellige prints og farver. Hun er utroligt detaljeorienteret, og allerede i begyndelsen af designprocessen eksperimenterer hun med forskellige overflader, materialer, prints og farver.

Stine Goyas kjoler tog Danmark med storm

Det var de færreste fashionistaer, der ikke bemærkede, hvordan Stine Goya lagde Danmark ned med hendes mange skønne kjoler. Uanset om du åbnede et modemagasin, klikkede dig ind på Instagram eller tændte for TV’et i prime time, kunne du ikke undgå at se hendes både elegante og finurlige kjoler. Både kendte stjerner og influencers iklædte sig hendes fantastiske designs, og Stina Goya var hurtigt på alles læber herhjemme. Der gik dog heller ikke lang tid, før hendes kjoler og andre skønne designs bredte sig som en steppebrand i det internationale modebillede. Hun har blandt andet skræddersyet et feminint, rosa jakkesæt til Michelle Obama. Stine Goya henter inspiration fra de allerstørste modehuse i Europa, heriblandt Chanel. Det er dog heller ikke uden grund, eftersom Stine Goya selv har en fortid som model for netop Chanel. Det er tydeligt at se, at hun stiler efter at ramme high-end fashion-segmentet, og det formår hun på fineste vis. Hun skaber skønne, eksklusive designs, der tiltaler den modne og stilbevidste kvinde, der ikke går på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Filter

77 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1