Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Superga

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SUPERGA

Superga er en italiensk skoproducent, som blev lanceret i 1911 af Walter Martiny. Walter producerede tennissko med gummisål i starten af 1925, men i 1934 udviklede brandets sig til at producere sneakers til andre sportsgrene samt til hverdagsbrug og i 1980 lancerede brandets deres første kollektion af modetøj til mænd og kvinder. Brandet et elsket verden over, og deres sko er spottet på kendisser såsom Rita Ora, Alexa Chung og supermodellen Binx Walton. Derudover har Mary-Kate Olsen og Ashley Olsen designet en kollektion for Superga i 2012, som en luksus kollektion.

Innovation gennem kollektionerne

Superga har gennemgået en rivende udvikling gennem årene, og i dag byder sortiment på modetøj- og sko til både mænd og kvinder i et væld af farver, designs og materialer såsom bomuld, som føles lækkert på kroppen eller læder til skoene, så er yderst holdbart. Derudover er kollektionerne tilpasset til enhver sæson, så du kan gå velklædt fra top til tå i tøj og sko fra Superga. Den konstante innovation og lækker kvalitet og design har medført brandets store succes verden over.

Miinto.dk har samlet et kæmpe udvalg af lækkert modetøj- og sko fra Superga til både mænd og kvinder i et væld af forskellige størrelser, farver og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende af opdatere vores sortiment, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen. Du kan med lethed style produkterne fra Superga til din nuværende garderobe, og en investering i et item fra brandet, vil du ikke fortryde. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele vores store sortiment neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Superga

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.