Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SUPERDRY

Lad dig inspirere af hippe Superdry, som laver modetøj med vintage americana- og japanskinspireret grafik. Deres styles er skabt i yderst lækre kvalitetsmaterialer med unikke detaljer og håndtegnet grafik, hvilket har taget både mænd og kvinder med storm.

Britiske Superdry er relativt nye på den internationale modescene, men i løbet af kort tid har de opnået en stærk position som et multietnisk og mangfoldigt brand med en unik stil. De benytter sig af lækre look-a-like vintagematerialer i autentisk amerikansk kvalitet, og en stor del af brandets grafiske udtryk er hentet fra japansk og amerikansk kultur. Japans næststørste by, Osaka, figurerer på den ene eller anden måde på mange af deres T-shirts, og det fuldender om noget brandets forhold til Japan. Derudover har andre designs hentet tydelig inspiration fra den amerikanske vestkyst, hvor sommer, sol og den urbane livsstil skinner igennem.


Superdry er et brand med attitude og unikke styles


Superdry er ikke kun karakteriseret ved deres multietniske og mangfoldige designs, men derimod også ved deres snit og pasforme. De skaber nemlig urbant casual wear, som kommer til udtryk ved bløde materialevalg og løsere pasforme. Dog har de også altid et blik rettet skarpt mod de internationale catwalks og lader sig inspirere af tidens trends og tendenser. Det betyder, du er sikret moderigtigt tøj, der både er komfortabelt at have på, og som afspejler nyeste mode. Udover at skabe urbane styles med amerikanske og japanske rødder, så sørger de hele tiden for, at deres kreationer er stilfulde. Superdry benytter sig både af dybe basisfarver og enkle udtryk, men også mere iøjnefaldende og vovede farver, motiver og logoer. Hvis der er én ting, man kan sige om Superdry, er det, at de ikke er bange for at udfordre eksisterende trends og tendenser ved at sætte deres helt eget unikke præg på dem.


Populære T-shirts og jakker til både mænd og kvinder


Det er nok gået de færrestes næser forbi, da Superdry trådte ind på den internationale modescene. Deres både unikke og urbane stil afspejles i alt, hvad de skaber, og deres forskellige styles oser af ungdom og attitude. Især deres T-shirts og jakker fik utroligt meget opmærksomhed, eftersom deres originale kombinationen af urbane prints og sprudlende farver endnu ikke var set på netop dén måde. Derudover blev fodboldikonet David Beckham også set i designs fra Superdry, hvilket gjorde, at de urbane designs spredte sig som en steppebrand i ind- og udland. Det populære brand ramte ind i en modestrøm, hvor mænd og kvinder hungrede efter komfortable styles med kant, der ikke ville gå ubemærket hen i gadebilledet. Så er du på udkig efter et brand, der ikke går på kompromis med stil, materialer, pasform og udtryk, bør du holde øje med Superdry.

Du finder både deres populære T-shirts og jakker i autentiske designs, hvor er der skruet op for farver, prints og logo, men du kan også finde de mere afdæmpede modeller, der dog stadig oser af Superdrys urbane og afslappede ånd. Deres designs bugner af ungdommelige styles, og derfor finder du også tasker, underbukser, kjoler, sko og meget andet, så du kan gå moderigtigt klædt året rundt med Superdry.

Ryd alle filtre

Superdry

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.