Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TED BAKER

Hos Miinto finder du et udvalg af styles fra det britiske brand Ted Baker til både mænd og kvinder. Ted Baker er et brand med en lang historie. Det har været på markedet siden 1988, og siden da er brandet blevet associeret med kollektioner og styles af høj kvalitet.

Ted Baker er især elsket i Europa, hvor brandets stilistiske udtryk og designhistorie passer perfekt ind i de tendenser, man ser i modebilledet. Hvis du også er interesseret i et item fra Ted Baker, kan du med fordel se nærmere på Miintos udvalg af styles fra det britiske luksusbrand.


Klassiske styles til mænd og kvinder


Brandet Ted Baker er grundlagt i Storbritannien, men det blev udviklet i Glasgow, Skotland. I dag har brandet hovedkontor i London, og det klarer sig godt både nationalt og uden for Storbritannien.

Hos Ted Baker er man kendt for at designe luksusitems til både mænd og kvinder. Trods det er priserne alligevel på et leje, hvor langt de fleste kan være med. Hos Ted Baker kan alle derfor få lidt luksus ind i garderoben, og det tiltaler mange. I Ted Bakers kollektioner finder du både tøj og beklædning til mænd og kvinder, ligesom du finder ure, sko og tasker.

Et fællestræk for Ted Bakers kollektioner er de klassiske toner og vibes, som kollektionerne emmer af. Hos Ted Baker designer man nemlig klassiske items med et tvist, der passer til moden. Med det klassiske islæt kan de styles, du køber hos Ted Baker, bruges flere sæsoner i træk, og derfor investerer du altså i solide styles, når du køber items fra Ted Baker.


Sko, tøj og accessories fra Ted Baker


Hos Miinto kan du shoppe både sko, tøj og accessories fra Ted Baker. Ted Bakers accessories er perfekte, når du vil dresse dit outfit lidt op og tilsætte lidt ekstra personlighed og kant. Du kan bruge dine accessories fra Ted Baker til både hverdag og fest, alt afhængig af hvad du styler de lækre accessories med. Det samme gør sig gældende med det tøj, Ted Baker designer.


Shop dine favoritter fra Ted Baker hos Miinto


Hvis du ligesom mange andre har forelsket dig i det britiske brand Ted Baker, kan du med fordel se nærmere på Miintos udvalg af styles og items til både mænd og kvinder. Du vil uden tvivl falde over noget, som falder i din smag, hvis du er til klassiske styles og moderne minimalisme med et tvist. Tjek vores udvalg ud allerede i dag.

Ryd alle filtre

Ted Baker

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.