Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TATRAS

Tatras er et luksusmærke, der kombinerer overlegent design med ægte materiale, hvilket resulterer i en samling, der er uovertruffen i modeverdenen. Med tydelig inspiration fra både det østlige og vestlige, gør Tatras brug af avancerede teknikker og topmoderne materialer for at producere tøj, der er banebrydende for nutidens mode.

Historien bag Tatras

Skønt Tatras oprindeligt er et Japansk mærke, har det hurtigt spredt sig til verdens mest moderne storbyer, inklusive Milano og Paris. Dens kombination af japansk design og italiensk håndværk gør det til en skillevej for moderne modekultur.

Oplev Tatras mærket

Alle kan nyde Tatras. Mærkets evne til at forny sig selv sæson efter sæson med frisk stil og innovative design er unik. Mærkets styrke er dets præcision og skarpe fokus på detaljer sammen med brugen af eksklusive tekstiler.

Kendetegn ved Tatras

En af de mest iøjnefaldende karakteristika ved Tatras er deres kompromisløse fokus på kvalitet. Dette kan ses i deres minutiøse håndværk og ved brugen af de højeste kvalitet stoffer. Tatras kombinerer tidløse design med praktiske detaljer, hvilket giver mærket et unikt præg.

Kollektioner ved Tatras

Fra vinterfrakker til sommerjakker, tilbyder Tatras en række forskellige kollektioner for både mænd og kvinder. Ud over tøj bestræber mærket sig også på at føre et udvalg af tilbehør såsom hatte og handsker, alle fremstillet med den samme omhu og opmærksomhed på detaljer som mærkets beklædningsgenstande.

Køb Tatras på Miinto

Hvis du er barn til kvalitet og fryd for øjet, så er Tatras præcis, hvad du leder efter. Du kan nu shoppe det brede sortiment af Tatras produkter på Miinto. Er du på udkig efter den perfekte frakke til vinteren eller en stilfuld jakke til sommer? Du kan finde det hele på Miinto’s website. TAG1 Afslutningsvist er Tatras et mærke, der vil tiltale ethvert high-end modeentusiast med en forkærlighed for sofistikeret design og kvalitet. Vi inviterer dig til at opleve luksus og stil ved at vælge et produkt fra Tatras, der nu er tilgængeligt på Miinto.

Ryd alle filtre

Tatras

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.