Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Tamaris

Tyske Tamaris skaber moderigtige sko, som kvinder kan holde ud at gå i hele dagen. De går ikke på kompromis med design og komfort, og derfor er du garanteret sko, der emmer af velvære og stil.

Med sko fra Tamaris køber du dig ind i en virksomhed og en historie, der har mere end 50 år med kvalitetssko og produkter bag sig. Bag Tamaris står nemlig Wortmann, der i alt har seks brands under sig. Af den grund nyder du både godt af designere og ekspertise på tværs af seks selvstændige brands, hvilket sikrer dig sko i allerhøjeste kvalitet. Tamaris er en af de nyeste spillere på banen med deres spæde start i 2002, men ligesom med Wortmanns fem andre brands er kvalitet, design og komfort i højsædet. De har fingeren på pulsen og lader sig inspirere af modestrømmen, der løbende ændrer sig. Visionen er at skabe behagelige modesko, som kvinder har lyst til at hoppe ned i hver eneste dag, og derfor går de aldrig på kompromis med komforten – heller ikke selvom moden dikterer andet.

Komfortabelt og flot fodtøj til alle fashionistaer

Langt de fleste kvinder har mere end ét par sko i deres garderober, og ofte er deres fodtøj inddelt efter anledning, komfort og look. Dét er Tamaris om nogen bevidste om, og derfor skaber de sko, der passer til kvinders forskellige livsstile og behov. Deres kollektioner rummer alt fra vintersko som støvler og støvletter, sneakers, pumps med stilethæl og blokhæl, fine ballerinaer, sexede sandaler, feminine høje hæle og meget andet. Fælles for alt deres fodtøj er, at det skal være komfortabelt at gå i flere timer ad gangen. Hos det populære skobrand hersker der ikke ømme fødder, tæer, ankler eller ben, men derimod et fantastisk sko-paradis, hvor du finder damesko i alle tænkelige former og farver. De fleste af deres hæle er med antishokk teknologi, hvilket betyder, at de centrale stabilisatorer og pneumatiske kamre i hælene dæmper dit skridttryk med op til 50%. Dette har enorm betydning, når vi taler ergonomi, da teknologien både skåner led og ryg. Du er altså garanteret moderigtige sko, der har fokus på ergonomi og komfort.

Et designsamarbejde, der oser af attitude

Tamaris har i samarbejde med den tyske designer Marcel Ostertag lanceret en kollektion af sko, der udstråler sensuelle vibes og design med kant. Kollektionen bliver kaldt ”Muse” og skal ses som en cadeau til Marcel Ostertags muser, der er hans primære inspirationskilder i alt, hvad han skaber. Fælles for alt fodtøjet i kollektionen er, at de er karakteriseret ved at have detaljer som sløjfer, frynser og rosaguld spænder. Derudover er der eksperimenteret med farver og materialer, hvilket i samspil med detaljerne skaber støvler, sandaler og sko med attitude. Tamaris er kompromisløse, når det kommer til komfort og fleksibilitet, og af den grund er der stadig fokus på netop dette, når de indgår designsamarbejder. Uanset om du er på udkig efter en klassisk støvle i læder eller en mere vovet rød sandal med hæl, finder du det hos Tamaris. De har siden 2002 bevist, at de er en ener inden for skobranchen, og de sætter en dyd i at levere komfortable kvalitetssko til den stilbevidste kvinde.

Filter

369 resultater

  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4

Næste
  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4