Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

STONE ISLAND

Stone Island blev stiftet af italienske Massimo Osti i 1982 og blev især kendt som frontløber inden for farveteknikker og nye, unikke måder at behandle materialeoverflader på. Faktisk har Stone Island gennem årene opfundet intet mindre end 60.000 farveopskrifter. Virksomheden har nemlig sit eget farvelaboratorie, hvor de kombinerer avanceret teknologi og de mange års erfaring med masser af kreativitet, hvilket har resulteret i de mange tusinde farveopskrifter. Brandet er i dag stadig lig med hightech innovation mikset med den legende og eksperimenterende måde at designe og producere sportstøj til mænd på. Brandets navn, Stone Island, symboliserer friheden, der findes på en ø kombineret med styrken og uforanderligheden, der findes i sten. Ordene blev også valgt, fordi de er de mest hyppige navneord i forfatteren Joseph Conrads værker. Du kan altid kende Stone Island på det ikoniske kompas, der som regel sidder i venstre side på produkterne og symboliserer kærligheden til havet og målet om hele tiden at researche og innovere.


Tøj, der sprænger rammerne


Stone Island er på mange måde lig med street wear, og brandets nysgerrige, kreative og eksperimenterende identitet gør, at tøjet især er elsket hos den yngre generation og dem, der er vilde med casual tøj, de både kan bruge til træning og i en mere uformel, aktiv og afslappet hverdag. I de senere år har rappere verden over fået øjnene op for Stone Island, ligesom brandet også er at finde i enhver hardcore fodboldfans garderobe lige fra London til Moskva. Stone Island skubber grænser som intet andet brand, og det er umuligt at snakke om casual culture uden at nævne Stone Island. Brandet har lige fra dag ét været dedikeret til at overskride og skubbe til grænserne, og det er næsten klichéagtigt at snakke om innovation i relation til Stone Island. Innovation er ikke engang til diskussion; det er deres DNA, hvilket tydeligt skinner igennem både i deres tusindvis af farveopskrifter og i hvert eneste stykke tøj. Deres designs er unikke med materialer der bliver sammensat på nye måder, og farverne er nye, hvilket resulterer i typer af tøj, som ingen andre brands overhovedet har skænket en tanke. Hvad med eksempelvis en jakke, du kan vende vrangen ud på? Eller en jakke, der skifter farve afhængigt af temperaturen? Måske du også har set det hos andre brands, men dette italienske mærke fik idéen først. De er mærket, der altid har været forud for deres tid, og fortsat er det.


Stone Islands udviklende historie


Det var faktisk ved et rent tilfælde, at Stone Island-brandet blev skabt. Skaberen Massimo Osti havde på daværende tidspunkt et noget uventet materiale, han skulle bearbejde. Den presenning han havde at arbejde med, endte med at blive et overraskende slidstærkt produkt, der stadig var smukt at se på, da det imiterede slitage af Solens og havets indflydelse. Der blev lavet syv originale jakker, som på sin vis kan kaldes den oprindelige Stone Island-kollektion. Dette var som sagt tilbage i 1982.

Blot et år efter blev halvdelen af brandet opkøbt af Carlo Rivetti, der i løbet af 1980’erne var med til at etablere og udvikle brandet. Det var her, brandets fundamentale æstetik blev fastlagt, og siden da har alle design og nye kollektioner holdt fast i traditionen om at være på forkant med moden, men stadig at være funktionelle som kernen af hvert stykke tøj.

Efter 10 år, i 1993, overtog Rivetti den fulde kontrol over Stone Island, og det er takket være ham, at brandet udviklede sig i en sådan grad, som det sidenhen gjorde. Det er takket være Rivetti, at grænserne for design konstant er blevet skubbet, og hvorfor kunder den dag i dag kan købe de interessante Ice Jackets, som skifter farve, alt efter hvilken temperatur de befinder sig i.


Design og æstetik skubber konstant grænserne


2012 markerede 30-års-jubilæet for Stone Island. Jubilæet blev markeret med udgivelsen af en bog, der gennemgik 30 års design, som har opnået ikonisk popularitet. I denne bog kan enhver se og læse, hvordan Stone Island har udviklet sig til at være det funktionelle brand, det er den dag i dag. Siderne bærer vidnesbyrd på, hvordan Stone Island med hver kollektion har skubbet grænser og afprøvet nye metoder, der alt sammen skal være med til at skabe det mest iøjnefaldende, men stadig afslappede, tøj, der kan bruges udendørs og i mange forskellige sammenhænge.


