Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Thrasher

Thrasher
Thrasher er en produktlinje hos et af verdens mest populære skateboardmagasiner, Thrasher Magazine, og den første kollektion af streetwear blev en realitet kort efter lanceringen i 1981. Bag det amerikanske magasin står kendte skatere såsom Fausto Vitello, Eric Swenson og Kevin Thatcher, og sammen har de skabt en stor verdensomspændende succes – og brandets kollektion af streetwear er ingen undtagelse.

Siden den første kollektion blev en realitet, har det amerikanske brand tilført produktudvalget et væld af nye styles, der alle er udført i tråd med brandets urbane look. Designteamet hos Thrasher er inspireret af nye trends og tendenser inden for skaterkulturen, og derfor er nye kollektioner altid et studie i brugen af print og motiver – Thrasher er et brand, der har stor appel hos ægte skatere med kant, karakter og stil.

Thrasher er, med andre ord, et af de mest populære brands inden for skaterkulturen, og nye kollektioner er altid med til at sætte nye standarder for trendy design. Produktsortimentet tæller et væld af unikke tees, sweatshirts, jakker, jeans og accessories såsom caps, huer, punge, solbriller og rygsække – modebevidste skatere med en hang til tees og modetøj med et urbant touch finder alt, som de har brug for, hos Thrasher.
 

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.