Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SUICOKE

Det japanske brand Suicoke blev etableret i 2006 og har siden da lanceret en række lækre kollektioner – herunder sko. Hos Miinto er du så heldig, at du kan shoppe fede sko og sandaler fra brandet.

Med et par fede sko fra det japanske brand kan du være sikker på at bidrage til en unik stil. Brandet har sit helt eget design, som giver en følelse af noget enestående. Du kan blandt andet shoppe et par slip-ons, som med deres helt særprægede look kan give din stil nye højder. Skoene kan styles helt casual, men kan også sagtens fungere til et mere råt eller indie-look.

Du kan også få et par superfede sandaler, der med nylonstropper, en ergonomiske indersål samt stødabsorbering gør dem til de perfekte sommersko. Sandalerne fås i mange farver, og du har rig mulighed for at style dem til mange outfits. Suicoke har også et udvalg af lækre støvler, som kan holde dig ved selskab på de koldere dage. Der er ingen tvivl om, at du med et par sko fra det japanske brand vil kunne opgradere din stil og gøre den mere speciel. Så hvad venter du på?


Suicoke er et sommer-must-have


Planlægger du en ferie i den nærmeste fremtid? Så vil et par fede slip-ons eller sandaler fra brandet helt sikkert passe godt ind. Du får solidt fodtøj i ergonomisk design med god holdbarhed og et unikt look. Hvad mere kunne man ønske sig? Skoene er perfekte til længere gåture både sydpå og herhjemme – du skal blot vælge den model, der passer til dine behov.

Skoene kan også sagtens dresses op til en festlig lejlighed ved for eksempel at bære strømpe- eller nylonstrømpebukser eller ved blot at matche dem op med søde accessories. På den måde giver sko fra Suicoke også i den grad mulighed for, at du kan style dem på netop din måde – hvad end du kan lide det feminine eller det rå. Shop blandt de mange farver, og filtrér din søgningen efter din størrelse for at få de bedste resultater. Du kan også sortere efter popularitet for at finde de mest købte modeller. Tag et kig på siden her, og udforsk de mange lækre items fra brandet.

Mangler du noget nyt fra Suicoke? Så er det godt, at vi har et bredt udvalg. Hos Miinto gør vi alt, hvad vi kan, for at give dig en nem og overskuelig shoppingoplevelse. Netop derfor har vi samlet dine favoritbrands fra mere end 2000 af de bedste modebutikker. Tag et kig på vores over 3000 forskellige brands. Vi er helt sikre på, at du kan finde noget for dig.

Vi sørger for hurtig levering, og når du køber for over 499 kroner, opnår du tilmed gratis fragt på din ordre. Og bare rolig – hvis du fortryder købet, eller hvis skoen ikke passer, tilbyder vi gratis ombytning eller retur inden for 14 dage. På den måde kan du altid shoppe trygt og let hos os. Vi sætter utroligt stor pris på alle vores kunder. Tak, fordi du shopper hos os.

Ryd alle filtre

Suicoke

Side 1 Af 3