Når én style kan flere ting


Hos Stone Island forstår man netop, hvordan man sprænger rammerne for, hvad én enkelt style kan, og mange af Stone Islands styles har mere end ét formål eller udtryk. Derfor får du også ofte mere end bare det almindelige for pengene, når du shopper items fra Stone Island. Du får derfor god valuta for pengene, og det er derfor det hele værd at investere lidt mere i et enkelt item, end man gør hos andre brands, da man samtidig får så meget mere for pengene. Stone Island befinder sig i stor udstrækning på et ganske fornuftigt niveau, når det kommer til priser sammenlignet med kvalitet og det innovative aspekt, der ligger bag brandet, men den gode shopping-samvittighed bliver kun endnu bedre, når man indser, hvor meget man egentlig får for sine penge, når man shopper Stone Island. Hos Miinto kan du shoppe alle dine favoritter fra Stone Island og få det hele leveret lige til døren. På den måde har det aldrig været nemmere at implementere kvalitet, æstetik og innovation som en fast del af garderoben. Det er det, vi kan hos Miinto.


Stone Island taler perfekt ind i tidens tendenser


Netop streetwear og den outdoorsy stil har været en af tidens absolut største tendenser i de seneste mange sæsoner, og den tendens ser kun ud til at fortsætte. Kollektioner fra Stone Island taler perfekt ind i disse tendenser, og derfor oplever brandet også stor popularitet i disse år. Verden over, også i Skandinavien og Danmark, er man nemlig vilde med de innovative og kreative bud på practical sportswear, som Stone Island leverer, og hos de yngre generationer står styles fra Stone Island derfor også højt på shoppelister og ønskesedler. Stone Island kan dog meget mere end kun at appellere til de unge, og derfor kan mænd i alle aldre shoppe deres favoritter fra Stone Island uden problemer. Hvem elsker ikke funktionalitet, innovation og cool design kombineret i ét?


Stone Island omfavner alle


Siden begyndelsen har Stone Island primært designet kollektioner til mænd. Men i senere år er der også begyndt at komme mindre kollektioner til kvinder. Kollektionerne til kvinder er dog ikke i nærheden af at være så populære som mændenes, men det kommer stille og roligt. Hos Miinto kan du derfor også finde et mindre udvalg af Stone Island-tøj lavet specifikt til kvinder.

Kollektionerne til kvinder er lavet med samme mindset som de oprindelige til mænd. Det er afslappet og funktionelt, og det kan bruges til stort set enhver udendørsbegivenhed. Farverne er en smule mere prangende end mændenes kollektioner, men tøjet er stadig så afdæmpet, at det ikke skriger alt for højt med for mange farver på en gang. Hvert design har hovedsagligt den ene farve, som skal være blikfanget. Og blikfang er i den grad noget, den rene æstetik hos Stone Island skaber.


Stone Island til hele familien


Selvom Stone Island særligt har tag om den yngre generation af unge mænd og kvinder, så kan hele familien blive klædt på i styles fra Stone Island. Hos Miinto finder du nemlig et bredt udvalg af styles og items fra Stone Island til både mænd og kvinder såvel som børn. De allermindste kan altså også være med på den innovative og outdoorsy tendens, ligesom Stone Islands kollektioner til mænd og kvinder ikke alene behøver at henvende sig til de unge af slagsen.

Du har siden 2005 kunnet købe Stone Island til de mindste og til den modebevidste teenager. Essensen er den samme som tøjet til herrer og damer. Det er tøj, der er funktionelt, men stadig dedikeret til børn og unge og deres hverdag. Samlet set er det en miniatureversion af de originale Stone Island-kollektioner med de nødvendige justeringer. Du finder selvfølgelig også et udvalg af Stone Island til børn her hos Miinto.


Køb Stone Island online hos Miinto


Stone Island er til dig, der gerne vil vise, at du er laid back, men samtidig gerne vil signalere, at du har stil og så absolut ikke går på kompromis med kvalitet. Hos Stone Island finder du jakker lavet af rustfrit stål, jakker med reflekser, jakker med aftagelige syninger og mange flere fede og helt igennem unikke styles. Mærkets oprindelige fokus var på at redefinere sportswear. I dag er tøjets alsidighed udviklet så du nemt kan bruge det i enhver situation med både stil og velbehag. Du finder alt fra jakkesæt til swimwear hos brandet inklusiv tasker og sko. Og du kan være sikker på at hver eneste tøjserie er gennemført til mindste detalje med præcist formål og baggrundshistorie!

Ryd alle filtre

Stone Island

Side 1 Af 25