Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TOM WOOD

Begyndende som en usædvanlig skandinavisk skat har Tom Wood etableret sig som et afancerede modeskabere med et navn, der altid er på tipsene af modeelskeres tunge. Med et etisk, minimalistisk æstetik og en ukendelig sans for kvalitet og håndværk, er Tom Wood ikke bare et tøjmærke, det er en livsstilsstatement.

Tom Woods Rejse

Grundlagt i Norge og navngivet efter dets skabers pseudonym, har Tom Wood opbygget sit ry på at skabe tidløse, alsidige og bevidst designede stykker. Med refleksion i skandinavisk designføjlsomhed er hvert stykke af dens samling lige så bekymret over at være funktionelle som det er mode-forward.

Dyk ind i Tom Woods Verden

Når du undrer dig over Tom Wood's samlinger, vil du straks mærke sin bemærkelsesværdige forankring i skandinavisk designfølelse. Tøjene har skarpe, rene linjer med neutral palette, inspireret af de naturlige landskaber i Norge. Fra smarte bomulds t-shirts til sofistikerede uldfrakker, stræber mærket efter at balancere form og funktion.

Kvalitet er i Tom Woods DNA

Karakteristisk for Tom Wood er ikke kun den minimalistiske stil, men også forpligtelsen til kvalitet. Hvert stykke er håndlavet med omhu fra førsteklasses materialer såsom økologisk bomuld, japansk denim og italiensk læder. Hensigten er den længst mulige levetid for hvert købsstykke – dette er mode til det langsigtede.

Tom Woods Unike Tilgang til Accessorier

En særlig bemærkelsesværdig komponent i Tom Woods-porteføljen er tilbehør. Fra detaljerede sølvsmykker til elegante læderposer, er der en tidlighed ved disse stykker, der transcenderer modens skiftende vilkår og farver.

Køb Tom Wood hos Miinto

Du finder et bredt udvalg af Tom Wood på Miinto. Her kan du nyde bekvemmeligheden ved at shoppe hjemmefra. Din favorit stykker leveres direkte til din dør, så du har alle de tid til roligt at beslutte om nyerhvervelserne bliver til dine nye garderobe hæfteklammer. Hvis du nyder skandinavisk design minimalisme med et fokus på kvalitetsproduktion, så vil Tom Wood fange dig. Med tøj og tilbehør, der passer til enhver lejlighed, er det let at se, hvorfor Tom Wood er en beundret favorit blandt modeelskere verden over. Dens forpligtelse over for tidløshed og kvalitet skaber stykker, der kan bæres på tværs af sæsoner, og uendelige tid, det er det, vi kalder en sandt smart køb.

Ryd alle filtre

Tom Wood

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.