Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TAMARIS

Det er svært at sige Tamaris uden ikke også automatisk at hviske det tyske brands navn. Der er nemlig ikke ret mange mennesker, der ikke har hørt om Tamaris, og de ikoniske reklamer med den hviskende stemme er for mange forbundet med det tyske brands moderigtige og behagelige sko til både kvinder og mænd.

Tyske Tamaris skaber moderigtige sko, som kvinder kan holde ud at gå i hele dagen. De går ikke på kompromis med design og komfort, og derfor er du garanteret sko, der emmer af velvære og stil.

Med sko fra Tamaris køber du dig ind i en virksomhed og en historie, der har mere end 50 år med kvalitetssko og produkter bag sig. Bag Tamaris står nemlig Wortmann, der i alt har seks brands under sig. Af den grund nyder du både godt af designere og ekspertise på tværs af seks selvstændige brands, hvilket sikrer dig sko i allerhøjeste kvalitet. Tamaris er en af de nyeste spillere på banen med deres spæde start i 2002, men ligesom med Wortmanns fem andre brands er kvalitet, design og komfort i højsædet. De har fingeren på pulsen og lader sig inspirere af modestrømmen, der løbende ændrer sig. Visionen er at skabe behagelige modesko, som kvinder har lyst til at hoppe ned i hver eneste dag, og derfor går de aldrig på kompromis med komforten – heller ikke selvom moden dikterer andet.

Hos Miinto finder du et stort udvalg af sko fra Tamaris, og vi tør næsten love, at du finder mere end ét par sko, som du kaster din kærlighed på, når du scroller igennem vores udvalg. Find dine Tamaris-favoritter nu, og klik dem hjem.


Tamaris designer sko til både mænd og kvinder


Selvom mange forbinder Tamaris med sko til kvinder, designer brandet også behagelige og moderigtige sko til mænd. Kendetegnene ved Tamaris’ sko til mænd er de samme som skoene, brandet designer til kvinder. Nemlig moderigtige sko, som er behagelige at have på, og som du kan holde ud at have på en hel dag på job, studie eller til alle de sociale arrangementer, du har i kalenderen.

Hos Miinto finder du således et udvalg af sko fra Tamaris til både mænd og kvinder, og du kan derfor sagtens shoppe et par sko fra det tyske mærke, uanset hvem du shopper til.


Slidstærk kvalitet: Få meget kvalitet for pengene med Tamaris


Slidstærk er måske ikke et af de mest sexede ord, man kunne finde på at sige om et par sko, men det er ikke desto mindre en vigtig kvalitet, når det kommer til sko og fodtøj. Når du shopper et par sko fra Tamaris, får du ægte tysk håndværk, og foruden den høje kvalitet, det moderigtige design og den høje komfort får du altså også et par slidstærke sko, som du helt sikkert vil få stor glæde af.

Dine sko bliver udsat for lidt af hvert, og derfor er det også vigtigt, at de kan tåle både vind, vejr og klima. Særligt når man bor i det kolde og våde Skandinavien. Hvis du sørger for at passe godt på dine sko fra Tamaris og plejer dem rigtigt, får du derfor et par sko, som du kan hive ud af skabet dag efter dag, sæson efter sæson.


Komfortabelt og flot fodtøj til alle fashionistaer


Langt de fleste kvinder har mere end ét par sko i deres garderober, og ofte er deres fodtøj inddelt efter anledning, komfort og look. Dét er Tamaris om nogen bevidste om, og derfor skaber de sko, der passer til kvinders forskellige livsstile og behov. Deres kollektioner rummer alt fra vintersko som støvler og støvletter, sneakers, pumps med stilethæl og blokhæl, fine ballerinaer, sexede sandaler, feminine høje hæle og meget andet. Fælles for alt deres fodtøj er, at det skal være komfortabelt at gå i flere timer ad gangen. Hos det populære skobrand hersker der ikke ømme fødder, tæer, ankler eller ben, men derimod et fantastisk sko-paradis, hvor du finder damesko i alle tænkelige former og farver. De fleste af deres hæle er med antishokk teknologi, hvilket betyder, at de centrale stabilisatorer og pneumatiske kamre i hælene dæmper dit skridttryk med op til 50%. Dette har enorm betydning, når vi taler ergonomi, da teknologien både skåner led og ryg. Du er altså garanteret moderigtige sko, der har fokus på ergonomi og komfort.


Sko til ethvert outfit: Tamaris kan det hele


Uanset om du shopper sko til den helt almindelig hverdag eller alle de festlige lejligheder, livet er fuld af, kan du med fordel kigge mod Tamaris. De designer nemlig sko, som du kan hive ud af skabet, uanset hvad lejligheden lægger op til. Shop for eksempel et par sko med høje hæle, når der skal lidt ekstra glam, glitter og fest på tilværelsen, eller hop i et par af Tamaris’ sneakers, når du er på vej på din lokale stamcafé, skal mødes med venner eller familie, eller hvis du er på vej mod job.

I Miintos udvalg af sko fra Tamaris finder du sko til alle sæsoner, og du kan derfor roligt søge mod dette brand, hver gang årstiderne skifter. Du kan nemlig få den gode tyske kvalitet, uanset om temperaturerne er høje, lave eller et sted derimellem.


Et designsamarbejde, der oser af attitude


Tamaris har i samarbejde med den tyske designer Marcel Ostertag lanceret en kollektion af sko, der udstråler sensuelle vibes og design med kant. Kollektionen bliver kaldt ”Muse” og skal ses som en cadeau til Marcel Ostertags muser, der er hans primære inspirationskilder i alt, hvad han skaber. Fælles for alt fodtøjet i kollektionen er, at de er karakteriseret ved at have detaljer som sløjfer, frynser og rosaguld spænder. Derudover er der eksperimenteret med farver og materialer, hvilket i samspil med detaljerne skaber støvler, sandaler og sko med attitude. Tamaris er kompromisløse, når det kommer til komfort og fleksibilitet, og af den grund er der stadig fokus på netop dette, når de indgår designsamarbejder. Uanset om du er på udkig efter en klassisk støvle i læder eller en mere vovet rød sandal med hæl, finder du det hos Tamaris. De har siden 2002 bevist, at de er en ener inden for skobranchen, og de sætter en dyd i at levere komfortable kvalitetssko til den stilbevidste kvinde.

Ryd alle filtre

Tamaris

Side 1 Af 5