Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TIFFANY

Tiffany er en af de mest luksuriøse og berømte smykke mærker i verden, kendt for sin uovertrufne håndværkskvalitet, innovativt design og ekstraordinære ædelstene. Den mest kendte kollektion fra Tiffany er uden tvivl den smukke og elegante ‘Tiffany Setting’ forlovelsesring.

Tiffany: Vores Historie I En Nøddeskal


Tiffany blev grundlagt i 1837 som en "Stationery and Fancy Goods Emporium" i New York. Helt fra starten fokuserede mærket på design og kreativitet. De tog det revolutionerende skridt at skabe deres egne designs, i modsætning til at kopiere europæiske trends. Dette var blot begyndelsen af mange innovationer fra Tiffany.

Tag en kig ind i skattekisten kaldet Tiffany


Tiffany er synonym med uforglemmelige designs og meget høj kvalitet. Mærkets kerneværdier, såsom nyskabelse, håndværk, kvalitet og ansvar, hjælper virksomheden med at bevare sin position som et af de mest eksklusive smykkebrands i verden. Tiffanys smykker sælges i mere end 300 butikker over hele verden.

Kendetegnene ved Tiffany


Når det kommer til Tiffany, er det først og fremmest den blå æske, som vi alle drømmer om at åbne. Dernæst er det mærkets smykker af høj kvalitet, der gør et stærkt indtryk. Tiffanys designs er både simple og sofistikerede, hvilket er grunden til, at mange kvinder (og mænd) drømmer om at eje dem. Uanset om det er forlovelsesringe, armbånd, ure eller halskæder, er Tiffanys smykker altid populære og uimodståelige.

En særlig skønhed: Tiffany Diamond


Et af Tiffanys mest imponerende kendetegn er Tiffany Diamond. Denne ekstraordinære guldfarvede diamant vejer en svimlende 128,54 carat og er et af verdens største og fineste eksempler på en gul diamant.

Køb Tiffany produkter på Miinto


Tilføj glamour og elegance til dit look med smykker fra Tiffany, nu tilgængelige på Miinto. Fra de simplistiske designs fra kollektionen Elsa Peretti, til de sofistikerede smykker i Tiffany T kollektionen, er der utallige ideer til dit næste køb. Tiffany er symbol på høj kvalitet og unikt design, som gør det til et yderst eftertragtet mærke for luksussmykker. Det er et brand, som har vist tidløs elegance gennem forskellige tidsperioder og modefad. Med sine unikke ædelstene, minutiøse håndværk, finurlige detaljer og sofistikerede stil, er Tiffany mere end en bare et smykkebrand - det er en sanseoplevelse, et luksuriøst eventyr og et livstilsvalg.

Ryd alle filtre

Tiffany

Side 1 Af 4