Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TISSOT

Ønsker du at købe et kvalitetsarmbåndsur til dig selv, eller vil du gerne forkæle en bestemt person? Så er det Tissot, som du skal udforske. Med Tissot får du traditionel schweizisk kvalitet til priser, der ikke er helt urimelige. Her kan du mærke, at der er blevet kælet for detaljerne.

Hos Miinto har vi et bredt udvalg af forskellige ure fra Tissot til både damer og herrer. Urene veksler i design og eksklusive materialer, og de er kvalitetsstemplet Swiss Made, hvilket er din garanti for, at de overholder en række regler og forordninger, når det kommer til schweiziskproducerede produkter.

Tag et kig på vores sortiment af armbåndsure fra dette traditionsrige og innovative urbrand, og find den model, der passer til dig. Det er svært ikke at forelske sig i én eller flere af Tissots design.


Tissot: Et historisk urmærke


Tissot blev grundlagt i 1853. Her var brandet allerede meget omtalt for deres fremsynede innovation. Deres ure blev ført fra en lille schweizisk by, men i dag er de tilgængelige i mere end 150 lande. Dengang var det lommeure, som siden har udviklet sig til armbåndsure med touchscreen-teknologi. Man har altid forbundet schweizisk kvalitet med Tissot.

Tissot har været på markedet i mere end 150 år. De har altid været førende og banebrydende i forbindelse med deres armbåndsure – både ift. mekanik, design og materiale. De fremstillede bl.a. de første dameure. Med deres mange års erfaring i branchen er de uden tvivl en sværvægter, og de sætter høje standarder for, hvordan et ur skal være. Når du har et af deres ure i hånden, kan du tydeligt mærke det lille stykke håndværk, som du står med.

Der er sket meget siden deres lommeure i 1858, men deres innovative tankegang og detalje- og kvalitetsbevidsthed har aldrig ændret sig. Det er derfor, at de stadig er en af de førende urproducenter i verden. Sport har også været forbundet med Tissot, da de har været aktuelle inden for motorsport, cykling, basketball og fægtning.


Stort udvalg af herre- og dameure fra Tissot


Når man har eksisteret så længe som Tissot, kan man ikke undgå at få et stort arsenal af armbåndsure – alt fra det klassiske urdesign med lækker læderrem og elegant urskive til det mere sporty ur med touchscreen og silikonerem. Dette gælder, uanset om du vælger de store og markante herreure eller de fine og feminine dameure. De har det tilfælles, at de er nøje udarbejdet med de rette materialer, som følger tidens urtendenser.

Særligt når det kommer til touchscreen-teknologi, har de været førende på området, hvor de allerede i 1999 lancerede ure med taktil multifunktionel teknologi. Deres ure med deres T-touch-teknologi har berøringsfølsomt safirglas, hvor du bl.a. har mulighed for at aktivere kompasser, barometre, højdemålere og termometre. Det er teknologi og design, som går op i en højere enhed.

Du er sikret luksus til en overskuelig pris, uanset hvilket Tissot-ur du vælger at gå med. Særligt deres urglas er bemærkelsesværdige, da de er lavet safirkrystalglas, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Derudover er deres urkasser i rustfrit stål, hvilket gør, at de kan tåle en hård håndtering.


Når mænd skal bære accessories


Selvom smykker er blevet mere populære til mænd, så er det nødvendigvis ikke her, at mændene vælger at bruge deres penge. Men når det kommer til armbåndsure, er det noget helt andet. Det er svært at finde en mand, som ikke ejer et armbåndsur.

Intet er tilfældigt ved et Tissot-ur, og ingen detalje er ubetydelig. Med Tissot-ure til mænd er du garanteret stilrene og moderigtige design, som du med stolthed kan vise frem på dit håndled – uanset smag, look og præference. Dette er altså et smykke, som du har lyst til at gå med hver dag.

Hos Miinto forhandler vi et bredt udvalg af Tissot-ure til mænd, hvor der er mulighed for at finde styles, der tiltaler netop din stil. Vi forhandler elegante ure med læderrem, stållænke eller silikone, hvor du kan finde analoge og digitale modeller samt serier med touchscreen-teknologi.


Når et ur ikke bare skal være et ur


Kvinder går meget op i at gå med de rigtige smykker, og her er ure ingen undtagelse. Et ur er en essentiel del af det daglige look for mange, hvad end det er af praktiske eller æstetiske årsager. Tissot-ure til kvinder fås i forskellige størrelser. Du kan få den traditionelle og klassiske lille størrelse, men hvis du foretrækker en større urskive, er dette også muligt.

Tissot er til den moderne kvinde, som går op i det, som hun bærer. Med dette Swiss Made-urmærke får du kvalitet, hvad end du vælger at gå med de klassiske og raffinerede design eller med nogle af de mere nytænkende og innovative modeller.

Du kan gå på opdagelse i deres udvalg af sporty ure til kvinder, som er robuste og kan klare hverdagens strabadser. De er vandtætte med smarte funktioner og en praktisk silikonerem. Ønsker du noget mere elegant og sofistikeret, som du kan have på til hverdag, job eller fest, skal du holde øje med de rosafarvede ure med fine små led, hvor urskiven er i perlemor. Du kan altså gå med æstetiske detaljer omkring dit håndled.


Køb dit næste ur hos Miinto


Hos Miinto har det altid været vores mission at gøre modetrends og særlige mærker tilgængelige for vores kunder, og Tissot er elsket af mange. Vi bestræber os på at forbinde vores modebevidste kunder med de bedste butikker i verden, og det samme gælder den anden vej rundt. På den måde er vi med til at gøre vores kunder til nogle af de bedst klædte på planeten, og vi ved, at mange har et Tissot-ur om håndleddet.

Udforsk vores mange fine urmærker, hvor Tissot er et af de bedste, der findes på markedet. Du vil med garanti finde en model, som du kan forkæle dig selv eller en anden med. Et Tissot-ur vil være den oplagte gaveidé ved særlige lejligheder.

Ryd alle filtre

TISSOT

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.