Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Basket
0

Din kurv er tom

Tamaris (411)

Tamaris giver kvalitets- og omkostningsbevidste kvinder den optimale oplevelse, når vi taler sko. Tamaris sko repræsenterer ikke kun et livsstilsmærke, men også et kvalitetsmærke med fokus på mode til kvinder i alle aldre.

Tamaris sko er et velkendt mærke i store dele af verden

Tamaris er et tysk brand, som er lanceret af den tyske modekoncern Wortmann Schuh-Holding. Wortmann Schuh-Holding er en fodtøjsproducent med en stolt tradition, som daterer tilbage til 1967, hvor koncernens første brand blev lanceret. Derfor er Tamaris et brand, som bygger på lange og stolte traditioner, og Tamaris har derfor stor fokus på design og produktion af damesko og tasker, som syder af kvalitet. Med andre ord – Tamaris er garant for et stort udvalg af damesko, støvler, støvletter og sandaler, hvor kvaliteten er helt i top, idet brandet kun benytter lækre kvalitetsmaterialer såsom læder og skind. Tamaris har igennem de seneste år gennemgået en rivende udvikling indenfor kombinationen af fashion, god pasform og mere værdi for forbrugerens penge. Dette har medført endnu mere succes til brandet, og i dag er Tamaris et anerkendt mærke i store dele af verden.

Tamaris tilbyder sko til modebevidste og prisbevidste kvinder

Dermed sikres en fremragende komfort og god pasform, men Tamaris er også karakteriseret ved et unikt sortiment af modesko, som henvender sig til moderigtige kvinder i alle aldre. Derfor er Tamaris garant for modesko til den unge og trendy kvinde med et sexet og forførende look såvel, som til kvinden med behov for elegante og stilfulde sko og støvler til en dag på jobbet. Derudover er Tamaris et brand med stor mangfoldighed og konkurrencedygtige priser, og brandets produktsortiment er et paradis af lækre støvler, ballerinaer, stiletter, sandaler og modesko. Dette gør, at du er sikret sko til ethvert item i din garderobe.

Stort udvalg af Tamaris sko hos Miinto

Hos Miinto finder du et kæmpe produktsortiment fra Tamaris med skønne produkter, der kan styles til enhver anledning og look – uanset om du skal på arbejde, i byen med veninderne eller noget helt tredje. Hos Miinto kan du finde et spændende udvalg af lækkert og komfortable sko til din garderobe. Miinto har samlet et stort udvalg af lækre Tamaris sko, støvler, sandaler og pumps i et væld af farver, designs og størrelser, så der er noget for enhver smag, look og behov. Tag et kig i vores fine udvalg af styles fra Tamaris, og find inspiration til dit næste køb.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

411 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+100.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands