Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TEVA

Teva er et amerikansk brand, som blev skabt i 1984, da en guide i Grand Canyon designede verdens første sportssandal. De innovative sandaler blev hurtigt populære hos besøgende i Grand Canyon, og produktionen blev igangsat, hvormed verden havde set et nyt og innovativt brand. Siden har Teva gennemgået en rivende udvikling, og brandet er i dag garant for fodtøj, som opfordrer store såvel som små til at gå på opdagelse i naturen. Med andre ord – Teva er synonym med sko, støvler og sandaler, som er designet specifikt til at yde stor komfort og fleksibilitet i forbindelse med en vandretur eller anden form for opdagelse.


Innovation produktudvikling


Fodtøj fra Teva er karakteriseret ved en stor teknologisk formåen, som har udmøntet sig i en innovativ produktudvikling. Derfor er produktsortimentet hos Teva kendetegnet ved slidstærke, vandafvisende, fleksible og komfortable materialer, hvorfor fodtøj fra Teva er ideelt til en tur ud i naturen. Teva er klar med nye sko, støvler og sandaler flere gange i løbet af året, og produktsortimentet inkluderer fodtøj til mænd, kvinder og børn med en forkærlighed for sko, støvler og sandaler i god kvalitet.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af kvalitetssko til både mænd og kvinder fra Teva. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Teva

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.